Canım ben 10 gün kadar idrar tutamamıştım hala da tam manasıyla tutabilmiş değilimArkadaşlar normaş doğumdan sonra gaz dışkı tutamama sorunu yaşayan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 10 gün kadar idrar tutamamıştım hala da tam manasıyla tutabilmiş değilimArkadaşlar normaş doğumdan sonra gaz dışkı tutamama sorunu yaşayan oldu mu
Kızlar temel ihtiyaçlarımı karşılamak bir benim için bu kadar zor olamaz değil mi? Hadi duşu zaten çabuk alırsın günlük giriliyor. Ama yemek yemek.. Resmen aceleden çiğnemeden yutuyorum. Çocuk uyuyor dahi olsa uyanacak korkusuna tabaktaki haliyle mideme iniyor Hiç yaşamadığım mide ağrısı yaşıyorum iki aydır. Çamaşırı toplarken katlamamışsam geçmiş olsun. Pufun üstünden ihtiyacı olan alıp bitirene kadar orada duruyor Bulaşık makinemin dili olsa da konuşsa. Bir tek çocukları orada yıkamıyorum. Sizler de böylesiniz dimi yalnız olamam Düzeni seviyorum ve şuan yaşadığım şey beni huzursuz ediyor.
Benim evde az eşya var çok sade temizlik kısmını robota bıraktım diyebilirim bende düzeni çok severim tozları toz ıslak mendiliyle alıyorum simetri takıntısı var sayılırKızlar temel ihtiyaçlarımı karşılamak bir benim için bu kadar zor olamaz değil mi? Hadi duşu zaten çabuk alırsın günlük giriliyor. Ama yemek yemek.. Resmen aceleden çiğnemeden yutuyorum. Çocuk uyuyor dahi olsa uyanacak korkusuna tabaktaki haliyle mideme iniyor Hiç yaşamadığım mide ağrısı yaşıyorum iki aydır. Çamaşırı toplarken katlamamışsam geçmiş olsun. Pufun üstünden ihtiyacı olan alıp bitirene kadar orada duruyor Bulaşık makinemin dili olsa da konuşsa. Bir tek çocukları orada yıkamıyorum. Sizler de böylesiniz dimi yalnız olamam Düzeni seviyorum ve şuan yaşadığım şey beni huzursuz ediyor.
Oluyor öyle herkesin doğumu farklıdır günden güne azalır gecer büyük ihtimaller gecmezse dr unuza danışırızsınız15 gün oldu doğum yapalı. İdrarı da çok sıkışık olunca tutmakta zorlanıyorum ama gaz ve dışkıyı tutamıyorum hiç
Halen sallıyorum 12 de yatırıyorum ama o uyumuyor tabiKızlar bebekleri gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz
Benimki memede uyuduğu için hiç birini yapamıyorum, siz yatağa bırakınca uyanmıyorlar mı ya, ben wc ye gidemiyorum eşim gelmeden. Hiç yatağında yatmıyor bu hemen uyanıyor memede saatlerce uyuyor ama. Duşa beraber giriyoruz. Diğer ev işleri eşimdeKızlar temel ihtiyaçlarımı karşılamak bir benim için bu kadar zor olamaz değil mi? Hadi duşu zaten çabuk alırsın günlük giriliyor. Ama yemek yemek.. Resmen aceleden çiğnemeden yutuyorum. Çocuk uyuyor dahi olsa uyanacak korkusuna tabaktaki haliyle mideme iniyor Hiç yaşamadığım mide ağrısı yaşıyorum iki aydır. Çamaşırı toplarken katlamamışsam geçmiş olsun. Pufun üstünden ihtiyacı olan alıp bitirene kadar orada duruyor Bulaşık makinemin dili olsa da konuşsa. Bir tek çocukları orada yıkamıyorum. Sizler de böylesiniz dimi yalnız olamam Düzeni seviyorum ve şuan yaşadığım şey beni huzursuz ediyor.
9-10 da baslıyor bizim uykumuz. 3 saatte bir beslenme için uyanıyoruzKızlar bebekleri gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz
benim annem olmasa , evimi halini dusunemiyorum ama ben normalde de ev isinde usengec/tembel bir insanim. Kurutucudan alip giyinirdim eskiden de Genelde esim katlar kaldirirdi, bulasik makinasi fln hallederdi.Kızlar temel ihtiyaçlarımı karşılamak bir benim için bu kadar zor olamaz değil mi? Hadi duşu zaten çabuk alırsın günlük giriliyor. Ama yemek yemek.. Resmen aceleden çiğnemeden yutuyorum. Çocuk uyuyor dahi olsa uyanacak korkusuna tabaktaki haliyle mideme iniyor Hiç yaşamadığım mide ağrısı yaşıyorum iki aydır. Çamaşırı toplarken katlamamışsam geçmiş olsun. Pufun üstünden ihtiyacı olan alıp bitirene kadar orada duruyor Bulaşık makinemin dili olsa da konuşsa. Bir tek çocukları orada yıkamıyorum. Sizler de böylesiniz dimi yalnız olamam Düzeni seviyorum ve şuan yaşadığım şey beni huzursuz ediyor.
Kaş konusunda haklısın. Bende evde çıkanları alıyorum 3 aydır ama çok olmuyor sanki. Bu hafta kesimle beraber hepsini halledeyim gaza geldimTabi kii tek değilsiin çamaşır olayı sen gene pufun üzeeine alacak enerji harcamıssın ben kuruttugum askılıkta kıyafetler bitene kadar ordan giyiniyoruz az önce hiç eşofmanım kalmadıgını farkettim mesela kirli sepeti ağzına kadar dolu. Ama bebeğin her gün kıyafeti düzenli yıkanıyor katlanıp koyuluyor yerinee. Geçen gün 3 ay sonra kuaföre gittm kaşlarımı aldırınca aynada kendime bi garip geldim gidip gelip insanlara kötü aldı heralde bi garip yüzğm diyorum
Ne güzel Benim eşim tır şoförü çoğunlukla evde olmuyor. Hoş olsa bile bir dağınık da o. Instagramda bir post vardı. 3000 kelime konuşuyor ateş yakabiliyor vs diye. ÖyleBenim evde az eşya var çok sade temizlik kısmını robota bıraktım diyebilirim bende düzeni çok severim tozları toz ıslak mendiliyle alıyorum simetri takıntısı var sayılır
Çamaşırları uyuduğu sırada kurutucudan alıp hemen katlıyorum eşimde yerleştiriyor hiç düzen bozulmadı diyebilirim ama kendim hiç dinlenemiyorum sen bari bırak dağınık kalsın nasıl olsa toplanacak
Canım benimkinin uzun uykuları da hep memede. Gündüz 1 defa 1.5 saatlik uykusu oluyor. Gece de üç dört saatlik. Sonrakiler hep yarım saat. Ben duş alacağımda yada büyük kızımı yıkayacağımda Deniz'i pusete koyuyorum. O da banyoya bizimle geliyor banyonun ortasında bizi bekliyor. Hem görüyorum hem duyuyorum kimseye ihtiyacım olmuyor. Denemek istersen.Benimki memede uyuduğu için hiç birini yapamıyorum, siz yatağa bırakınca uyanmıyorlar mı ya, ben wc ye gidemiyorum eşim gelmeden. Hiç yatağında yatmıyor bu hemen uyanıyor memede saatlerce uyuyor ama. Duşa beraber giriyoruz. Diğer ev işleri eşimde
Benim eşim sensin Zaten ben iki kızım bir oğlum var diyorum bu sebeple. Sağolsun annem 2 ay baktı. Daha fazla birsey isteyemem artık. İyi ki varlar ciddenbenim annem olmasa , evimi halini dusunemiyorum ama ben normalde de ev isinde usengec/tembel bir insanim. Kurutucudan alip giyinirdim eskiden de Genelde esim katlar kaldirirdi, bulasik makinasi fln hallederdi.
Diğer kızın kaç yasındaKaş konusunda haklısın. Bende evde çıkanları alıyorum 3 aydır ama çok olmuyor sanki. Bu hafta kesimle beraber hepsini halledeyim gaza geldim
Ne güzel Benim eşim tır şoförü çoğunlukla evde olmuyor. Hoş olsa bile bir dağınık da o. Instagramda bir post vardı. 3000 kelime konuşuyor ateş yakabiliyor vs diye. Öyle
Canım benimkinin uzun uykuları da hep memede. Gündüz 1 defa 1.5 saatlik uykusu oluyor. Gece de üç dört saatlik. Sonrakiler hep yarım saat. Ben duş alacağımda yada büyük kızımı yıkayacağımda Deniz'i pusete koyuyorum. O da banyoya bizimle geliyor banyonun ortasında bizi bekliyor. Hem görüyorum hem duyuyorum kimseye ihtiyacım olmuyor. Denemek istersen.
Benim eşim sensin Zaten ben iki kızım bir oğlum var diyorum bu sebeple. Sağolsun annem 2 ay baktı. Daha fazla birsey isteyemem artık. İyi ki varlar cidden
Ben masallah es konusunda cok sansliyim kayilvalidem herseyi ogretmis allah razi olsun , mekani cennet olsunKaş konusunda haklısın. Bende evde çıkanları alıyorum 3 aydır ama çok olmuyor sanki. Bu hafta kesimle beraber hepsini halledeyim gaza geldim
Ne güzel Benim eşim tır şoförü çoğunlukla evde olmuyor. Hoş olsa bile bir dağınık da o. Instagramda bir post vardı. 3000 kelime konuşuyor ateş yakabiliyor vs diye. Öyle
Canım benimkinin uzun uykuları da hep memede. Gündüz 1 defa 1.5 saatlik uykusu oluyor. Gece de üç dört saatlik. Sonrakiler hep yarım saat. Ben duş alacağımda yada büyük kızımı yıkayacağımda Deniz'i pusete koyuyorum. O da banyoya bizimle geliyor banyonun ortasında bizi bekliyor. Hem görüyorum hem duyuyorum kimseye ihtiyacım olmuyor. Denemek istersen.
Benim eşim sensin Zaten ben iki kızım bir oğlum var diyorum bu sebeple. Sağolsun annem 2 ay baktı. Daha fazla birsey isteyemem artık. İyi ki varlar cidden
Ben de ana kucağıyla banyoya ve mutfağa yanıma koydum. Yemek yaparken konuştum falan ama hemen ağlıyor kucak diye bizde çalışmadı canım o malesefKaş konusunda haklısın. Bende evde çıkanları alıyorum 3 aydır ama çok olmuyor sanki. Bu hafta kesimle beraber hepsini halledeyim gaza geldim
6 yaşında canımDiğer kızın kaç yasında
Benim kayinvalidem hala oğlunun montunu götürüp astığı için Ha çok güzel yemek yapar evdeyse mutfak ondadır. Ama durduk yere çöpleri toplayıp atıyor masadan tabağını kaldırıyor yada çıkardığı kıyafetleri katlayıp koyuyorsa siper alıyorum. Ya arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktır yada başka birsey isteyecektirBen masallah es konusunda cok sansliyim kayilvalidem herseyi ogretmis allah razi olsun , mekani cennet olsun
Yani ben hep soyle dusunurdum, is yerinde calisip geliyoruz, bir de evde yorulmanin ne anlami var
adamin DNA sini cozmussun vallahi6 yaşında canım
Benim kayinvalidem hala oğlunun montunu götürüp astığı için Ha çok güzel yemek yapar evdeyse mutfak ondadır. Ama durduk yere çöpleri toplayıp atıyor masadan tabağını kaldırıyor yada çıkardığı kıyafetleri katlayıp koyuyorsa siper alıyorum. Ya arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktır yada başka birsey isteyecektir
Ne diyeyim canı sağolsun.
09.30 gibi canım ama 10da uyuyor sonra 12 civarı daha derin uykuya geciyor emdikten sonra.Kızlar bebekleri gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz