2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben bugun kizima rotavirus asisi yaptirdim muayene haric sadece asiya 1000 kusur tl verdik sizin yaptirdiklariniz da boyle mi yoksa bizim doktor cok mu para aldi?
1 tane asi 1000 lira nasil olabilir ya sabahtan beri soktayim.
Kizlar ben bugun kizima rotavirus asisi yaptirdim muayene haric sadece asiya 1000 kusur tl verdik sizin yaptirdiklariniz da boyle mi yoksa bizim doktor cok mu para aldi?
Kuzum zaten öyle bişeydi fiyatı. 750 mi 1000 mi ne vermiştik bizde. 750 olabilir biz aralıkta yaptırdık zam gelmiştir belki

Bizimki de öyle dudagini büzüp agliyor bu siralar

Kuzum zaten öyle bişeydi fiyatı. 750 mi 1000 mi ne vermiştik bizde. 750 olabilir biz aralıkta yaptırdık zam gelmiştir belki
Bayilcam simdi bir doz daha yaptiricaz bi de
arastirmamistim hic 300-400 bir seydir en fazla diye dusunmustum sok oldum 1000 lirayi duyunca.
Egitici kopekcik ve aktivite masasina elveda diycez artik

İki doz olan rotavirüs aşısının tek doz fiyatı 1040 lira maalesef. Aralık ayında zam geldi. Öteki 3doz olan aşının da 500küsürdü

800 küsur vermiştik biz canım. Hatta içinde "uygulama bedeli" diye bir şey de varmış, eşim takılmıştı kadına "Biz uygulardık, alt tarafı bir damla" diye

Aha, aynı benimki kız bu bizim bebeler neden böyle tepkiseller acaba? Yeniliğe, farklılığa tepki olarak mı doğmuşlar nedir ilin psikolojik kökenini arayacağım ben artık
Valla şans ikimize gülmüş bence, bu kadar her şeye karşı bebek doğurabilir iki insan seninle şöyle karşılıklı ağlamalı, sızlamalı dertleşmek istiyorum, bebeler memede olur nasıl olsa
Peki nasıl uyutuyorsun? Gece ve gündüz? Bakalım aynı işkenceyi yazabilecek misin erkek olsa evlendirelim görsünler günlerini diyeceğim

Bu bebeler ne zaman uyuyacak yahu ?
Gündüz uykusu tamamen bitti gecede bizimle oturuyor Aynı benim çocukluğum
Günde toplasan 6-7 saat ancak uyuyor böyle mi olacak artık
Valla ben de İnstagramda bebeğimi uyuttum yazıp, kahve yapan, internette gezinen hatta kitap okuyup yemek yapanlara bir imreniyorum sorma benimki uyursa kucakta uyuyor, şöyle yatakta uyuyam da annem bir şeyler yapsın yok. Demin uyuttum yanımda, 40 dk sonra yine uyandı emiyor şimdi Allah bilir ne zaman uyur

Facial massage diyorlar canım ben kucağımda emzirirken yapıyorum kolay uykuya dalıyor dene istersen şakaklarına altına hafif masaj yap emzirirken
Bizimki birkaç gündür böyle çok zorluyor umarım geçici bir süreçtir

Deneyeyim inşallah faydası olur. Ama bizim sorunumuz yatakta uyanması. Emzirirken küt diye uyuyor Bence Mehmet paşanınki geçicidir, uslu, akıllıdır o atak vs dir merak etme canım.

Evet tabiki işe yarıyor ben nerdeyse bütün vücuduna sürüyorum o egzamalarn üzeri aşırı kuru oluyor yoğun bi krem zaten kullanınca anlarsın egzamaya yulaf iyi geliyormuş bu kremde yulaf tozu iceriyor

Bayilcam simdi bir doz daha yaptiricaz bi de
arastirmamistim hic 300-400 bir seydir en fazla diye dusunmustum sok oldum 1000 lirayi duyunca.
Egitici kopekcik ve aktivite masasina elveda diycez artik
Bizimkide 2 dozluk olan. Benim bebe kusuyor ya kusmasın diye dünya tribe girdim kadın 15 dakikada etki eder dedi hastaneden çıktık arabada uyuyor hemen eşime diyorum eve gitmiyoruz bi şehir turu at uyurken kusmuyor diye 1 saat arabayla boş boş gezdiik oda uyudu
Bu bebeler ne zaman uyuyacak yahu ?
Gündüz uykusu tamamen bitti gecede bizimle oturuyor Aynı benim çocukluğum
Günde toplasan 6-7 saat ancak uyuyor böyle mi olacak artık
Ben artık ağlamıyorsa dursun modundayım
Kızlar menenjit aşılarına başladınız mı ?
5. Ay dedi bize doktor

Of çok geçmiş olsun. Ya bebeğin ateşi yoksa oğlum baya ateşlendi gece hep ılık bez koydum calpol verdim şimdi de soydum yine mendil koydum kasıklarına falan 14:15 de randevu var bakalım
Aynen biz eczaneden alıp gittik 1.000₺ aşının fiyatı sadece. Maalesef. Menenjit aşıları da bundan aşağı kalmıyor bexsero 1250₺ diyolar ve 3 doz yapılıcak yani
Kızlar menenjit aşılarına başladınız mı ?
Canm biz 7. Ayda başlıcaz 7-9-15 aylarda yaptırcaz 13. Aydan sonra da ek olarak tek doz nimenrix yaptırıcaz.

Geçmiş olsun kızlar B Banamisordun papatyaozu zaten çok zor birde hastalandıklarında insan hem üzülüyor hem yoruluyor

Bizim bir doz daha rota kaldı 1000 öyle 3 doz bexora mı vuralacak 3000 tl yani
Başka özel aşı var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…