Anladım canım çok teşekkür ederimBen sleepy 2 ay kullandim memnun kalmadim molfix pure and soft aldim krem rengi paketli olan ondan daha cok memnun kaldim.sleepy cok sizdirdi bizde
Sanırım denemekten başka çare yok canım. Bio natural olanı çok övülüyordu onu merak ettim. Prima premium careden memnunum aslında ama hem fiyatı arttı hemde sleepy markası bana daha sıcak geliyor. Dur bakalım bir deneyeyim.Cnm ben premiumdan sleppy e geçtim natural ve ekstra kullanıyorum primadaki o koku yok ama her bebekte pişik olayı değişiyor valla ben sleppyden çok memnunum bende çok korktum ama bi premiumda pişik olduk açıldı yara oldu travazol son çare onu kullandırdı doktorumuz her bebekte farklı oluyor
Prima kullanmadım ama sleepy kullandım. Sleepy alana kadar molfix almanı öneririm. Sleepy koku yapıyor ve açtığımda kızın cildi ıslak oluyor. Gece Molfix takıyorum sabaha kadar kalıyor.Kızlar bezde prima premium care ve sleepy bio natural kullanan var mı aranızda? Doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ben memnunum aslında ama sleepy bio natural de iyi diyorlar. Karşılaştırabilecek var mı?
Sleepy 1 alana ikincisi 1 tl kampanyası var bu gece bitecek prima premium 288 1300 tl ben 288 tanesini 530 tl ye aldım sleepyAnladım canım çok teşekkür ederim
Sanırım denemekten başka çare yok canım. Bio natural olanı çok övülüyordu onu merak ettim. Prima premium careden memnunum aslında ama hem fiyatı arttı hemde sleepy markası bana daha sıcak geliyor. Dur bakalım bir deneyeyim.
Ama şöyle bir şey var ben 3-4 saatte bir düzenli değiştiriyorum kaka yaptığını surattan anlıyorum zaten 2 dkda değiştirmezsem ağlıyorAnladım canım çok teşekkür ederim
Sanırım denemekten başka çare yok canım. Bio natural olanı çok övülüyordu onu merak ettim. Prima premium careden memnunum aslında ama hem fiyatı arttı hemde sleepy markası bana daha sıcak geliyor. Dur bakalım bir deneyeyim.
Molfixten de çok memnunlar onada bakayım. Teşekkür ederimPrima kullanmadım ama sleepy kullandım. Sleepy alana kadar molfix almanı öneririm. Sleepy koku yapıyor ve açtığımda kızın cildi ıslak oluyor. Gece Molfix takıyorum sabaha kadar kalıyor.
Evet canım kampanyadan haberim var Hepsiburada değil mi? ıslak mendillerinden çok memnunum baya stokladım. Bende öyle gündüz 2 saatte bir bez değiştiriyorum gece en uzun uykusu 5 saat oluyor tek seferde. Onuda uyanınca değiştiriyorum derin uykuda oluyor zaten bezi dolu bile olmuyor. Benim kızda öyle kaka yaptığı an ağlıyor bezini değiştirene kadarAma şöyle bir şey var ben 3-4 saatte bir düzenli değiştiriyorum kaka yaptığını surattan anlıyorum zaten 2 dkda değiştirmezsem ağlıyorgece 4-5 saatte bir kalkıyorsa hemen değiştiriyorum yani uzun süre kalmasında performansını bilemem cnm
Hepsiburada evet cnm kaçırma. bez değiştirmen böyle sıksa yazık premiuma verilen paraya ama bütçe olarak beni zorlamıyor diyorsan değiştirme biz çok zorlandık prematüre doğdu 0 numarasında 30 tane vardı 100 tlydi şimdiki aklım olsa sleppy alırdımMolfixten de çok memnunlar onada bakayım. Teşekkür ederim
Evet canım kampanyadan haberim var Hepsiburada değil mi? ıslak mendillerinden çok memnunum baya stokladım. Bende öyle gündüz 2 saatte bir bez değiştiriyorum gece en uzun uykusu 5 saat oluyor tek seferde. Onuda uyanınca değiştiriyorum derin uykuda oluyor zaten bezi dolu bile olmuyor. Benim kızda öyle kaka yaptığı an ağlıyor bezini değiştirene kadar
Bizimki de 5 i geçmiştir kesin, sen 4 mü alacaksın canım sleppy? Elimde koca paket prima kaldı 2 numaraEşime de 3 al demiştim inatla gidip 2 aldı yine
Kızlar ben sleepy kullanıyorum 3 numara. Kızım hemen hemen 6 kilo. Pişik yapmadı şu zamana kadar hiç ama ben sürekli hindistan cevizi yağı, pişik önleyici krem ya da pişmese bile hametan sürüyorum.Sleepy alıp almama konusunda kararsızım canım kullananlar olmuşsa yazarsa deneyeceğim. Ama bence alınacaksa şuan 4 alınmalı sleepy de
Canım bizim arada bir kakada mukusda oluyo diyet yapıncada oluyodu gerçi ama tek tük oksürük var ve burnu sürekli kuru hırıltısı var bunlarda süt alerjisi belirtisiymişCanım içerik bilmiyorum ama eczacı yenidoğan bebekler için içeriği temiz dedi. Her şeyini mustela kullanıyorum ben şampuan vücut yağı pişik kremi hepsini çok beğendim. Dediğim stelatopia yüz kremide çok iyi. O kızarıklık kuruluk 1 gecede bitti. Tekrarlamadı tekrar.
Uyuz değildir canım bence. Bir al dene bence benim dediğimi. Ben doktora gösterdim süt alerjisi değil süt alerjisi sadece yüzde döküntüyle olmaz dedi nemlendir dedi. Ama mustelanın diğer nemlendiricileri geçirmedi. Eczacıya anlattım mustela stelatopia al o tedavi edici dedi aldım geçirdi.
Kim o salak yaaa sinir oldum bak okurken. Şikayet etseydin kuzum ya ne saçmalık. Başhekime veya cimere yazsana terbiyesizi. Muayene ne kadar olmuş kuzum liv de. Gerçi bunu duydun ya gitmem artık.Ben söylemedim live gidiyoruz biz zaten, asla memnun değilim. Doktorun adını özelden yazarım. İlgisiz, çocuğa da hiç nazik davranmıyor. Taa en başında gaita testi yapsak dedim, azarladı beni ne gerek var diye, şimdi yaptırın diyor. İyi de doktorumuz sensin yaptırsana. Medikal parkta gülsüm adında bir dr tavsiye etmişlerdi. Aciline gelmiştik ama bize çook uzak. Tabi liv in yanında biz özel 5 tane de profa gittikAnkara nın en iyileriymiş, hangi doktora söylesem bizim hocalara gitmişsiniz diyorlar, ama derman olmadı bize hiç biri
Nasıl 2 saatte bir ya. Yani iki saatte çişle doluyormu yoksa siz dolmadan mı değiştiriyosunuz? Ben gece hiç değiştirmiyorum bayadır. Başlarda değiştiriyodum ama zaten emerken bile uykusu dağıldığı için daha da dağılmasın diye öyle hareketlerden kaçıyorum. Gece emzirip gaz çıkarıp uyutmaya çalışıyorum bide altını açıp iyice cadılaştırmıyorum. Sabah kalkınca hemen değiştiriyorum sonra elimle yokluyorum kucağıma aldıkça baya yumuşamışsa yeterli çiş yapmış diyip değiştiriyorum ama kakayı bizimkide anında ağlıyor. Sorun bendemi bilemedimMolfixten de çok memnunlar onada bakayım. Teşekkür ederim
Evet canım kampanyadan haberim var Hepsiburada değil mi? ıslak mendillerinden çok memnunum baya stokladım. Bende öyle gündüz 2 saatte bir bez değiştiriyorum gece en uzun uykusu 5 saat oluyor tek seferde. Onuda uyanınca değiştiriyorum derin uykuda oluyor zaten bezi dolu bile olmuyor. Benim kızda öyle kaka yaptığı an ağlıyor bezini değiştirene kadar
aen cingiragi hergun biraz biraz salla , alisaxaktir. benim kizim da korkuyordu sesli seylerden. biraz biraz gostererek alistirdim.Çok güzelacaba benimki korkar mı sever mi ya, çıngıraktan bile korkuyo korkmayacağını bilsem alıcam hemen
dolap uygulamasin da fln sat . biz elimizde kalanlari satiyoruz facebook marketteBizimki de 5 i geçmiştir kesin, sen 4 mü alacaksın canım sleppy? Elimde koca paket prima kaldı 2 numaraEşime de 3 al demiştim inatla gidip 2 aldı yine
ohh cok sevindim senin adina. bende ayni soruyu sorucamtimCanım ilk gün gerçekten çok rahat çıkardı ıkınmadı bile ama sonra alışkanlık mı oldu bilemiyorum biraz ıkınıyor ama asla krize girmedi henüzinlemeden azıcık ağlayıp çıkarıyor ben buna da razıyım. Bence çok iyi geldi hiç gülmediği kadar gülüyor 3 gündür kuzum
off cok iyi yapmissin. gelsin tabi. iki kap yemek yapsa bile ne kadar iyi gelicektir sana .Bu arada ben annemi çağırdım zorla geldi, bağırdım çağırdım ilk kez sesimi yükselttim. Bebeğim için bana bakacaksın, sancıları bitsin bir daha görüşme benimle dedim, ama o zamana kadar ben sana nasıl baktıysam, hepinize nasıl fedakarlık yaptıysam yapacaksınız bana da dedim, kuafördeydi çağırdığımda şaka gibi. Çok kötü oldu, geldi bugün çorba yaptı, bakalım..
ben prima kullandm hep ( burada pampers diye geciyor) ama bize hediye molfix ( burada huggies markasi) gelmisti. biz molfix i daha cok begenmistik. simdi 3 numaralari direk molfix aldim.Anladım canım çok teşekkür ederim
Canım benim oğlumun poposunda kızarıklık yaptı annem bu bezi değiştir dedi gitti molfix aldım denemek için molfix bezi taktıktan yarım saat sonra baktım bebeğin poposunda kızarıklıktan eser kalmamaış bizim oğlanın cildine iyi gelmedi ama bebekten bebeğe değişir tabi denemek lazımSleepy alıp almama konusunda kararsızım canım kullananlar olmuşsa yazarsa deneyeceğim. Ama bence alınacaksa şuan 4 alınmalı sleepy de
Temizliyorum canım sürekli tıkanıyor cold mix bizimkilere olur mu acaba yaSerum fizyolojik ile mi temizliyorsun sırınga ile biz de kaç gündür mahvolduk şimdi biraz daha iyi
Biz şu an iyiyiz 2.aydan sonra rahatladık deneye deneye gittim bende çok katı diyet uyguluyordum süt ve ürünlerine var bizim çözdükYeni duydum bu mamayı, bakayım canım. Doğru sende de alerji vardı. Komple geçti mi peki? Sen neleri kestin?
Bakıcam, kakasını takip edicem, duruma göre başlarım ben de günde bir kez verebilirim.
Iyi yapmissin canim, artik canina tak etmistir soylemeden yapmiyorlarsa soyleyeceksin yapacaklar bu kadar basit. Sana da yazik. Kolay bir bebek olsa tabiki kimse gelmek zorunda degil ama zaten zor bir bebis iyi ki cagirmissin benceBu arada ben annemi çağırdım zorla geldi, bağırdım çağırdım ilk kez sesimi yükselttim. Bebeğim için bana bakacaksın, sancıları bitsin bir daha görüşme benimle dedim, ama o zamana kadar ben sana nasıl baktıysam, hepinize nasıl fedakarlık yaptıysam yapacaksınız bana da dedim, kuafördeydi çağırdığımda şaka gibi. Çok kötü oldu, geldi bugün çorba yaptı, bakalım..
Doğru diyorsun fırsat bulunca bi bakayım oralara canımDoktor, kitaplar, internetten derken çözeceksin insallah bu işi. Eylül ağustos temmuz annelerinde de vardır illa alerjik bebek yazarsın alıntılayann olur
Beyaz pürüzler sindirilmemiş anlamına mı geliyor ? Hiç bilmiyordum ben faydalı bi şey diye biliyorum onları amabenim bebegim alerjik degil suanlik ama %60 mama %40 anne sutu aliyor diyebilirim. yilbasinda bir kadeh isarap ictim ve sarimsakli yedim diye o iki gun sut vermedim, sagdim buzluga attim.
kakasinda hic beyaz sindirilmemis parcalae yoktu. ne zaman ki anne sutu tekrar vermeye basladim. gene kakasini yaparken zorlandi, beyaz puturlukler cogaldi kakasinda.
Aslinda alerji icin ozel mamalardan yese acaba iyi gelir mi Gunes cigime
O bile bir teselli su an benim içinŞimdi girdim kayıtlara baktım net söylemek için kuzum :) 9 aylıkken vermişiz yoğurdu
İlaç gibi geldi söylediğin. Havuca Sütten gösterdiği gibi reaksiyon göstermedi demek ki ağızdan alınca. Çok güzel ya..Düzelicez inşallah arkadaşım, kalbini karartma
Ben havuç dahi yiyemiyordum herşey ama herşey dokunuyordu. Bir ay sonra ek gıdada kıza verince gayet yemişti hiç bir reaksiyon olmadı. Ben uzun süre inek yoğurdu peyniri denemeyemedim korkudan. Migrosta baltalı marka keçi yoğurdu sütü peyniri kefiri var. Doktor önerisiyle onu denedik. Yine bir sorun olmadı. Uzun süre tükettik. Biraz tuzlu fiyatı ama napalim. Tek dert bu olsun. Alerji zorsa da bizde de çareler tükenmiyorBen ek gıdanın iyileştirici gücüne inanmak istiyorum. Sende öyle yap.
Aptamil pregomin as olanını ben geçen gün aldım. İçiremedim.Alerji doktoru dün Aptamil Pregomin Syneo diye bi mama verdi. Kilo alımı güzel, ama bağırsakları rahatlasın diye günde sadece 1 kez verebilirsin dedi. Eğer iyi gelirse rapor çıkartırmışız bu mama için. Vermek istemedim, kendi doktorumuza söyledim, o da verme dedi. Kafam almak bullak. Başka bi yiyecek kesmeyelim zaten çok kısıtladık seni dedi. Ama kan da ara ara devam ediyor. Bu hafta bakacağım, eğer kan devam ederse başlarım günde 1 kez mamaya.
İkisini de kullandım sleepy bio natural primaya göre küçük beden. Sleepyde 4 numara olurken primada baya büyük geldi. Bebeğim pişik olmadı herhangi bir kızarıklıkla karşılaşmadım değiştire değiştire kullandım. Primanın emiciliği daha iyi sleepye göre. Sleepyde gece uyanmasın diye hiç bez değiştirmezsem sabaha kadar çişi taşıyor. Primada hiç taşmadı emiciliği baya iyi onun için gece uyumadan önce primalardan kullanıyorum.Kızlar bezde prima premium care ve sleepy bio natural kullanan var mı aranızda? Doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ben memnunum aslında ama sleepy bio natural de iyi diyorlar. Karşılaştırabilecek var mı?
hope inşallah ek gıda da rahatlarsın inşallahAyy çok güzel oyuncakları varmış bu markanın sen yazdıktan sonra inceledim ama maalesef TR şartlarında verilecek paralar değil oyuncak 1.300 lira diyor senin kıza aldıgın. Burda yok yaa çevremizde 4 kişi birden doğum yaptık kuzenler kuzen eşleri vs düşün en büyüğü 8 aylık geri kalan peş peşe sıralanıyoruz en küçük benim ki böyle bir kaç kez ortaya attım da kimse yanaşmıyor değiş tokuş işinee. Bizim için daha erkende işte bir kaç aya iyi olurdu
Geçmiş olsun canım omurgana ne olduu. Sabrediin ek gıdaya bir şey kalmadı insallah cogumuzun sorunu bitecek ek gıda da
Pahallıı kuzum ya baktımda ben çok hoşuma gitti bugün instagramda kore de satılan oyuncaklarına denk geldim orda da bunun ördeği var eşimle konustık güzelmiş vs diye üzerinede bunu görünce pahalı amaa
Livde sigorta geçtiği için ücreti bilmiyorum canım orayla özel sigortamızla giriyoruz ama 850-1000 arası bir şeydi sanırım. Çocuk böyle olunca uğraşamadım mesela çarşamba o kadın yüzünden bir giriş daha yaptırıp hakkımızdan yiyeceğiz. Testi bi zahmet 10 gün sonra istediği içinKim o salak yaaa sinir oldum bak okurken. Şikayet etseydin kuzum ya ne saçmalık. Başhekime veya cimere yazsana terbiyesizi. Muayene ne kadar olmuş kuzum liv de. Gerçi bunu duydun ya gitmem artık.
Nasıl 2 saatte bir ya. Yani iki saatte çişle doluyormu yoksa siz dolmadan mı değiştiriyosunuz? Ben gece hiç değiştirmiyorum bayadır. Başlarda değiştiriyodum ama zaten emerken bile uykusu dağıldığı için daha da dağılmasın diye öyle hareketlerden kaçıyorum. Gece emzirip gaz çıkarıp uyutmaya çalışıyorum bide altını açıp iyice cadılaştırmıyorum. Sabah kalkınca hemen değiştiriyorum sonra elimle yokluyorum kucağıma aldıkça baya yumuşamışsa yeterli çiş yapmış diyip değiştiriyorum ama kakayı bizimkide anında ağlıyor. Sorun bendemi bilemedimşükür pişik olmadık 2-3 değiştirmede bir bephanthol sürüyorum. Bez olarak da molfix kullanıyorum
evet canim sindirilmemis seylermis onlar. ne kadar cok beyazlik varsa , o kakasini yaparken o kadar zorlaniyor benim kiz.Doğru diyorsun fırsat bulunca bi bakayım oralara canım
Beyaz pürüzler sindirilmemiş anlamına mı geliyor ? Hiç bilmiyordum ben faydalı bi şey diye biliyorum onları ama
Yavrusum ya 2 mama denedik yemiyor
Yesin diye vanilya özütü aldım katıyorum yine yemiyor. Öyle rezalet kokusu ve tadı var ki bu mamaların…
Ah bi yese yavrum
O bile bir teselli su an benim için
İlaç gibi geldi söylediğin. Havuca Sütten gösterdiği gibi reaksiyon göstermedi demek ki ağızdan alınca. Çok güzel ya..
Ah yese de onları yese hiç umrumda değil beslenemeyecek diye çok korkuyorum
Sabırsızlanıyorum bakalım 4 ayımız doluyor 1 aya başlarız inşallah
Aptamil pregomin as olanını ben geçen gün aldım. İçiremedim.
vanilya şurubu filan kattık doktor tavsiyesi ile ama yine de içmedi. Rezalet tad ve koku var yaa
Ben biraz içgüdüsel söyleyeceğim kilo alımı 720 gibi bir şeydi 3. Ayda. Ben bu şartlar altında kesinlikle 1 ya da 2 öğün mama yedirmek istiyorum ama henüz yediremedim maalesef.
Anladım canım bir deneyeyim sleepyi. Olsun canım benimde sütüm sınırda. Bende hiç anne sütü yememişim gayet sağlıklıyım mamanın iyisini alman daha iyi. Aynen öyle dengelememiz lazım bir yerden.Hepsiburada evet cnm kaçırma. bez değiştirmen böyle sıksa yazık premiuma verilen paraya ama bütçe olarak beni zorlamıyor diyorsan değiştirme biz çok zorlandık prematüre doğdu 0 numarasında 30 tane vardı 100 tlydi şimdiki aklım olsa sleppy alırdımçünkü nil en pahalı mamayı yiyor hipp 1 bide belki biliyorsundur benim 10 gün sütüm geldi yani 4 günde bir 180 tl mama alıyoruz bez bari dengelesin
Canım kızım doğduğundan beri kakasında mukus var ip ip uzuyor. Doktoru süt alerjisi değil dedi net bir şekilde. Burnunda hırıltı bir ara bizdede vardı çok sıcaktan olmuş evin sıcaklığını 23-24 yaptık düzeldi.Canım bizim arada bir kakada mukusda oluyo diyet yapıncada oluyodu gerçi ama tek tük oksürük var ve burnu sürekli kuru hırıltısı var bunlarda süt alerjisi belirtisiymiş