2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizde de hipp organic combiatic dediğin gibi kakası başka mama dediğimde çok sert oluyor. Ben bi doktor kontrolümüzdd kakasını yapmıştı o an da kasıklatı kontrol için bezi açıyorlar ya kakası normal mi mamayla besleniyorız dedim normal kakası dedi. Biz kabız oldugumuzds yarıyor demek mi bize şimdii en basiti
Bizim bebelere bu pozisyon olmaz. Ay bende titreşimli yüz temizlene makinesi vardıı bak dolabın derinliklerinde onunla sağım yapayım bii
Bencede kalite aynıdırda dışından kutusuyla kıyaslıycaz artık
Baktım da canım bizim memlekette ikinci el olayı çok yalnış anlaşılıyor. 800 liralık altivite masasına 600-700 lira istiyorlar ikinci elde. Her üründe böyle bu olay. O yüzden diyorum başkasının ikinci elini alacağıma başka markanın sıfırını alayım. Ben bebek arabasındada ikinci el baktım başta az kalmış sıfırının parasını istiyorlardı nerdeyse.

Ben şimdisi için değilde denk geldikce uygun kaliteli şeyler köşeye atıyorum. Gecen gün bi oyuncakcıda dışarda oynamalık kamyonla, kepçe vardı aldım attım kenara. Herşeye zam üstüne zam geliyor bunları alacağın ay başka ihtiyacın çıkıyor ondan alıyorum ben

Her mama ayrı etki yapıyor bebek için 4 aydır hipp kullanıyoruz en büyük şansım o mama hem yaradı hem rahat ettik bizdede ilk kabızlık yaptı şimdi düzeldi zeytinyağı ile çıkıyordu şimdi hergün düzenli yaradıysa sabret cnm ya da başka mama dene benim kız başka mama içmedi içsede iğrenerek içti ben değiştirmedim

Aynen yüzünü gözünü burnunu ovuşturmaktan uykuya zor dalıyor gaz çok şükür bitti bizde kendi kendine çıkarıyor damlaları bıraktık kesik kesik geğirdikçe çıkarıyor
Ya ne güzel. Benimki gazunu da çıkaramıyor kendi kendine. Artık 4. aya kısmet. Emmeyle ve fazla dertlerimiz bitmezse ver elini 6. ay. Ümidi kestim diyorum ama ümit etmezse de çıldırır insan. Hep kızımla biraz daha büyüdüğünde konuşup koyun koyuna yatacağımız, gazsız günlerin hayalini kuruyorum.

Ben mastit olmuştum. Neredeyse bir ay oldu. O sıralar burayada hiç girememiştim yazamamıştım. Çok güzel yazmışsın. Benim 6 saat boyunca düşmeyen 39derece ateşim olmuştu. Titriyordum. Duşa girip sıcak suyun altında göğüsüme masaj yapmıştım sonra daha da kötü olup acile gitmiştim. Doktor sen ne yaptın sıcak daha kötü yapar demişti soğuk uygulamak gerekiyormuş. Sonra antibiyotik kullandım geçmesi için.
Ahhh kızlar aklınızda olsun. O antibiyotik mahvetti çocuğumu. Antibiyotik kullanırken emzirebilirsin demişti doktor antibiyotik çok dokundu kızıma. Antibiyotik kullanmadan önce çocuk doktoruna söyleyin gaz damlası versin. Biogaia damla vermişti bize

duz mantik dusunucem simdi, eger sut ureten hormon prolaktin ise disardan direk prolaktin hapi alip icelim , olmaz mi

şu an ben sut sagarken , kedimin bana bakisi
Allah bağışlasın maşallah
Metsil yaradi bize de
Onun yaradığı pek kimseyi görmedim denememiştim onu. Sevindim valla sizin adınıza bizim fe geçer inşallah.

bende soguk uyguladim son 3 sagimda , sonunda cozuldu ya , rahatladim vallahi

Kız bebeklerde gaz sorunu çok olmazmış aslında ama yapısal demekki ben çocukken komşunun bebeği olmuştu gece gündüz feryat figan ağlardı içimiz acırdı kıza tüm mahalle duyardı .

Canım hope2022 sen puseti iyi ki söyledin tek rahat alt gazını çıkardığı yer resmen koyuyorum yarım saate mutlaka çıkarmış oluyor
Valla büyük nimet o puset benim içinn. Böyle hemen bakıyorum huysuzlasıyor ıkınıyor sıkınıyor pusete koyunca rahatlıyor bazen diyorum yatarak nasıl yapsın cocuklar diye

Kizlar aranizda ise baslayan var mi isten gelince bebisle ilgilenebiliyormusunuz.benim iznim bitti ogretmenim raporla idare ediyorum 2.donem baslayacagim 25 tane 1.sinif ogrencim olacak gelince bebegime enerjim kalmayacak diye hissefiuorum

Kizlar aranizda ise baslayan var mi isten gelince bebisle ilgilenebiliyormusunuz.benim iznim bitti ogretmenim raporla idare ediyorum 2.donem baslayacagim 25 tane 1.sinif ogrencim olacak gelince bebegime enerjim kalmayacak diye hissefiuorum
Bende bugün görüştüm öğretmenim 2 ay daha rapor alıcam dedim 5 aylık olacak o zaman daha rahat olur bırakması tam gün mü çalışacaksın canım ? Bebeler gözümü korkutmadı değil hepsi üzerime çullandı

Ben bu ikisini aldım kızlar ek gıda için önlük nasıl düşünüyorsunuz benimki çok hareketli üzerine giydirmeye izin vermez sanıyorum Boyundan bağlamalı alsam olur mu ? Tecrübeli anneler help please

Eklentiler

• 96479068-B5F4-4928-B8BC-86427FEBDD61.png
    101,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 09469738-1EB5-4565-8E8B-323318F0BE1B.png
    254,9 KB · Görüntüleme: 53
  • A7077BCC-2771-4F77-ADAD-B869585AA9DB.png
    276 KB · Görüntüleme: 55
Nil kuşum nasıl canım kilo alımı devam ediyor mu ? Güneşcim daha 6 kilo olamadı

Ben yerine koyduğumda uyanıyor diye bebeyi yan tutarak üzerine eğilip emziriyorum uykuya dalarken bırakıyorum yoksa çoğu zaman uykuya geçiremiyorum
Bu pozisyondaki gibi sadece bebe yan duruyor
Bel fıtığı olcam yakında daha beşiğinde yatıramadım tek kişilik yatak var onda yatırıyorum

Çeşit çeşit alerji maması aldık bizim kız yemiyor. İçine pekmez de kattım vanilya da kattık, yok.
Biberon hala kabul etmiyor. Hortumu da istemiyor artık.
Dün buradan okuduklarımla gaza geldim sağdım 80 cc çıktı içireyim dedim onu da içmedi buzluğa attım. kısmet ek gıda sa muhallebiyle kullanmaya inşallah.
Sütü sağınca meme boşaldı saatlerce ağlama krizleri vs daha şimdi normale dönecek gibi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…