2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum sizin bide çocuklar kucakta durmaya orda uyumaya alışıklar. Allahtan benim ki o huyunu bıraktı. Böyle battaniye sarınca sıcakta güzel mayışıp uyuyor

anurkoc canım ben bu resimdeki seti almayı düşünüyorum vakumu malzemesi iyiymiş yorumlar baya güzel önlükte burdakini düşünüyodum zaten set olması iyi olur. Bide hazır dilimli silikon kek kalıpları var ondanda alıp mini kekler yaparım kızıma diyorum

biz philips den dr browns a gecerken bir iki gun sorun yasadik, hemen kabullenmedi biberon agizlarini ama simdi culuk culik goturuyor

Canım 19 gün önce 6050 olmuştu bende yarın bi tarttırcam nil uzun bir bebek 6-9 ay e bebek ürünlerinde 9 aylık giydiriyorum 6 aylık tulumlar küçüldü boydan. İyi bugün hiç iştahı yoktu anlamadım bizde 10 gün sonra tadımlara başlıyoruz güneş hanım nasıl?

Bizim covid olmamız sebebiyle bi 400 gram filan az almıştı yani normal zaman olsa 6500 çıkardı şimdi anca olmuştur yarın ama yazarım tarttırıp

Son düzenleme:
alerjik bebek anneleri bebeğinizde alerji olduğunu nasil anladınız acaba 10 gune yakındır kızımda her beslenme sonrası kaka yapma problemi var gunde 6 7 defa yapıyor . Hem mama ( sma kullanıyoruz) hem anne sütu aliyor . Vucudunda herhangi bir döküntü yok sadece her beslenme sonrası kaka yapiyoruz bugun doktoruna goturduk kilo alimida 2 aydir hep sinirda. 2500 gram dogmustu kizim su an 3 bucuk aylik 4900 gram. Gaita testinde herhangi bir viruse rastlanmadi . Kalprotektin degerine gore alerjiyi konuşuruz dedi oda pazartesi cikicak . Diyet falan yapmalimiyim bilmiyorum doktorumuz su an icin hayir dedi ama kizim her beslenme sonrasi kaka yapinca gercekten cok moralim bozuluyor

İşte bilemiyor insan inşallah iyidir zihinsel gelişimi doktor saçıma kolyeme uzanıp çekmiyor oluşuna şaşırdı.
Zaten 1 haftadır filan tuttuğunu ağzına götürüyor.
Önüme düşen saçıma çok heyecanlanıyor ama tutmaya kalkmadı henüz.
Şuan biz neyden başlarız bilmiyorum yani sonuçta havuç bile ezsek pütürlü kıvamda olacak, boğulur diye korkuyorum.
Biraz riske girebileceğim bi konu olsa çoktan denemiştim, acemilik de var.
Dediğin gibi tadım tadım öğüne geçmek 2 ayı buluyor normalde de.

2 çocuk çok zor Allah güç kuvvet versin gerçekten.
Ben sakatlanmışım diğer mesajda yazacağım
En ummadığım yerden zarar gördüm valla.

Meme burnunu kapamasın diye sürekli baş parmakla tutuyorum ben de. yeterki emsin yeterki uyusun diye diye hepimiz pert
valla sütümün bol olduğu bi zaman dilimi de yok sanırım su an. Mama alsa ya da sağladığımı içse, sağıp sütü artıracağım motivasyonu ile saatlik sağım yapayım dedim ama olmadı.
Bizdeki Bu şekilde çocuk aç kalıyor. gece uykuluyken de denedim canım.

Normalde browns geniş ağız vardı da dün dar ağız ile denedim onu da almadı. Ağzına plastik bir şey girsin istemiyo herhalde.
çok farklı markalara açılmadım canım.
Böyle giderse blw gibi sütümü kaseyle koyacağım önüne elini daldırıp daldırıp emsin
Ah bu bebeler inş daha fazla zorlamazlar
Gözlerim doldu okurken eşime okuttum gülüyo anca
Maşallah, peşinizden geliyorduk aslında da biraz geride kaldı güneş. Alerjisi biberon reddetmesi vs kilosu minimum sınırda geziyor. 4. Ayda 540 gr almış 5830 gr çıktı

Canım hastalıklara rağmen Nil in maşallahı var. Allah daha iyi etsin

Ben belimden sakatlanacağımı düşünürken 3 haftadır sol el bileğinden çekiyorum.
Çocukla ilgileneceğim derken perte çıktım iyice. Zayıf diye dert yanıyorum 7 kg olsa ne yapacaktım bilmem

Sol el bilekten mr sonucum var. Doktor mr çektirmeden önce bi şeylerden bahsetti düşündüğüm şeyse ameliyat gerekecek demişti
son 1 buçuk senede 3 ameliyat geçirince, eşimle de daha yeni anlaşmıştık, bi 10 sene ameliyat yok diye
Mr raporum cıkmış anlayan beri gelsin, doktor randevuma bi kaç gün daha var

Eklentiler

• 72AE3ED5-538C-4055-89CA-6BA8921DCFE1.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar ben 11 de uyuttum şimdi cam gibi açtı gözleri hiç uykusu yok, zorla uyutmalı mı yoksa oyuna kitaba dalalım mı ne yapıcam ben eşim de 1 hafta olmayacak şehir dışında, yandım resmen.

Bu geceki eğlencemiz diş kaşıcıyılar
Masallah her gordugumuz de daha da buyumus oluyor Mehmet pasa
kuzum tabiki iyidir iyidir zihinsel gelisimi. kotu seyler getirme aklina. her bebek zaten ayni degil.
dr lar belli bir sayida arastirma yapilan bebek grubundan cikan sonuclara gore konusuyorlar ama sende biliyorsun ki hamileliklerimiz bile ne kadar farkliydi “ normal “ e gore

Eminim bir 3-5 ay sonra da bu cocuklae konusmuyor diye sikayet edicez

Gunes cigimin ayaklariyla gelmeye calismasindan belliyi az biraz sana pürüz cikaragi , cimcime

valla ek gida icin severse, sen direk tatli meyvelerden basla ki alissin yemeye

Benim kizda biberona ok ama emzik almiyor, hepsi degisik degisik anacim bunlarin.

Full time emdigi icin sagim yapmak sana gore olmaz kuzum. Anca ek gida da bir ogunu ek gidaya tamamen dondugunde o ogunun kismini sagabilirsin.
gecmis olsun yaa
ihmal etme derim. sonrasinda bu bilek eklem yerlerinin tedavi edilmeyisi baya kotu oluyor.

Benim arkadasta gecen (15 aylik oglu var ) ikinciyi dusunuyor musun dedi . bende dedim , daha kendime gelip gelmedigim bile mechul , ikincide heralde parcalarima ayrilirim dedim

Geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın

Geçmiş olsun. Benim kızım da bağırsak tepkili. Ama bizim belirtiler daha net. Kanlı mukuslu kaka oluyor. Bir sürü alerji belirtisi var. Bağırsak tepkisi cilt tepkisi solunum tepkisi gibi. Bazı doktorlar tek bir belirtiyi dikkate alıp diyet başlıyor. Bazıları alerjiye rağmen diyet önermiyor. Sizinki de kesinleşmeden önermemiş. Halbuki 1 hafta 10 gün denemekten ne zarar gelir. Belki sorun gerçekten budur. Yada değildir ve insanın içi rahat eder. Doktorları da anlamak güç bazen.

Benim kızım yalnızca elimi ve mememi tutuyor ne kadar ilginç shdhd. Oyun halısında oyuncaklara eli çarpıyor yalnızca
Geçen eline bir oyuncak verdim yüzüne çarptı, farkında bile değil tuttuğunun Tamamen benim işgüzarlığım bunlar. Çocuk hazır değil. Kimi 15 gün erken kimi 1 ay geç yapacak. Dert etme onu.

Dediğin gibi ek gıda mevzusu biraz riskli çok yönlendirmeye açık bi konu değil Allah korusun. 5-5.5 ayı bekle bakalım. Bebeğinden de anlarsın yemek masasına oturtmaya devam et. Sadece bir katı meyve sıkacağı bulundurabilirsin ilerisi için. Ikeadan buharda haşlama aparatı edinebilirsin. Zaten çay kaşıkla başlayacağız, tatlı kaşığı ve üçüncü gün yemek kaşığı olarak. Onlar bizle biz onlarla öğreneceğiz yeniden Fakat kesinlikle meyveden başlamanı tavsiye etmem. Sebze tatlarını beğenmez meyveden sonra.
Zaten seçici bir bebe

Iyi ki doktor değilim alerjisi olsun olmasın tüm annelere süt ürünlerini yasaklardım herhalde Kanlı kaka mı diyet. Ah hırıltı elbette diyet. Döküntüyü affedemem diyet. İştahsızlık kesinlikle diyet djfh Benim tüm kapılar buna çıkıyor ve hepsini diyet çözüyor ne yapayım. Bir an önce kurtulmamız ümidiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…