- 5 Şubat 2022
- 610
- 946
Canım gündüz 2 saatte bir emiyor ve o sarı çizgi yarıyı geçtiyse maviyse hemen alıyorum. Gece ilk 5 saat kesintisiz uyuyor o zaman geç almış oluyorum. Toplamda bir günde 9 bez kesin gidiyor. Bunun 4ü kaka zaten. Her bez değiştirmeye mustela krem sürüyorum doktoru öyle dedi.Kim o salak yaaa sinir oldum bak okurken. Şikayet etseydin kuzum ya ne saçmalık. Başhekime veya cimere yazsana terbiyesizi. Muayene ne kadar olmuş kuzum liv de. Gerçi bunu duydun ya gitmem artık.
Nasıl 2 saatte bir ya. Yani iki saatte çişle doluyormu yoksa siz dolmadan mı değiştiriyosunuz? Ben gece hiç değiştirmiyorum bayadır. Başlarda değiştiriyodum ama zaten emerken bile uykusu dağıldığı için daha da dağılmasın diye öyle hareketlerden kaçıyorum. Gece emzirip gaz çıkarıp uyutmaya çalışıyorum bide altını açıp iyice cadılaştırmıyorum. Sabah kalkınca hemen değiştiriyorum sonra elimle yokluyorum kucağıma aldıkça baya yumuşamışsa yeterli çiş yapmış diyip değiştiriyorum ama kakayı bizimkide anında ağlıyor. Sorun bendemi bilemedim şükür pişik olmadık 2-3 değiştirmede bir bephanthol sürüyorum. Bez olarak da molfix kullanıyorum
Gece 5 saat kesintisiz uyuyor o zaman sleepy taşabilir ama yinede sleepy denemek istiyorum en azından gündüz rahat kullanılır. Tamamdır bir numara primadan büyük alacağım. Teşekkür ederim.İkisini de kullandım sleepy bio natural primaya göre küçük beden. Sleepyde 4 numara olurken primada baya büyük geldi. Bebeğim pişik olmadı herhangi bir kızarıklıkla karşılaşmadım değiştire değiştire kullandım. Primanın emiciliği daha iyi sleepye göre. Sleepyde gece uyanmasın diye hiç bez değiştirmezsem sabaha kadar çişi taşıyor. Primada hiç taşmadı emiciliği baya iyi onun için gece uyumadan önce primalardan kullanıyorum.