- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
4. aydan itibaren oturabiliyorlsr diye biliyorum ben.At cnm dolaba o süt çok kıymetli keşke bendede gelseydi. Ya bende erken başlıcaz diye 3 gün kuralını yapcam hani vakit geçmiş olcak
Bizim cadı oturmak istiyor yarın doktoruma sormam lazım 4,5 aylık yatar pozisyona geldiğimizde ağlıyor hep kucakta yada destekli oturcakmış napcam ben bunla bilmem
burda meme reddi muhabbeti oldugunda söylüyorum da videoyu bir daha bulamadım.meme reddi 1-2 öğünle olacak bir şey değilmiş kuzum daha detaylı bir olaymıs sen düşünme onu bir şey gazlandırdı rahatsız etti belki. Havalar sıcak diyoruz da daha 3 aylık bebeler sahil krnarı eser belki gazlandı ona yaptı
Neredeyse 1 aydır tartılmıyor ama 6 kilonun üzerinde canım.Kaç kilo bebeğin canım? Bende ona göre 4 alayım. Denemek lazım inşallah pişik yapmaz. Sleepy hem Türk malı ondan da artık geçmek istiyorum
İnşallah canım, çocuk gözünü açar açmaz uykudan alıp koyuyorumAyy iyi masallah kuzucuga canim insallah bu sekilde sıkıntılı sureciniz gecer gider
Aman amann Allah korusun, benim yaşadığımı hiç biriniz yaşamayın inşallah. Sakin kalmaya çalış canım, uyanır uyanmaz sakinken masaj yap, gazı olduğunda daha çok ağrıtıyormuşEvet canım biz ne yaşadık hiç anlamadım dediğin gibi gazlandı belki. Daimi olarak bu sürecin içindeki annelere güç kuvvet diliyorum sadece. İki saatin içinde çok çaresiz hissettim.
Neredeyse 1 aydır tartılmıyor ama 6 kilonun üzerinde canım.
Sorma bacım neler çekiyorum. Her uyuduğunda pompaya koşuyorum iki gündür yoksa sütü tutamiycim memelerde kaçacak. Artık kızla süt muhabbetine girmiyorum. Memelerle telepati kuruyorum. Eliz de iş yok ha gayret siz bari bırakmayın diyeEvet canım biz ne yaşadık hiç anlamadım dediğin gibi gazlandı belki. Daimi olarak bu sürecin içindeki annelere güç kuvvet diliyorum sadece. İki saatin içinde çok çaresiz hissettim.
Neredeyse 1 aydır tartılmıyor ama 6 kilonun üzerinde canım.
kızlar 3 aylık olduğumuzdan beri yeni güncelleme geldi yastıkla dik yatırdığım zaman kafasını kaldırıp bir tarafa deviriyor kendini yakında kalkıp gidecek sizinkiler de yapıyor mu
yarım dönmeDönmeler baslamıs o zamaan
Şansa bak 1 yaşa kadar cok fazla kıyafetimiz var 1 yaş üstü guruba baktım da öyle dikkatimi çeken bişi olmadıE bebeğin kendi sitesinde lisanslı sweatler 40 liraya düştü kızlar. Hepsi tek fiyat
Nezaman doğum yaptınız? Bende idrar olmuştu ilk on gün eğilince falan tutamıyordum hiçArkadaşlar normaş doğumdan sonra gaz dışkı tutamama sorunu yaşayan oldu mu
degisik seslere acayip tepki verip egleniyorlar yaKızlarrr kızım ilk kahkasını attıabisi kurbağa taklidi yapıyodu bir başladı kahkaha atmaya inanamadım hemen videoya çektim büyüyolar ya inanamıyorum mucize şekilde büyüyolar
Gerçekten yadegisik seslere acayip tepki verip egleniyorlar ya
oyu masallahGerçekten yakahkahayı duyduğumda inanamadım nasıl telefonu kaptım nasıl çektim hala şaşkınım videoyu izleyip duruyorum
Tipinizi sevsinler maşAllah size güzellikler
15 gün oldu doğum yapalı. İdrarı da çok sıkışık olunca tutmakta zorlanıyorum ama gaz ve dışkıyı tutamıyorum hiçNezaman doğum yaptınız? Bende idrar olmuştu ilk on gün eğilince falan tutamıyordum hiç