2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Lifli besleniyor musunuz. Lifli beslenmek hem kendini hemde bebek için kolaylaştırır tuvalet olayını

Nah yapmaları pekii😂 folik asit cocuklarıı
Dikkat etmedim açıkçası haftaya doktora götürcem o zamana kadar yine diyeti bozdum bakalım kaka yapması sıklaşacak mı

Dikkat etmedim açıkçası haftaya doktora götürcem o zamana kadar yine diyeti bozdum bakalım kaka yapması sıklaşacak mı
Ama zaten alerjik bebek sık kaka yapar vücuda alerjen girdiğinde bu sebeple sindiremediğinden kakası sıklaşır ve kilo alımı yavaşlar.

Kuzum bildiğim kadarıyla küçük olması daha sıkıntı :KK43: ama canını sıkma d vitamini kemik için önemli biliyosun ihmal etmeden ver Allahın izniyle bir şey olmaz ❤️
İnsallah bakalım kendi doktoruna sorcam dün öyle bi kontrole götürmüştüm kusma için farklı bi görüş almaya. O doktor söyledi. İnsallah 🙏🏻
Kızlar 10 gün önceki hastalıktan tam kurtulurken yine grip olduk :KK43: oğlum kreşte ateşlendi öksürüyor eve geldi benm öksürük burun akıntım ğşümem var bebeğim hapşırıyor :KK43: offff eşim şehir dışında akşam dönücek yarın götürücem doktora olmazsa. Hastaneler dolup taşıyor zaten :KK43:
Geçmiş olsun hee yer berbat zaten ocak çıkacak nerdeyse kar yok daha

Canım uzun zamandır girip yazamadım. Doruk iyi canım artık uyanık kalma süreleri uzadı, hiçbirşeye vakit bulamıyorum. 😴 sen nasılsın?
Küçük kuş nasıl 🐣
İyi olmanıza çok sevindim minnoşlarımm.♥️ Bizde de durumlar aynı, şimdiden o meşhur cümleyi kurmak istiyorum; Büyüdükçe dertleri de büyüyor.😂

anurkoc anurkoc İşte geldim burdayımm.🤓

Kızlar 10 gün önceki hastalıktan tam kurtulurken yine grip olduk :KK43: oğlum kreşte ateşlendi öksürüyor eve geldi benm öksürük burun akıntım ğşümem var bebeğim hapşırıyor :KK43: offff eşim şehir dışında akşam dönücek yarın götürücem doktora olmazsa. Hastaneler dolup taşıyor zaten :KK43:
Sanırım bizde hasta olduk bende başladı burun akıntısı hapşırma üşüme iki gündür bugün oğlumda da başladı aynı şeyler offf stres yapıyorum bide ben ateşten çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum ama şükrü ateş yok gözü sulanıyor hapşuruyo normal grip olmuş sanırım

2 tane farklı kanguru denedik canım, içine sokar sokmaz kıyameti koparıyor. 😞 eğer kanguruya girseydi çok rahat ederdim, resmen gıcık benim çocuk 😂
Aha, aynı benimki 😅 kız bu bizim bebeler neden böyle tepkiseller acaba? Yeniliğe, farklılığa tepki olarak mı doğmuşlar nedir 😅 ilin psikolojik kökenini arayacağım ben artık

Aha, aynı benimki 😅 kız bu bizim bebeler neden böyle tepkiseller acaba? Yeniliğe, farklılığa tepki olarak mı doğmuşlar nedir 😅 ilin psikolojik kökenini arayacağım ben artık
bende dun kanguruyu ayarlamak icin deneyeyim dedim abovvv sanki etini kestik, nasil agliyor. normalde de kucakta uyumayi cok sever sipa

bende dun kanguruyu ayarlamak icin deneyeyim dedim abovvv sanki etini kestik, nasil agliyor. normalde de kucakta uyumayi cok sever sipa
Yaaa 😅 bir de bu bebeler dudak bükmeyi öğrendi ya artık, işine gelmeyen bir durum olunca dudağını büze büze bir ağlaması var Yarabbiiiim ,😅 ilaç veriyorum, daha kutusunu görünce başlıyor ağlamaya 🙈kızım sen nereden öğrendin böyle nazlı nazlı ağlamayı diyesim geliyor 😅😅😅 geçen babası ney sesi açmıştı, bu bir başladı ağlamaya resmen hüzünlendi dlxkxkd 😅

Yaaa 😅 bir de bu bebeler dudak bükmeyi öğrendi ya artık, işine gelmeyen bir durum olunca dudağını büze büze bir ağlaması var Yarabbiiiim ,😅 ilaç veriyorum, daha kutusunu görünce başlıyor ağlamaya 🙈kızım sen nereden öğrendin böyle nazlı nazlı ağlamayı diyesim geliyor 😅😅😅 geçen babası ney sesi açmıştı, bu bir başladı ağlamaya resmen hüzünlendi dlxkxkd 😅
ayy kuzum yaa kiyamam🙈🙈

benim babamda paso halk tv izliyor, bende diyorum 2 aylikdan beri ulke derdinden ici sisti cocugumun😂😂😂

Kızım bugün beni utandırdı. Oyun halısında oyuncakları tutup ağzına sokuyor ve süngeri yamulttu bu sebeple 😅

Eklentiler

• 20230119_225038.jpg
    20230119_225038.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar ben bugun kizima rotavirus asisi yaptirdim muayene haric sadece asiya 1000 kusur tl verdik sizin yaptirdiklariniz da boyle mi yoksa bizim doktor cok mu para aldi?
1 tane asi 1000 lira nasil olabilir ya sabahtan beri soktayim.

X