2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biberonda değişiklik falan oldu mu ya da başlıkta. Benimki de çok almıyordu biberonu ucunu değiştirdik
Yok canım aynı biberon. Alerji maması kullanıyoruz biz normal mamada denedim onu da içmiyor
Şimdi içtiği kadarını biberonla alıyor içmediği kısmı sıringayla vermeye calisiyorum

Yok canım aynı biberon. Alerji maması kullanıyoruz biz normal mamada denedim onu da içmiyor
Şimdi içtiği kadarını biberonla alıyor içmediği kısmı sıringayla vermeye calisiyorum
Anladım canım. Bizimki hâlâ yenidoğan ucu ile içiyordu ama çeke çeke 15 dk da 30-40 CC anca içiyordu sonra yorulduğu için bırakıp bir daha almıyordu. Şimdi 3+ aylık olan biberon başlığından aldım tekrar severek içmeye başladı. Beslenme reddi sanıyordum meğer değilmiş

Bildiğin su kıvamına getiriyormuş

canım bu tarz dönmeleri varsa yere bir şey ser at yere pekişsin hareketleri

Bende beceremedim o yöntemi. Hemşire göstermişti ama yapamadım. Deneyeyim tekrar becerebilirsek video atayım sana

İyiyim kuzum inişli çıkşlı iştee. zorlamış Dora paşa birazcık sizi Allah yardımcınız olsuun. Malumm tam iyi dediğimiz anda farklı huyları cıkıyor 🤷🏻‍♀️
Hep iyi olun canım kimse zorluk cekmesin🙏🏻
Çok psikolojim bozuldu artık. Her doktor farklı konuşuyor.
Sırtı yara bere içinde kortizonlu krem bile geçirmiyor.
Bi doktor alerji mamasinda soya var ona alerjisi olabilir, pirinçle yapılan mamaya geçebilirsin dedi.
Bi doktor senin kullandığın mamada soya yok ki dedi.
Beyaz sabunla yıkıyorum kıyafetlerini pamuk giydir diyorlar giydiriyorum yok Allah yok.
Cildi ayrı istahsizligi ayrı.
İlk 2 ay gaz sancıları dehşet kusmalar meme tutturmayla geçti. Tam alıştık derken şimdi bu
Sizin durum noldu? Kusmalar devam mı? Hala gaviscon yok piyasalarda. Bi kutu zorla bulduk biz.
Diyet yapıyor musun cildin de bisey var mı canım?

Eklentiler

• 20230113_194244.jpg
    20230113_194244.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 77
Anladım canım. Bizimki hâlâ yenidoğan ucu ile içiyordu ama çeke çeke 15 dk da 30-40 CC anca içiyordu sonra yorulduğu için bırakıp bir daha almıyordu. Şimdi 3+ aylık olan biberon başlığından aldım tekrar severek içmeye başladı. Beslenme reddi sanıyordum meğer değilmiş
Evet uçları erken bile değiştirmek gerekiyor bazen. Hangi biberonu kullaniyorsunuz canım? Bizimki dr browns. İçindeki yeşil aparatı kullanmiyorum ama mamayi yavaşlatıyor. İyice inat edecek diye kullanmiyorum

Bende beceremedim o yöntemi. Hemşire göstermişti ama yapamadım. Deneyeyim tekrar becerebilirsek video atayım sana

İyiyim kuzum inişli çıkşlı iştee. zorlamış Dora paşa birazcık sizi Allah yardımcınız olsuun. Malumm tam iyi dediğimiz anda farklı huyları cıkıyor 🤷🏻‍♀️
Şuan daha hafifledi ama sırt bölümü çok inatçı özellikle

Eklentiler

• 20221228_101651.jpg
    20221228_101651.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 76
Ben hergun 4 cay kasigi falan veriyordum canim ondan oldu heralde vermeyeyim artik
Verme cnm bağışıklık kazanır o genelde dışarı çıkardığın günler ya da hafif öksürükte ver daha etkili olur

Yer çok soğuk ama çift kişilik yatağın ortasına koyuyorum poposunu kaldırmıyor hanfendi😂
Babys green kullaniyorum ben dogdugundan beri memnunum canim
Bi araştırırıyım cnm
Ankara canım

Offf kıyamam. Kuşum benm oğlumun egzama zmaanında bioderma şampuan linola duş jeli kullanmıştık. En son vücudu duş jeli ile yıkayıp çıkıyorduk.

Sırf bu sebeple menenjit aşılarını 7-9-15 yada 8-10-15 aylarda yaptırıcam doktorumuz böyle söyledi

Kuşum 4 yere sorduk yok yok kalmamış :KK43: çekiçli bultak ve kuleden aldım sadece. Ben yürüme arkadaşını zaten o model istiyodum dışardan alıcam artık :KK43:
%100 organik yok sanırım cnm ya önemsemediğim şey bak beni buldu dalinden çok şikayet varmış bu konuyla internette şok oldu

Evet uçları erken bile değiştirmek gerekiyor bazen. Hangi biberonu kullaniyorsunuz canım? Bizimki dr browns. İçindeki yeşil aparatı kullanmiyorum ama mamayi yavaşlatıyor. İyice inat edecek diye kullanmiyorum
Ben 6+ aya geçiyorum yavaştan ama ben yeşili kullanıyorum nekadar olursa oluk gibi gelmesin diyorum ama artık gaz olayımız bitti çıkarsammı acaba?

Ben 6+ aya geçiyorum yavaştan ama ben yeşili kullanıyorum nekadar olursa oluk gibi gelmesin diyorum ama artık gaz olayımız bitti çıkarsammı acaba?
İçiyorsa çıkarma canım. Çünkü çıkarınca da bu sefer biberon ucu içine gömülüyor. Belki ona sinir olup ters tepebilir

Philips avent kullanıyorum canım. Onun ucunda çok rahat etti güzel kavrıyor

Kuzum sizin bide çocuklar kucakta durmaya orda uyumaya alışıklar. Allahtan benim ki o huyunu bıraktı. Böyle battaniye sarınca sıcakta güzel mayışıp uyuyor
Ay ne güzel maşallah kuzuma. Benim kız oyun halısında bile 5 dakika zor duruyor, hep kucak istiyor zilli 🥲

Sezaryen olan hanımlar. Karnınızın içi acıyor mu.
Benim dikiş yerlerimde değil ama üstünde, dokunduğum zaman tam karnımda bir acı var. Günlük hayatımı etkilemiyor sadece dokunduğum zaman. Var mı aynı durumda olan.

Sezaryen olan hanımlar. Karnınızın içi acıyor mu.
Benim dikiş yerlerimde değil ama üstünde, dokunduğum zaman tam karnımda bir acı var. Günlük hayatımı etkilemiyor sadece dokunduğum zaman. Var mı aynı durumda olan.
Evet benimde öyle. Bazen ağır kaldirirken bazen kendi kendine acıyor
Normalmiş ama bu durum sanirim
Ablam kaç zaman sonra bile sızladıgını söylerdi

Hep iyi olun canım kimse zorluk cekmesin🙏🏻
Çok psikolojim bozuldu artık. Her doktor farklı konuşuyor.
Sırtı yara bere içinde kortizonlu krem bile geçirmiyor.
Bi doktor alerji mamasinda soya var ona alerjisi olabilir, pirinçle yapılan mamaya geçebilirsin dedi.
Bi doktor senin kullandığın mamada soya yok ki dedi.
Beyaz sabunla yıkıyorum kıyafetlerini pamuk giydir diyorlar giydiriyorum yok Allah yok.
Cildi ayrı istahsizligi ayrı.
İlk 2 ay gaz sancıları dehşet kusmalar meme tutturmayla geçti. Tam alıştık derken şimdi bu
Sizin durum noldu? Kusmalar devam mı? Hala gaviscon yok piyasalarda. Bi kutu zorla bulduk biz.
Diyet yapıyor musun cildin de bisey var mı canım?

Şuan daha hafifledi ama sırt bölümü çok inatçı özellikle
oy yavrum ya 😔 Cok gecmis olsun kuzum .
Egzama mi yoksa ne oldugunu bulamadilar mi ?

X