- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.602
Raporu rahat veriyorlar mı? Papatyanın söylediği yer vermezse yandımBende bugün görüştüm öğretmenim 2 ay daha rapor alıcam dedim 5 aylık olacak o zaman daha rahat olur bırakması tam gün mü çalışacaksın canım ? Bebeler gözümü korkutmadı değil hepsi üzerime çullandı
Aynen öyle uyuyorduk 2 gün öncesine kadar, uyuyunca yavaşça memeyi çekiyordum ohh, gaza kadar iyiydik. 2 gündür memeyi bırakmıyor hemen uyanıyor, memeyle oynamaya başlıyor oyyyyNil kuşum nasıl canım kilo alımı devam ediyor mu ? Güneşcim daha 6 kilo olamadı
Ben yerine koyduğumda uyanıyor diye bebeyi yan tutarak üzerine eğilip emziriyorum uykuya dalarken bırakıyorum yoksa çoğu zaman uykuya geçiremiyorum
Bu pozisyondaki gibi sadece bebe yan duruyor
Bel fıtığı olcam yakındadaha beşiğinde yatıramadım tek kişilik yatak var onda yatırıyorum
Benim doktorum anlayışlı çok şükür veriyor direkRaporu rahat veriyorlar mı? Papatyanın söylediği yer vermezse yandım
Ne güzel ya. Bunu müdürle konuşabiliyorsun. Çok sevindim senin adına. Ben özel sektördeyim müdürüm ve çalışma arkadaşlarım dünya iyisidir bir dediğimi iki etmezler. Ama bizim sektörde rapor alacağına boş kağıda imza at, daha iyiBende bugün görüştüm öğretmenim 2 ay daha rapor alıcam dedim 5 aylık olacak o zaman daha rahat olur bırakması tam gün mü çalışacaksın canım ? Bebeler gözümü korkutmadı değil hepsi üzerime çullandı
Yahu çok ilginç bi olay. Benim kızın biberonla bir derdi yok ilk ay aptamili gayet içiyordu. Bu alerji mamasını ne yapsam yediremiyorum. Dediğin yöntemleri denedim yok. Kilo alımı iyi anne sütü alıyor ama bazı geceler memeyi alıp bırakıp kafasını çevirip tekrar memeyi alıyor ve bunu 20 kez falan tekrar edince süt az mı geliyor acaba diyorum. Mama yapıyorum bir damla içmiyor. Neye direnç gösteriyor yada kestirmek çok zor. Ama kilo alıyor. Anlamıyorum.Çeşit çeşit alerji maması aldık bizim kız yemiyor. İçine pekmez de kattım vanilya da kattık, yok.
Biberon hala kabul etmiyor. Hortumu da istemiyor artık.
Dün buradan okuduklarımla gaza geldim sağdım 80 cc çıktı içireyim dedim onu da içmedi buzluğa attım.kısmet ek gıda sa muhallebiyle kullanmaya inşallah.
Sütü sağınca meme boşaldı saatlerce ağlama krizleri vs daha şimdi normale dönecek gibi inş
Kadın doğumcun mu veriyor? Ne güzel yaBenim doktorum anlayışlı çok şükür veriyor direk
Yavrum senin kuzu zorlu bi kuzu. Allah yardımcın olsun. Bu ara pek bakamadım ama genel olarak mesajlarını gördüm. İnşallah bu ay azalarak biter.Aynen öyle uyuyorduk 2 gün öncesine kadar, uyuyunca yavaşça memeyi çekiyordum ohh, gaza kadar iyiydik. 2 gündür memeyi bırakmıyor hemen uyanıyor, memeyle oynamaya başlıyor oyyyy
Valla o kadar kafam atıyor ki. serçe parmakla ne yesem dudağına süresim var.Yahu çok ilginç bi olay. Benim kızın biberonla bir derdi yok ilk ay aptamili gayet içiyordu. Bu alerji mamasını ne yapsam yediremiyorum. Dediğin yöntemleri denedim yok. Kilo alımı iyi anne sütü alıyor ama bazı geceler memeyi alıp bırakıp kafasını çevirip tekrar memeyi alıyor ve bunu 20 kez falan tekrar edince süt az mı geliyor acaba diyorum. Mama yapıyorum bir damla içmiyor. Neye direnç gösteriyor yada kestirmek çok zor. Ama kilo alıyor. Anlamıyorum.
Aslında Güneş bizden büyük. Kaşık da mı almıyor. Ek gıdada da kullanacaksın canım. Keşke alışsa bir an önce. En azından sağdığın sütleri içer.
Bizimkiler anlayışlı sağolsunlar erkek müdür ve kurucu ancak kendi çocukları var kendilerininmiş gibi düşünüp davranıyorlarNe güzel ya. Bunu müdürle konuşabiliyorsun. Çok sevindim senin adına. Ben özel sektördeyim müdürüm ve çalışma arkadaşlarım dünya iyisidir bir dediğimi iki etmezler. Ama bizim sektörde rapor alacağına boş kağıda imza at, daha iyi
Yahu çok ilginç bi olay. Benim kızın biberonla bir derdi yok ilk ay aptamili gayet içiyordu. Bu alerji mamasını ne yapsam yediremiyorum. Dediğin yöntemleri denedim yok. Kilo alımı iyi anne sütü alıyor ama bazı geceler memeyi alıp bırakıp kafasını çevirip tekrar memeyi alıyor ve bunu 20 kez falan tekrar edince süt az mı geliyor acaba diyorum. Mama yapıyorum bir damla içmiyor. Neye direnç gösteriyor yada kestirmek çok zor. Ama kilo alıyor. Anlamıyorum.
Aslında Güneş bizden büyük. Kaşık da mı almıyor. Ek gıdada da kullanacaksın canım. Keşke alışsa bir an önce. En azından sağdığın sütleri içer.
Evet canım kendi doktorumKadın doğumcun mu veriyor? Ne güzel yaözel di mi canım
Evet canim tam gun 3te geliyorum eve insallah annem bakacagi icin icim rahat calismaya basliycam artik.Bende bugün görüştüm öğretmenim 2 ay daha rapor alıcam dedim 5 aylık olacak o zaman daha rahat olur bırakması tam gün mü çalışacaksın canım ? Bebeler gözümü korkutmadı değil hepsi üzerime çullandı
Valla canım şöyle diyeyim 3 aylık oldu kızım ve en büyük gaz problemlerini şu an yaşıyoruz diyebilirim. Önceden iyi kötü geceleri uyurdu şimdi o da yok çığlık çığlığa uyanıyor nesi var anlamıyorum da. Alttan mı gazı üstten mi reflüden yemek borusu mu yanıyor ondan mı... Ne yapsam kâr etmiyor. Pusete asla oturmaz neden böyle oluyor bilmiyorum 3. ayda azalması gereken her şey bizde şiddetlenerek arttı. Çok üzülüyorumKız bebeklerde gaz sorunu çok olmazmış aslında ama yapısal demekki ben çocukken komşunun bebeği olmuştu gece gündüz feryat figan ağlardı içimiz acırdı kıza tüm mahalle duyardı .
Canım aylık minimum 500-600 gram civarı almaları bekleniyor hırpalama kendini. Sağlığı yerindeyse, zihinsel gelişiminde bir sıkıntı yoksa endişelenme. Tabi insan evladı için en iyisini istiyor. Daha çok beslensin daha güzel kilo alsın ama elinden geleni yapıyorsun. Sağlık olsun diyelim.Valla o kadar kafam atıyor ki. serçe parmakla ne yesem dudağına süresim var.
O kadar bunalıyorum ki rüyalarıma giriyor, hasta, zayıflıktan bitmiş olarak filan görüyorum, saçma sapan..
Sürekli yemek masasına anakucağında koyuyoruz izliyor konuşuyor bizle. Yemekleri koklatıyorum sürekli
Alerji ayyuka çıktığı dönem her şeyi reddetti. 45 günlük filandı herhalde.
Kaşık veriyorum nası feci ağlıyor görsen.
Demire başladık kaşıkla veriyorum ağzından atıyo habire. o da cildinde alerji yaptı. Temas eden yerler kıpkırmızı oluyor, 1-2 saate geçiyo neyseki .
Geceleri sütün azalıyor olabilir biraz, ben de gözlemliyordum. Yoruluyoruz artık dinlenmek gerekiyor. Yanımda yardımcı biri olduğunda ya da gün içinde uyuyabildiğimde sorun olmuyordu.
En azından kilo alımı iyiymiş. Bi de biz kilo alabilsek. 5 gün önce 5830 gr çıktı. Günlük 18 gr a düşmüşüz. 540 gr almış sadece. Doktor ek gıdaya erken dedi, neyi bekliyoruz bilmem. Zaten tadımlık olacak her şey. Alerji de var besinler kısıtlı
Zaten 3. Ay bitip 4 baslayınca bu kusmadır gazdır zirve yaparmış. Bizdede bu hafta kusma zşrve yaptı resmeen beslendikren 2 saat sonra bile avuç dolusu kusuyor. Kilo alımı düştü geneValla canım şöyle diyeyim 3 aylık oldu kızım ve en büyük gaz problemlerini şu an yaşıyoruz diyebilirim. Önceden iyi kötü geceleri uyurdu şimdi o da yok çığlık çığlığa uyanıyor nesi var anlamıyorum da. Alttan mı gazı üstten mi reflüden yemek borusu mu yanıyor ondan mı... Ne yapsam kâr etmiyor. Pusete asla oturmaz neden böyle oluyor bilmiyorum 3. ayda azalması gereken her şey bizde şiddetlenerek arttı. Çok üzülüyorumBir de sanırım üşüttü. Hapşırıp burnu akıp duruyor. Nasıl üşüttü bilmiyorum dikkat ediyorum o kadar
Arada yatarak çıkarıyor ama o çektiği eziyeti pusette asla çekmiyor yavrumValla büyük nimet o puset benim içinn. Böyle hemen bakıyorum huysuzlasıyor ıkınıyor sıkınıyor pusete koyunca rahatlıyorbazen diyorum yatarak nasıl yapsın cocuklar diye
Sadece bizde böyle diye üzülüyordum muhteşem derece de kusmalarımız başladı zaten zar zor emiyor memeyle kavga halinde biberon emzik kabul etmiyor asla bir de ek olarak asla çığlık çığlığa ağladığını bilmezdim yavrum 3 gecedir bütün binayı inletiyor resmen içim gidiyor gazdan dolayıZaten 3. Ay bitip 4 baslayınca bu kusmadır gazdır zirve yaparmış. Bizdede bu hafta kusma zşrve yaptı resmeen beslendikren 2 saat sonra bile avuç dolusu kusuyor. Kilo alımı düştü gene
Sağlıklıı günlerde kullansın Mehmet paşa insallahBen bu ikisini aldım kızlar ek gıda içinönlük nasıl düşünüyorsunuz benimki çok hareketli üzerine giydirmeye izin vermez sanıyorum Boyundan bağlamalı alsam olur mu ? Tecrübeli anneler help please
Ya Allah yardımcımız olsun valla 4. Ay fena başladı bizde ve daha başlayalıı 1 hafta oldu insallah kolayca geçer hem bebeklerimiz için hem bizim içinnSadece bizde böyle diye üzülüyordum muhteşem derece de kusmalarımız başladı zaten zar zor emiyor memeyle kavga halinde biberon emzik kabul etmiyor asla bir de ek olarak asla çığlık çığlığa ağladığını bilmezdim yavrum 3 gecedir bütün binayı inletiyor resmen içim gidiyor gazdan dolayısadece hamakta güzel uyuyor oturma odasında duruyor hamağımız gece çok ağladı yine katıla katıla eşim hemen odaya getirdi yarım saat sallamaya kalmadan sızdı yavrum sabah 5 e kadar kesintisiz uyumuşuz biri bana bebek için en gerekli şey ne derse birincisi hamak ikincisi puset derim net
anladim kuzum.Nil kuşum nasıl canım kilo alımı devam ediyor mu ? Güneşcim daha 6 kilo olamadı
Ben yerine koyduğumda uyanıyor diye bebeyi yan tutarak üzerine eğilip emziriyorum uykuya dalarken bırakıyorum yoksa çoğu zaman uykuya geçiremiyorum
Bu pozisyondaki gibi sadece bebe yan duruyor
Bel fıtığı olcam yakındadaha beşiğinde yatıramadım tek kişilik yatak var onda yatırıyorum
Çeşit çeşit alerji maması aldık bizim kız yemiyor. İçine pekmez de kattım vanilya da kattık, yok.
Biberon hala kabul etmiyor. Hortumu da istemiyor artık.
Dün buradan okuduklarımla gaza geldim sağdım 80 cc çıktı içireyim dedim onu da içmedi buzluğa attım.kısmet ek gıda sa muhallebiyle kullanmaya inşallah.
Sütü sağınca meme boşaldı saatlerce ağlama krizleri vs daha şimdi normale dönecek gibi inş
anladim kuzum.
tam kasik dene dicektim ki , diger yorumunu gordum.
Valla ben 6. hafta flndi ki ozaman benim kiz 4kg civariydi, dedim ben yapamicam . sakantlanicam boyle surekli memede kucakta. aorun su ben kokuyordum bogulcak memem burnunu kapaticak diye surekli egilmekten boynum da mahfolmustu. zaten 8 senedir agir is yapiyordum, sakata cikicaktim
ah biberon alsaydi cok rahat ederdin. sen gene sutun bol oldugu saatler de 20-30 ml sag, gece uykuluyken emzirme pozisyonunda biberon vermeyi dene.
genis agizlilari benim kiz hic sevmedi. dar agizli biberonlara hemen alismisti.
Ya hani rahatlamayacak mıydık 3'te?Zaten 3. Ay bitip 4 baslayınca bu kusmadır gazdır zirve yaparmış. Bizdede bu hafta kusma zşrve yaptı resmeen beslendikren 2 saat sonra bile avuç dolusu kusuyor. Kilo alımı düştü gene
Canım çığlık çığlığaydı dün gece benimki de. O zaman bu genel bi atak hali sanırım. İnşallah geçer... Reflü vs de bu aylarda atak yapıyormuş. İnşallah hemen biter ne diyeyim ya. Günlerdir uykusuzum, çok yoruldum. Bugün oturup ağlayacaktım ramaj kaldı. Ben bu kıza bakamıyorum dedim onun ağlamalarına çaresizce bakıp bakıpSadece bizde böyle diye üzülüyordum muhteşem derece de kusmalarımız başladı zaten zar zor emiyor memeyle kavga halinde biberon emzik kabul etmiyor asla bir de ek olarak asla çığlık çığlığa ağladığını bilmezdim yavrum 3 gecedir bütün binayı inletiyor resmen içim gidiyor gazdan dolayısadece hamakta güzel uyuyor oturma odasında duruyor hamağımız gece çok ağladı yine katıla katıla eşim hemen odaya getirdi yarım saat sallamaya kalmadan sızdı yavrum sabah 5 e kadar kesintisiz uyumuşuz biri bana bebek için en gerekli şey ne derse birincisi hamak ikincisi puset derim net
Sağlıklıı günlerde kullansın Mehmet paşa insallahtecrübelilerden bizde yararlanmak issteriiz
Ya Allah yardımcımız olsun valla 4. Ay fena başladı bizde ve daha başlayalıı 1 hafta oldu insallah kolayca geçer hem bebeklerimiz için hem bizim içinn