Yavrum annemin yanına geldiğimden beri meme reddi çok hafifledi.
Çocuk benimle durup huzursuzlandıkça döngüye giriyorduk şimdi ise zorda kalınca gündüz anneanneye akşam dedeye atıyorum ilgileniyorlar acıkınca alıyorum düzgün emiyor şükür. Arada var tabi huzursuzluk ama eskiye göre çok hafifledi. Kalabalıkta algısı o kadar açıldı ki hayran kalıyoruz hareketlerine.
Bi akşam uykularına geçiş biraz zorlayabiliyor bazen. Hava kararınca çocuğa bir şeyler oluyor. Gözünden uyku akıyor zor geçirdim uykuya bu akşam da
Bebeden fırsat buldukça eve yerleşmeye çalışıyorum bi kaç güne araştırmaya başlayacağım bu ek gıda mevzusunu ya
Annemlerin yanındayız 2 haftadır aralıksız yemek masasına ana kucağında koyuyoruz bizi izliyor yemek yerken. Uzanma ya da ağız açma yok ama salyalar var malum
bu akşam çorbaya uzattım uzan annecim diyorum koklatıyoruz yiyecekleri
henüz tık yok
Emzirme danışmanı bilmiyorum ki canım instoş da kullanmıyorum uzağım baya onlara
İstemiyorum aslında erken uyusun istiyorum zaten. Sadece umuyorum ki gece tek uyku süreleri zamanlar artar
ek gıdadan umutluyum aç yatma ihtimali de pek kalmayacak.
Bebek spasına da gitmek nasip olmadı taşındık bi bakmak lazım buralarda
Hani kötülüğünü tahmin edemezsin
Valla canım çok bunaldım diyetin faydasını ds görmüyorum zaten ama
Sebzeler baklagil filan tüketiyorum artık gazı mazı umrumda değil. Zaten her türlü arada ağlama krizi geliyo ya da gece 1-2 den sonra uykusu sağlıksız oluyor. Bi de gaz yapar diye yediklerime dikkat etmiyorum çok fazla.fasülye mercimek devam
Balığa yüklendik bu ara. Kuzu beni şüpheye soktu onu da yemiyorum. Biraz zor olacak ama ben 2-3 haftalık kendime menü yapayım da onu deneyeyim diyorum üzerine biraz düşünmem lazım.
Tabi tabi sarılıktan 2280 e düştü oradan toparladık zorla. Bizdeki diğer bi problem kilo alımı çok dengesiz bazen 3-4 gün ya kilo almıyor ya da verip-alıyor. Çünkü bakıyorum 4 günde +50 gr çıkıyor bazen.
boyu da çok uzun değil ama 57filandı en son. Şuan bi tek baş persentil değeri yaşıtlarıyla uyumlu. Kalan kısımlar daha ufak bi bebek.
Ya psikolojik ya fiziksel kesin çökertiyor bebeler ortası yok
Calpol etki etmesi 2 saati buluyor siz de alerjiksiniz ben aşıdan sonra beklemeden vermeni tavsiye ederim. Bizde ateş tam 70 saat kadar sürdü sonra bi anda kesildi