2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gündüz uykusu zaten yok ki kısalsın😁 doğduğundan beri on dk on dk uyurdu en fazla 30 dk artk bir haftadır bikere 20 dk falan uyuyor gözünden uyku akıyor uyumuyor gündüz sadece akşamda krizi tutuyor tabi uykusuzluktan.. 😐
Vala bizimki emzik dogru duzgun almiyordu,1 aydir alisti. Emzikle uykuya daliyor sonra genelde agzindan dusuyor. Ama uyanmiyor genelde, uyanirsa emzigi geri veriyorum, uykuya devam ediyor. Bilmiyordum uyuyunca agzindan emzigi almak gerektigini

Çok değerli bilgiler vermişsin bu kadar bilgiden haberim yoktu🥲 dert başa gelince hersey öğreniliyor. Çok sagolasin canım bunu muhakkak kaydediyorum artik sorularımı da alerji doktoruna ciktigimda sorucam. Cünkü bazı çocuk doktorları mamanin içinde ne olduğunu bilmiyor daha 🥲
evet kuzum her dr herseyi bilemiyor malesef. iyi bir uzman insallah butun dertlerinize derman olur canim benim🙏🏼

Of evet başka satıcılar çok pahalı. Bakalım yarın belki çıkar bakınırız hava güzel olursa. Kırmızı ışıkta durmadığımız sürece sıkıntı yok arabada duruyo 😀 gezeriz hem biraz 😀
Ben daha cocukla arabada tek cesaret edemiyorum eşimle birlikteyken o çocukla duruyır ben sürüyorum da tek daha denemedimm. En sevdiğim aktivite arabada bir tık yüksek sesle müzik dinleyip arabakullanmak 😂 artık kırmızı balık açarım napayımm 😅
Hep iyi olun canım kimse zorluk cekmesin🙏🏻
Çok psikolojim bozuldu artık. Her doktor farklı konuşuyor.
Sırtı yara bere içinde kortizonlu krem bile geçirmiyor.
Bi doktor alerji mamasinda soya var ona alerjisi olabilir, pirinçle yapılan mamaya geçebilirsin dedi.
Bi doktor senin kullandığın mamada soya yok ki dedi.
Beyaz sabunla yıkıyorum kıyafetlerini pamuk giydir diyorlar giydiriyorum yok Allah yok.
Cildi ayrı istahsizligi ayrı.
İlk 2 ay gaz sancıları dehşet kusmalar meme tutturmayla geçti. Tam alıştık derken şimdi bu
Sizin durum noldu? Kusmalar devam mı? Hala gaviscon yok piyasalarda. Bi kutu zorla bulduk biz.
Diyet yapıyor musun cildin de bisey var mı canım?
Oyy kıyamaam inşallah geçer canım bu durumunuz. Bizim kusma var sadece. Anne sütü ben sağdıkca içiyor canım. Emmiyor artık sağdıgım da 2 gögüs 20 cc düştü 3 gündür. Bakalım nereye kadar gideceek. Beyaz sabun yerine baska bir şey denesene kuzum sabyn yapıyordur belki
Emzik kullanan annelere bir sorum olacak. Agzinda emzikle uyumasina musade ediyor musunuz?
emzikle uyuyakalinca agzindan almiyorum ben uyanir diye korkumdan ama almak gerekiyor diyolar siz napiyorsunuz?
Ben alıyorum gerii zaten uyurken emer gibi yapıyorlae ağızlarını bide emziğin doluluğunu hissetmesin

Canım video açılmıyor ama nasıl çamaşır suyu? Hangisinden bahsediyorsun? Bi an okuyunca şok oldum 🤭
İnanamıcaksınız ama Spicelover Spicelover kardeşimle aramızda 3 yaş var küçükken vücudunda yaralar çıkmıştı asla geçmiyordu birgün annem yokken banyoda onu çamaşır suyuyla yıkadım yani suyuna katmıştım çocuk aklı mikrop kırıyor diye 😂
Ve gerçekten geçti hala söyler söyler güler annem öldürecektin çocuğu diye ama şifası oymuş derim bende şimdi görünce çok şaşırdım 🫢

Çok birikmiş okuyamadım 🥲
Dilos6342 Dilos6342 diloşum alerji devam ediyormuş gördüm minik kuşu çok üzücü biz kurtulduk darısı sana arkadaşım ❤️
Spicelover Spicelover bizimkide kart tutmaya pek hevesli maşallah boncuğa tutmaya başlamış 😍
kendi daha bilincli turmuyor da ben verirsem , tutturursam fln tutuyor 🙈
İnanamıcaksınız ama Spicelover Spicelover kardeşimle aramızda 3 yaş var küçükken vücudunda yaralar çıkmıştı asla geçmiyordu birgün annem yokken banyoda onu çamaşır suyuyla yıkadım yani suyuna katmıştım çocuk aklı mikrop kırıyor diye 😂
Ve gerçekten geçti hala söyler söyler güler annem öldürecektin çocuğu diye ama şifası oymuş derim bende şimdi görünce çok şaşırdım 🫢
vall bende gorunce cok sasirdim sonra arkadasimdan duyunca vay bee dedim.

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra buradayım. Ekimde beklediğim meleğim eylülün sonunda geldi. Doğduğundan şimdiye kadar hüzün ve kederliyim. Bebeğim konjenital hipotiroidi 😢 ve bakla zehirlenmesi de var. Bazı geceler ona uzun uzun bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bu gece olduğu gibi 😢 çok korkuyorum. Zeka geriliği olmasından çok çok korkuyorum. İlacını her gün veriyorum ama ilaca rağmen de olabiliyormuş. Bazen nefes alamıyorum 😢

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra buradayım. Ekimde beklediğim meleğim eylülün sonunda geldi. Doğduğundan şimdiye kadar hüzün ve kederliyim. Bebeğim konjenital hipotiroidi 😢 ve bakla zehirlenmesi de var. Bazı geceler ona uzun uzun bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bu gece olduğu gibi 😢 çok korkuyorum. Zeka geriliği olmasından çok çok korkuyorum. İlacını her gün veriyorum ama ilaca rağmen de olabiliyormuş. Bazen nefes alamıyorum 😢
Daha önce böyle bişeye tanıklık eden oldu mu ? Normal bir bebek olabilecek mi bebeğim 😢

canim ilk defa duyuyorum, cok com gecmis olsun , korktugun gibi bir durum olmaz insalalh🙏🏼

Bizim ki doğdugu günden beri biberon tuttugu içindir belkide. Parmak eds denedin mii. Burda konusmustuk Hayyal Hayyal Doruk kuş ve benim çocuk az kalsın parmak bağımlısı oluyordu 😅 birde artık büyüdüğü için ince sonda kullanma boyunu büyüt. Kadeh yöntemi denedin mii ben yapamamıstım internette var videoları. Ama sen bi parmagı dene onda kolay besleniyorlar. Kilo alıp ek gıdaya vs geçene kadar ara ara verirsin
Ah hope’um 🥲 ne günlerdi, acayip umutsuzdum şükür geçti o günler… şimdi sadece memeden besleniyor doruk kuş ama o günleri hiç anmak istemedim nedense 🤪
Şimdi beslenmeniz nasıl gidiyor?
Biz eve döndük, acayip hızlı geçiyor günlerim. Ev temizliği, yemek, doruk derken gün bitiyor.
Kendime hiç vaktim yok. Arada bir anneme gidiyorum, o günlerde emzirip anneme bırakıyorum doruk kuşu, yürüyüşe atıyorum kendimi. Tek sosyal aktivitem bu.
Sizin günler nasıl geçiyor? Yavrum Metehanım nasıl ♥️
Tamamen dönmüyor kolu altında kalıyor😂 ama dediğin hareketi yapıyor ana kucağından uçacak yakında dönme çabasıyla ay daha iyi saçını çekmesin her seferinde bitane koparıyor benim😂
Benim saçları da sık sık doruk’un parmaklarından ayırıyorum 🤣 bu bebeler çok fena 🤭
Bu bebeler aynı ne kaşıkla içiyor be şırıngayla sadece meme istiyor ama o da ağzına büyük gelsin arada öğürüyor 😀 değişik bebe 🤩
Ah ah… bende de sık sık o öğürme durumu var 🐣 anlamadım nasıl baş edeceğiz 🐣
Anakucağında arada belini kaldırıyor güneş de :) bizimkine de kemeri takma vakti yavaştan gelmiş. Bu altta kalan kolu kurtarma güncellemesi ne zaman olacak bakalım. Biraz da kilo ile alakalı olduğunu düşünüyorum :)

Ya benim saçım avuç avuç dökülüyor ve aşırı azaldı. Güneşin yolmasına fırsat kalmayacak bu gidişle 😅

İnşallah biberondan dolayı meme reddi olmaz diye çok dua etmiştim🥲 eksik etmişim 🤣 meğer meme reddi için biberona bile gerek yokmuş.
Benim saçlar da dökülme artmış ah arkadaşım, her yer benim saçım… stres etkiliyor bence bizleri. Uykusuzluk, stres, bilinmezlik…
4. ay aşılarını ateşsiz atlattık sanılmasın 🥲 12 sinde yaptırmıştık. Ağızdan calpol içiremedim. Uykusunda üstü de hafif örtülü olunca ateş 39 a çıkmış. Fitil verdik. 12 saat arayla 3 sefer.
Doktor 1 hafta sonra kontrole gelin aynı zamanda menenjit aşısını da yapalım dedi. İnşallah onu rahat atlatırız 🥹
Çok geçmiş olsun gelinime 🧿🙏
Rota aşısı yaptırmayan var mı bu arada?
Bize doktorumuz hiç önermedi yaptırmadık bu arada. Çok mu geç kaldık acaba 🫤
Buna cevap verdim sandım vermemişim.
Parmak benim canım ya normalde sarılık dönemi parmak+enjektör yaptım hep. Ama artık onları da almıyor. Parmağı boş emiyo bazen ama bi şey giriyorsa yandan ı ıh istemiyor tükürüyor. Sonda 4-5-6 kullandım artık ağzına girdiğini anlıyor memeyi de atıyor, arkası kriz. Beni de emmiyor.
Kadehi ben anlamadım video atabilir misin daha önce de bakmıştım ama
Canım sana dediğim 1cclik insülin iğneleri ile denedin mi süt içirmeyi?
Biraz meşakkatli oluyor ama daha rahat içiyorlar anlamadan yutmuş oluyorlar.
Kadeh olmasına illa gerek yok Türk kahvesi fincanı da olur. Gerçi Doruk onu da reddetmişti.
Iyiyim canım evime geldim bebis 1 aydır kök söktürüyor iştahsızlığıyla😪 onunla uğraşıyorum sen nasılsın napiyorsun? Süreç nasil gitti canım?🙏🏻
:KK43: of bu iştahsızlık… çok geçmiş olsun diloşum…

Çok geçmiş olsun.Topuk kanindanda mi çıktı bu hastalik(konjenital hipotiroidi).

Bizim de topuk kanında konjenital adrenal hiperplazi (kah) yüksek çıkmıştı.Her ay üniversite hastanesine gidiyoruz kan veriyoruz.Doktorlar değerin düşmesini bekliyorlar duruma göre ilaç tedavisi olacak.

Bakla zehirlenmesi nedir?

Kötü senaryoları aklımıza getimemeye çalışsak keşke ama olmuyor anlayabiliyorum seni.😔
Allah yardımcın olsun🤲

Ben daha cocukla arabada tek cesaret edemiyorum eşimle birlikteyken o çocukla duruyır ben sürüyorum da tek daha denemedimm. En sevdiğim aktivite arabada bir tık yüksek sesle müzik dinleyip arabakullanmak 😂 artık kırmızı balık açarım napayımm 😅

Oyy kıyamaam inşallah geçer canım bu durumunuz. Bizim kusma var sadece. Anne sütü ben sağdıkca içiyor canım. Emmiyor artık sağdıgım da 2 gögüs 20 cc düştü 3 gündür. Bakalım nereye kadar gideceek. Beyaz sabun yerine baska bir şey denesene kuzum sabyn yapıyordur belki

Ben alıyorum gerii zaten uyurken emer gibi yapıyorlae ağızlarını bide emziğin doluluğunu hissetmesin
Ayy bende cok severim o şekilde kullanmayı ön koltuğa bağlıyorum kızın pusetini iyice sabitliyor sonra ohhhhh 🙈
Canım ilk defa duyuyorum inşallah düşündüğün gibi kötü bir şey yoktur çok geçmiş olsun 🙏

Sagolasin yavrum minoris aldım bakalim o nasil gelecek. Çok fazla mı kusuyor? Her doktorun dediği zaten alerji ve reflu bebeklerde meme reddine sebep oluyor😪
Çok zorlanirsan doktoruna sor gastrotuss baby var bitkisel reflu ilacı. Kolay kolay geçmiyor çünkü bu durum canim

Çok birikmiş okuyamadım 🥲
Dilos6342 Dilos6342 diloşum alerji devam ediyormuş gördüm minik kuşu çok üzücü biz kurtulduk darısı sana arkadaşım ❤️
Spicelover Spicelover bizimkide kart tutmaya pek hevesli maşallah boncuğa tutmaya başlamış 😍
Sizin surec nasıl oldu canım benim haberim yok. Yine bayadir giremeyince 🥲 amiin amiin arkadaşım bir an önce insallah🙏🏻

kızlar selam işe başladım ya nevrim döndü🤣ama cok iyi geldi tabı yarım gün olması etkili. bizmki çok sukur oyuncaklarını tutuyor fili var ona bayılıyor. heryerını mıncıklayıp ağzına götürüyor fakat ben başparmağına takıldım neler neler yaptım😁hala içe mi bakıyor sizinkilerde nörolojıye götrdm fizik tedaviye.. hayırlısyla bu cocuğuda büyüteydm

Ay ahahah😂 hiç güleceğim yoktu Allahim cesarete bak 😂😂

Ah hope’um 🥲 ne günlerdi, acayip umutsuzdum şükür geçti o günler… şimdi sadece memeden besleniyor doruk kuş ama o günleri hiç anmak istemedim nedense 🤪
Şimdi beslenmeniz nasıl gidiyor?
Biz eve döndük, acayip hızlı geçiyor günlerim. Ev temizliği, yemek, doruk derken gün bitiyor.
Kendime hiç vaktim yok. Arada bir anneme gidiyorum, o günlerde emzirip anneme bırakıyorum doruk kuşu, yürüyüşe atıyorum kendimi. Tek sosyal aktivitem bu.
Sizin günler nasıl geçiyor? Yavrum Metehanım nasıl ♥️

Benim saçları da sık sık doruk’un parmaklarından ayırıyorum 🤣 bu bebeler çok fena 🤭

Ah ah… bende de sık sık o öğürme durumu var 🐣 anlamadım nasıl baş edeceğiz 🐣

Benim saçlar da dökülme artmış ah arkadaşım, her yer benim saçım… stres etkiliyor bence bizleri. Uykusuzluk, stres, bilinmezlik…

Çok geçmiş olsun gelinime 🧿🙏
Rota aşısı yaptırmayan var mı bu arada?
Bize doktorumuz hiç önermedi yaptırmadık bu arada. Çok mu geç kaldık acaba 🫤

Canım sana dediğim 1cclik insülin iğneleri ile denedin mi süt içirmeyi?
Biraz meşakkatli oluyor ama daha rahat içiyorlar anlamadan yutmuş oluyorlar.
Kadeh olmasına illa gerek yok Türk kahvesi fincanı da olur. Gerçi Doruk onu da reddetmişti.

:KK43: of bu iştahsızlık… çok geçmiş olsun diloşum…
Çok sagolasin canım insallah geçsin artık çok yoruldum😪
Sen Doruk'a meme tutturdun mu? Helal olsun valla tek diyebileceğim bu👏🏼
Bizimki hala yaklastirdigim da önce bi yaliyor sonra ağlıyor

Çok sağol canım 🙏Kasık fıtığı var premature olduğu için ameliyat günü bekliyoruz guzum bide o dert var . Allahım size de şifa versin umarım tez zamanda büyürüz ve biter bu dertler ❣
Merhaba, çok geçmiş olsun. Bebeğiniz kaç haftalık doğdu? Benim bebeğimde 28 haftalık prematüre. Bizde de kasık fıtığı çıktı. Sizin bebeğinizde ki fıtık geç mi farkedildi yoksa elle fıtık boşluğuna yerleştirilemeyecek bir fıtık mıydı?

X