- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Canım ben tanıdığım yarıyor daha konuşmadım ama arkadaşın aldığı yerde var orası kesin veriyor muş zaten yazarım sana ismine bir öğreneyim tekrar sorayım emin olayımBen yine de tam tarihe bakıp söylerim sana, sen de yeri yazarsan gidip konuşayım şimdiden
Gerçekten çok haklısın şu dönemde bakıcı zaten zor kreşler ateş pahası küçücükken zaten veremiyoruz geçim desen zaten zor ne olacak nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum artıkIse donme konusu benim de kafami cok kurcaliyor. Birakabilecegim kimse yok bakicilar desen dunya para. Yani asgari ucretin 1.5 kati falan maasim zaten bakici asgari istiyor onu verince geriye ne kaliyor ki cocugumu biraktigima degmez diyorum.
Ama bir yandan da o kadar dirsek curuttum calistim didindim simdi ara versem bir daha donebilir miyim is bulabilir miyim ondan da korkuyorum.
E bir de 2. cocuk olursa ki isteriz zamani gelince onu da buyutup ise doneyim desem yasim da ilerleyecek. Iki uculu degnek sastim kaldim napicam bilemiyorum
Ayy inşallah veriyordurCanım ben tanıdığım yarıyor daha konuşmadım ama arkadaşın aldığı yerde var orası kesin veriyor muş zaten yazarım sana ismine bir öğreneyim tekrar sorayım emin olayım
Gerçekten çok haklısın şu dönemde bakıcı zaten zor kreşler ateş pahası küçücükken zaten veremiyoruz geçim desen zaten zor ne olacak nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum artık
TL ye çevirmeyiin kızlarDesene memelerde bir servet yatıyor
Bebekler yeniliklere bizden daha kolay adapte oluyorlar. Ve bize yaptıkları nazı bir başkasına yapamıyorlar. Bunu çok kez deneyimledim. Umarım süreç öncelikli olarak senin için ve hepimiz için çok kolay geçer.Canım annemi ikna etsem bile bebeğim asla durmaz, babası ben tuvaletteyken tutuyor benim kokumu alıp sarılana kadar yıkıyor ortalığı. Geçen arkadaşım geldi, kahve içmeye gidelim gel dedi aşağıda cafe var, 5 dakika mutfağa saklandık, imkansız sen bırakamazsın bunu diyor. En son çare çalıştığım yerde bakıcı arayacağım, kriz anlarında yanında olacağım ama zor
Aa ingilizce ögretmeni misin? Ben dee. Asgari ücrete bizi mahkum eden sisteme ne diyim bilemiyorum. Ben devlette çalışıyorum. Ben de 6.ay başlamak istiyorum. Geriye 2 ay kalıyor. Bakıcı bulmak da zor. Sonrası ver elini yaz tatili. İnşallah bebisler de büyümüş olacak o zamana kadar. Ne zor çalışan anne olmak. 6.aydan sonra yarım gün çalışacaksan bakacak biri de varsa başlamak için ideal bir zaman bence
Benimde hep çok yüksekti düşürmek için ilaç kullanıyordumBenim hep prolaktik hormonum düşüktğü hamile kalmaya calsıırken de doktor buda bi sebep demişti. Ondan mı ki acaba
Süte etkisi var mı ki acabaBenimde hep çok yüksekti düşürmek için ilaç kullanıyordum
Metsil yaradi bize deSilikon da 20 mm olmadı ona eminim dehala bakamadım evin düzeni değiştiriyoruz sanki işimiz gücümüz yok
Ben mommy bliss vermesem çocuk gaz bombası gibi. Yavrum hep kırmızı. Çıkmıyor da onu vermeden. Bırakamazsa diye korkmuyor değilim.
Ben ilk adım arabamdan alıcam kuzum ya aktivite masası gibi hem bi sürü şey var üstünde hem de yürümeye yardımcı. Bide canlısını gördüm onun gayet güzel çook sağolEki Görüntüle 3192381
Çarşamba şok markete gelecekmi. Fisher price aktivite masası ve yürüteç çok pahalı oldu. Pilsan da kötü marka değil aslında bakıp alcam eğer kaliteli duruyorsa
Zaten önündekilerle oynamaktan sürme kısmına zor geçiyorlarmısBen ilk adım arabamdan alıcam kuzum ya aktivite masası gibi hem bi sürü şey var üstünde hem de yürümeye yardımcı. Bide canlısını gördüm onun gayet güzel çook sağol
Bizimde aynı ya guluk guluk ses hatta mideden gelen genze kaçıyor yanıyor sanırım çığlık çığlığa ağlıyor acı çekiyor uyuyunca kafayı sağa sola hızlı hızlı sallıyor cumartesi günü doktora götürcem bakalım ne diyecekBu gece kızım reflü yüzünden gram uyku uyuyamadı. Yavrum sürekli sırtını geriye gerip kafasını sağa sola sallıyor, ağzında bir şey var gibi sesler çıkarıyor. Ben hep gaz sanıyordum bunu, meğer reflüdenöiş yeni anladım. Defalarca guluk guluk ses duydum ağzında, yüzü öyle ekşi bir ifadeyle uyumaya çalıştı ki yavrum... Emzirsem daha kötü olacak zaten midesi dolu üstelik tazyikten boğazında kalacak canı daha çok yanacak hem memeye gelmek istemiyor da zaten. Kucağıma alıp dolaşsam gazı bir türlü çıkmıyor... 3. aydan ümidimi kestim. O kadar üzgünüm ki çok çaresiz hissediyorum. Üstelik hiç hoşuma gitmese de ilaç da kullanıyoruz. Bugünler ne zaman geçecek bu çocuklar ne zaman rahata erecek de mutlu mutlu oyunlar oynayacağız biz onlarla? Gece gözüme gram uyku girmedi midesindeki ağzına gelecek de boğazına kaçacak diye
Benim kızım da aynısı canım, aynı zamanda elleriyle gözlerini ovalayıp kendini çizip duruyor acıdan. Sağa sola kıvranıp duruyorBizimde aynı ya guluk guluk ses hatta mideden gelen genze kaçıyor yanıyor sanırım çığlık çığlığa ağlıyor acı çekiyor uyuyunca kafayı sağa sola hızlı hızlı sallıyor cumartesi günü doktora götürcem bakalım ne diyecek
kuzum banada dr um kakasi cok katiysa sindiremiyordur, onun icin dogru mama degil demisti. ama dr una sor derim.kızlar biz mama değiştirdik şuan sadece mamayla besleniyor kızım hipp kullanıyorduk doğduğundan beri anne sütüne ek olarak, 2 haftadır sadece mama içiyor hipp içerken kakada zorlanıyordu baya ıkına ıkına yapıyordu ve sertti kakası. sma geçtik şimdi çok rahat yapıyor ama kakası baya cıvık. annem de yaramamış o zaman diyor. öyle mi oluyor? var mı tecrübe eden?
Aynen yüzünü gözünü burnunu ovuşturmaktan uykuya zor dalıyor gaz çok şükür bitti bizde kendi kendine çıkarıyor damlaları bıraktık kesik kesik geğirdikçe çıkarıyorBenim kızım da aynısı canım, aynı zamanda elleriyle gözlerini ovalayıp kendini çizip duruyor acıdan. Sağa sola kıvranıp duruyordoktor motilium ilaç yazdı kızıma, kullanmak istememiştim yan etkilerini okuyunca ama doktor yok öyle hi şey kullanılıyor,mi gibisinden konuştu. Kullandığında da anlayamıyorum bazen hiç kusmuyor bazen yine kusuyor ama çok aşırı şekilde değil. Kusmadan ziyade dediğin gibi ağza gelip genzi yakma olayı var kızımda da. El kadar bebekler nasıl acılar çekiyorlar ya ilacın etkisi 6 haftada ancak belli olur dedi doktor. Bakalım inşallah işe yarar. Gazı da çok anlamadım, 3 ayda azalmıyor muydu bunlar
Ben de çok kararsızım, oyun halısını renkleri daha canlı diye ficher price aldım ama bunlarda kararsızım. Aslında malzeme kalitesi aynıdır pilsanla bence benim için önemli olan içeriği. Yan yana açık şekilde görüp kıyaslayamadım bir türlü.Eki Görüntüle 3192381
Çarşamba şok markete gelecekmi. Fisher price aktivite masası ve yürüteç çok pahalı oldu. Pilsan da kötü marka değil aslında bakıp alcam eğer kaliteli duruyorsa
kuzum ya bu oyuncaklarin ikinci elleri yoktu dolap uygulamasin da yada letgo da fln ?Eki Görüntüle 3192381