Dikkat etmedim açıkçası haftaya doktora götürcem o zamana kadar yine diyeti bozdum bakalım kaka yapması sıklaşacak mıLifli besleniyor musunuz. Lifli beslenmek hem kendini hemde bebek için kolaylaştırır tuvalet olayını
Nah yapmaları pekiifolik asit cocuklarıı
Ama zaten alerjik bebek sık kaka yapar vücuda alerjen girdiğinde bu sebeple sindiremediğinden kakası sıklaşır ve kilo alımı yavaşlar.Dikkat etmedim açıkçası haftaya doktora götürcem o zamana kadar yine diyeti bozdum bakalım kaka yapması sıklaşacak mı
İnsallah bakalım kendi doktoruna sorcam dün öyle bi kontrole götürmüştüm kusma için farklı bi görüş almaya. O doktor söyledi. İnsallahKuzum bildiğim kadarıyla küçük olması daha sıkıntıama canını sıkma d vitamini kemik için önemli biliyosun ihmal etmeden ver Allahın izniyle bir şey olmaz
Geçmiş olsun hee yer berbat zaten ocak çıkacak nerdeyse kar yok dahaKızlar 10 gün önceki hastalıktan tam kurtulurken yine grip oldukoğlum kreşte ateşlendi öksürüyor eve geldi benm öksürük burun akıntım ğşümem var bebeğim hapşırıyor offff eşim şehir dışında akşam dönücek yarın götürücem doktora olmazsa. Hastaneler dolup taşıyor zaten
İyi olmanıza çok sevindim minnoşlarımm.Canım uzun zamandır girip yazamadım. Doruk iyi canım artık uyanık kalma süreleri uzadı, hiçbirşeye vakit bulamıyorum.sen nasılsın?
Küçük kuş nasıl
Ayyy şükürr kavuşturana welcome back şekerimİyi olmanıza çok sevindim minnoşlarımm.Bizde de durumlar aynı, şimdiden o meşhur cümleyi kurmak istiyorum; Büyüdükçe dertleri de büyüyor.
anurkoc İşte geldim burdayımm.
Bizimde bakılmıştı canım döküntümüz vardı fazlaca bakla çıkmadı çok şükürSenin de Allah yardımcın olsun canım benim.. bakla zehirlenmesi g6pd enzim eksikliği
Sanırım bizde hasta olduk bende başladı burun akıntısı hapşırma üşüme iki gündür bugün oğlumda da başladı aynı şeyler offf stres yapıyorum bide ben ateşten çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum ama şükrü ateş yok gözü sulanıyor hapşuruyo normal grip olmuş sanırımKızlar 10 gün önceki hastalıktan tam kurtulurken yine grip oldukoğlum kreşte ateşlendi öksürüyor eve geldi benm öksürük burun akıntım ğşümem var bebeğim hapşırıyor offff eşim şehir dışında akşam dönücek yarın götürücem doktora olmazsa. Hastaneler dolup taşıyor zaten
Aha, aynı benimki2 tane farklı kanguru denedik canım, içine sokar sokmaz kıyameti koparıyor.eğer kanguruya girseydi çok rahat ederdim, resmen gıcık benim çocuk
bende dun kanguruyu ayarlamak icin deneyeyim dedim abovvv sanki etini kestik, nasil agliyor. normalde de kucakta uyumayi cok sever sipaAha, aynı benimkikız bu bizim bebeler neden böyle tepkiseller acaba? Yeniliğe, farklılığa tepki olarak mı doğmuşlar nedir ilin psikolojik kökenini arayacağım ben artık
Yaaabende dun kanguruyu ayarlamak icin deneyeyim dedim abovvv sanki etini kestik, nasil agliyor. normalde de kucakta uyumayi cok sever sipa
ayy kuzum yaa kiyamamYaaabir de bu bebeler dudak bükmeyi öğrendi ya artık, işine gelmeyen bir durum olunca dudağını büze büze bir ağlaması var Yarabbiiiim , ilaç veriyorum, daha kutusunu görünce başlıyor ağlamaya kızım sen nereden öğrendin böyle nazlı nazlı ağlamayı diyesim geliyor geçen babası ney sesi açmıştı, bu bir başladı ağlamaya resmen hüzünlendi dlxkxkd
Ben de seni özledim bebeğim.Ayyy şükürr kavuşturana welcome back şekerim
oy masallahKızım bugün beni utandırdı. Oyun halısında oyuncakları tutup ağzına sokuyor ve süngeri yamulttu bu sebeple
Hadi tut. Tutacaksın küçükanımoy masallah
bende gecen hafta ikinci ayina girdgi gun , hadi tut bunu , tutma update i gelmis olmasi lazm diyordum
Sıklaşınca dediğim 2 günde 1 yapıyo canım kilo alımında bi sıkıntı yok çok şükür 3 ayda 3.5 kilo almışAma zaten alerjik bebek sık kaka yapar vücuda alerjen girdiğinde bu sebeple sindiremediğinden kakası sıklaşır ve kilo alımı yavaşlar.
Pipilimiziin annesi gelmişBen de seni özledim bebeğim.