2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım gündüz 2 saatte bir emiyor ve o sarı çizgi yarıyı geçtiyse maviyse hemen alıyorum. Gece ilk 5 saat kesintisiz uyuyor o zaman geç almış oluyorum. Toplamda bir günde 9 bez kesin gidiyor. Bunun 4ü kaka zaten. Her bez değiştirmeye mustela krem sürüyorum doktoru öyle dedi.
Gece 5 saat kesintisiz uyuyor o zaman sleepy taşabilir ama yinede sleepy denemek istiyorum en azından gündüz rahat kullanılır. Tamamdır bir numara primadan büyük alacağım. Teşekkür ederim.

Kendini hazır hissediyorsa günde 2-3 dakika destekliden başlatıyor doktorlar.

Grupta okuduklarımıza gerçekten bazen inanamıyorum geçen sene bu zamanlar hamile kaldıık. Üzerine 12 ay geçti bebeklermiz 3-4 aylık olduu çok şüküür Oturmaktan vs bahsediyoruuz
Sleepy alıp almama konusunda kararsızım canım kullananlar olmuşsa yazarsa deneyeceğim. Ama bence alınacaksa şuan 4 alınmalı sleepy de
Ben sleppy kullanıyorum 4 kullanıyorum daha 6 kilo bile değiliiz. 3 lastik izi çok yaptı 4 büyük oluyor ama olsun sorun değil. Natural kullanıyorum ben doğdugundan beri sleepy kullandım sızdırma hiç yaşamadım. Pusetinde 2-3 kez kaka yaptıgında taştı oda oturur gibi duruyor ya ondan dolayı. Yok memnunuz pişikte olmadık hiç çok şükür

Kızlar ben hiç saatli emzirmedim hatta hatırlayanlar olabilir kızım mutluyken huysuzken uykusu gelmişse yani her an gak dese meme guk dese meme verdim. Bugün farklı olarak sahile gittik hava çok güzeldi. Bir de kuzu eti yedim ama tabi ben alırken bıçağı tahtayı temiziyle değiştirmelerini istiyorum temas olmasın diye. Bugün öyle bi imkan olmadı. Ve şu an son iki saattir kızım emmiyor. Memeye gelince ağlıyor. Uykusu da vardı bayağı. Çok ağladı. Aç aç kucağımda uyudu. Neden oldu şimdi bu. Üşüttü mü et mi dokundu yoksa bambaşka birsey mi. Nasıl beslenecek bu kız. Alerji mamasını katiyen yemiyor. İlk kez başıma geliyor. Kizim ağladı ben ağladım umarım gece emer

Canım ben de 1 ve 2 numara bezlerini premium care kullandım. Ama bu kriz ortamında ona can dayanmaz çok pahalı birde onda bi parfümsü koku vardı hep kafama takılıyordu. Sleepy bio naturali kesinlikle öneririm. Sleepy natural da güzel. Ama extra yı kullanmadım çok ince diyorlar ondan için. Ama diğerini çok severek kullanıyoruz 3 numaradayız şuanda

Biz şu an iyiyiz 2.aydan sonra rahatladık deneye deneye gittim bende çok katı diyet uyguluyordum süt ve ürünlerine var bizim çözdük

Peki bu mamaları neye dayanarak verdi sizlere? Kilo alımı mı yetersiz dendi?

Çünkü çok nadir de olsa kan devam ediyor, ara ara görüyorum, ama yiyeceklerden başka bi şeyi artık kesmedi. Çok fazla şeyi kısıtladık dedi. Mama vitamin desteği için mi? Bağırsakların düzelmesi için mi?

Emdi mi gece naptınız

Bio natural in içeriği çok temizmiş. Evet primada bir koku var rahatsız edici. Sleepy deneyeyim ben en kısa zamanda prima gerçekten çok pahalı.

Bizde mukuslu ve gürültülü kaka vardı yüzünde vücudunda döküntüler vardı

Bizim sürekli 23 24 derece nemde normal ama bi türlü çözemedik hırıltıyı

Ayy iyi masallah kuzucuga canim insallah bu sekilde sıkıntılı sureciniz gecer gider

Masallah kuzuya Biz 100 gunluk olduk hala ellerine bakacak olmuyor uyanikken emzik yoksa 2 elini birden agzina sokmaya calisiyor surekli ellerini goz hizasina kaldirmaya firsati olmiyor o yuzden sanirim

Emdi mi gece naptınız

Evet aldı memeyi. Çok az emip itti geri ama olsun. Akşam hiç almıyordu. Sabahta emzirdim. Biz onu neden yaşadık hiç anlamadım. Meme reddi çok duydum hiç başıma gelmedi ama yaşayanların Allah yardımcısı olsun. Sadece doymak değil. Bebeği sakinleştiremiyorsun bile Çok zor.

Deterjan ama çıkartıyormus lekeleri denemedim sadece tavsiye ettiler. Ben çitileyecek vaktim o an olmasa bile direk kovada suyun içine koyup bırakıyorum boşken ben yada eşim sabunluyor temiz
Bakayim canım ona cok sag ol omo ile temizlenelim diyelim

Bio natural in içeriği çok temizmiş. Evet primada bir koku var rahatsız edici. Sleepy deneyeyim ben en kısa zamanda prima gerçekten çok pahalı.

Büyük kızımda prima premium çare kullandım. Cildi de çok hassastı başka bezde pişik olurdu. Ocağımıza incir ağacı dikmişti Bunda direkt sleepy aldım. Ben bio natural serisini kullanıyorum. Çok memnunum. Gece bezini hiç açmadığım halde taşma sızdırma olmadı. Üstelik 4 numara kullanıyorum bi tık buyuk ama yan bariyerler gayet iyi tutuyor. Pişik olmadı emiş gücü de iyi. Islak kalmıyor.

burda meme reddi muhabbeti oldugunda söylüyorum da videoyu bir daha bulamadım.meme reddi 1-2 öğünle olacak bir şey değilmiş kuzum daha detaylı bir olaymıs sen düşünme onu bir şey gazlandırdı rahatsız etti belki. Havalar sıcak diyoruz da daha 3 aylık bebeler sahil krnarı eser belki gazlandı ona yaptı

6 aya kadar burundan nefes alamıyormuş canım dikkat et serum fizyolojik ile aç burnunu.
Bizim sürekli 23 24 derece nemde normal ama bi türlü çözemedik hırıltıyı
Canım doktor kış boyu devam edebilir yazın doğsa böyle bir sıkıntı olmazdı dedi. Kaloriferden sanırım. Mustela stelatopia krem ile yüzdeki döküntüler tamamen geçti. Hırıltı ev sıcak olunca tekrarlıyor.
Kaç kilo bebeğin canım? Bende ona göre 4 alayım. Denemek lazım inşallah pişik yapmaz. Sleepy hem Türk malı ondan da artık geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…