2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde oyleydi çekinerek emziriyodum bebekler buyudukçe geçiyo seninki kaç günlük kaç kilo

Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız eski paniğim kalmadı artık, o zaman şaşkına dönmüştüm bitmeyen ağlaması karşısında, hemen acile gidiyorduk, şimdi daha deneyimliyiz. İnşallah gerek kalmaz artık da bir an önce biter kolik durumu

Canım sanırım bastırmıyorum kıyamıyor olabilirim aslında izlediğim videolarda da bastırıyorlar dediğin gibi. Ama artık bizimkinde hassasiyet oluştu karnına dokunduğum gibi bacakları yukarı kaldırıyor, göbişi kapanıyor, masaj yapamıyorum. İçerde neler oluyorsa..Ayy sorma o anakucağı geldi geleli gece arabayla turlamalarımız bitti..
Ben de hasta oluyorum sanırım, bebek ne annemde durdu ne eşimde. Gece saatte bir uyandırdı beni bebek, dudağımda uçuk çıkmış. Nasıl dinleneceğim bilmiyorum

Ay artık eğlence moduna geçtik çocukla doya doyaa öpebiliyoruz. Konustugumuzda sesle cıkarıyor vs güzel zamanlar
Neredeyse 3 aylığız regl oldum ben kızlar erken mi normal mi ?
Ben 40 cıkınca olmus hatta üzerine 2 kez daha gördüm
Herkesin farklı bence sorun yoktur. Tabi tesbiri bırakma gitmekte fayda var

Hassasiyet değilde sancı oluyoryagaz varken bizimkide bastırcağım zaman dizlerini yukarı cekiyor aşağı yapıyor o boşlukta bastırıp ovuyorum bazen çıkıyor bazen sonra çıkarıyor , ayy gecmiş olsun inşallah toparlarsın olmadan

Benimde oyleydi çekinerek emziriyodum bebekler buyudukçe geçiyo seninki kaç günlük kaç kilo
Canım dün tam 3 aylık oldu. Yaklaşık 6 kilo. 2900 doğmuştu. Büyüdükçe geçer dedilerdi inşallah bu zirvedir de yavaş yavaş geçmeye başlar. Eskiden o emerken uyurdu ben de beraber uyurdum onunla. Şimdi korkumdan nefesimi tutuyorum emzirirken

İyi akşamlar kızlar bizde 3 aylık olduk uyku olduğu halde direnme var bide anlı kup kuru ve pütürlü yumurta alerjisiden şüpheleniyorum kaşımaktan uyuyamıyor .izlemi vardı bugün boy 62 kilo 7.500 olmuş hemşire mama veriyorum sandı :) ilk bebeğimde saatlerce mama ile besleme çabalarım ve asla kilo almayısı hiç büyümemesi yaşadıklarım vs şimdi gerçekten herşey mucize gibi uzun zamandır hiç gerçek anlam da mutlu olmamışım oğlum bana şifa oldu eski neşem umudum geri geldi çok şükür Allah'a bir yanım hep buruk orası ahirete kadar öyle kalacak ama oğlum da bana bir mükâfat

Hmm bayağıda buyumuş aslında ağzından memeyi çıkarınca fışkırma oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…