2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Mustela stelatopia yüz kremini öneririm. Minicik şey biraz pahalı ama bir günde geçirdi kızımın yüzündeki kırmızılıkları. Normal nemlendiricilerden farkı tedavi edici olması dedi eczacı verdi.
Benim kızın sırtı ve göbeğinde kırmızı sivilcemsi döküntüler var ve çok kuru, alsam mı ben de acaba.İçeriği temiz diye Hep weleda almıştım ama nemlendirse de geçirmedi. Mustela nın içeriği nasıl acaba biliyor musun canım?

Mustela stelatopia yüz kremini öneririm. Minicik şey biraz pahalı ama bir günde geçirdi kızımın yüzündeki kırmızılıkları. Normal nemlendiricilerden farkı tedavi edici olması dedi eczacı verdi.
Cabım fiyat onemli değil banada eczacı bioderma atoderm onerdi ama bi değişim yok uyuz mu diye düşünmeye başladım ama bizde de kaşıntı olması gerekmez mi

Cabım fiyat onemli değil banada eczacı bioderma atoderm onerdi ama bi değişim yok uyuz mu diye düşünmeye başladım ama bizde de kaşıntı olması gerekmez mi
Bize o çok iyi geldi ama bizde sadece kuruluk vardı cnm 2 sürmeyle bile düzelmeye başladı

Benim kızın sırtı ve göbeğinde kırmızı sivilcemsi döküntüler var ve çok kuru, alsam mı ben de acaba.İçeriği temiz diye Hep weleda almıştım ama nemlendirse de geçirmedi. Mustela nın içeriği nasıl acaba biliyor musun canım?
Canım içerik bilmiyorum ama eczacı yenidoğan bebekler için içeriği temiz dedi. Her şeyini mustela kullanıyorum ben şampuan vücut yağı pişik kremi hepsini çok beğendim. Dediğim stelatopia yüz kremide çok iyi. O kızarıklık kuruluk 1 gecede bitti. Tekrarlamadı tekrar.
Uyuz değildir canım bence. Bir al dene bence benim dediğimi. Ben doktora gösterdim süt alerjisi değil süt alerjisi sadece yüzde döküntüyle olmaz dedi nemlendir dedi. Ama mustelanın diğer nemlendiricileri geçirmedi. Eczacıya anlattım mustela stelatopia al o tedavi edici dedi aldım geçirdi.

Benim gittiğim doktor 10 gün yapmamasının normal olduğunu söyledi. Hiç yaşamadım ama öyle bir şey olursa endişelenecek bir şey yok demişti. Anne sütüyle besleniyoruz bu arada.
Benim doktor da öyle söylemişti canım, sonra gittiğim başka doktor 1 sefer normal ama sürekli böyle yapıyorsa rahatlayamaz demişti. Bir de bizim uzamaya başladı, 15-20 gün olacak diye aklım çıkıyor 😞 bakliyat yemiyorum, kış sebzeleri yemiyorum gaz yapar diye, bunları yerken her gün yapardı kakayı, bir delilik yapıp her şeyden yesem mi bilemiyorum 😞
Senin bebeğin her gün yapıyor mu?

Kızlar bezde prima premium care ve sleepy bio natural kullanan var mı aranızda? Doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ben memnunum aslında ama sleepy bio natural de iyi diyorlar. Karşılaştırabilecek var mı?
Ben de bugün bez aldıracaktım, prima premium care kullanıyoruz, sleepy düşünüyorum artık. Sanırım 3 numarasını deneyeceğim, çünkü lastikler iz yaptı, acaba kalıp farkı var mı?

Selam arkadaşlar aranızda ücretsiz izin kullanan oldumu nasıl bir yol izlediniz bilgi verebilir misiniz

Benim doktor da öyle söylemişti canım, sonra gittiğim başka doktor 1 sefer normal ama sürekli böyle yapıyorsa rahatlayamaz demişti. Bir de bizim uzamaya başladı, 15-20 gün olacak diye aklım çıkıyor 😞 bakliyat yemiyorum, kış sebzeleri yemiyorum gaz yapar diye, bunları yerken her gün yapardı kakayı, bir delilik yapıp her şeyden yesem mi bilemiyorum 😞
Senin bebeğin her gün yapıyor mu?
Benim sütüm çok dolu dolu değil neredeyse zor yetiyor kızıma hatta ama günde 4 bez dolu dolu alıyorum toplamda da 8 bez değiştirmiş oluyorum. Bu arada ishal oldu bir kere doktor enterogermina kids diye bir probiyotik verdi kabız olsada kullanılıyormuş. Doktoruna sor bunu ver birde bakalım.
İnan gaz yapar diye bende çok az şey yiyorum. Köfte makarna pilav yayla çorbası patates başkada bir şey yemiyorum.
Ben de bugün bez aldıracaktım, prima premium care kullanıyoruz, sleepy düşünüyorum artık. Sanırım 3 numarasını deneyeceğim, çünkü lastikler iz yaptı, acaba kalıp farkı var mı?
Kullananlar varsa yazarlarsa öğreniriz canım ama benim okuduğum sleepy küçük kalıplı. Primaya göre 1 numara büyük alacakmışız. Birde benim kızım 5450 kilo şuan 20 gündür 3 numara prima kullanıyorum. Neredeyse küçük bile olacak.

n

bunlara bir baksana bunlarda harketli , eger iade edebilme sansin varsa, alip deneyebilirsin.

su sari baligin aynisi baska satici da 300 TL 🙃
Çok güzel 😍 acaba benimki korkar mı sever mi ya, çıngıraktan bile korkuyo 😂 korkmayacağını bilsem alıcam hemen

Benim sütüm çok dolu dolu değil neredeyse zor yetiyor kızıma hatta ama günde 4 bez dolu dolu alıyorum toplamda da 8 bez değiştirmiş oluyorum. Bu arada ishal oldu bir kere doktor enterogermina kids diye bir probiyotik verdi kabız olsada kullanılıyormuş. Doktoruna sor bunu ver birde bakalım.
İnan gaz yapar diye bende çok az şey yiyorum. Köfte makarna pilav yayla çorbası patates başkada bir şey yemiyorum.

Kullananlar varsa yazarlarsa öğreniriz canım ama benim okuduğum sleepy küçük kalıplı. Primaya göre 1 numara büyük alacakmışız. Birde benim kızım 5450 kilo şuan 20 gündür 3 numara prima kullanıyorum. Neredeyse küçük bile olacak.
Bizimki de 5 i geçmiştir kesin, sen 4 mü alacaksın canım sleppy? Elimde koca paket prima kaldı 2 numara 🤦‍♀️ Eşime de 3 al demiştim inatla gidip 2 aldı yine

Bizimki de 5 i geçmiştir kesin, sen 4 mü alacaksın canım sleppy? Elimde koca paket prima kaldı 2 numara 🤦‍♀️ Eşime de 3 al demiştim inatla gidip 2 aldı yine
Sleepy alıp almama konusunda kararsızım canım kullananlar olmuşsa yazarsa deneyeceğim. Ama bence alınacaksa şuan 4 alınmalı sleepy de

Kızlar bezde prima premium care ve sleepy bio natural kullanan var mı aranızda? Doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ben memnunum aslında ama sleepy bio natural de iyi diyorlar. Karşılaştırabilecek var mı?
Ben sleepy 2 ay kullandim memnun kalmadim molfix pure and soft aldim krem rengi paketli olan ondan daha cok memnun kaldim.sleepy cok sizdirdi bizde

Ana kucagi iyi geldi yazmistin canim nasil bebis rahatladi mi biraz
Canım ilk gün gerçekten çok rahat çıkardı ıkınmadı bile ama sonra alışkanlık mı oldu bilemiyorum biraz ıkınıyor ama asla krize girmedi henüz 🧿 inlemeden azıcık ağlayıp çıkarıyor 🙏 ben buna da razıyım. Bence çok iyi geldi 🙏 hiç gülmediği kadar gülüyor 3 gündür kuzum 🥺

Bu arada ben annemi çağırdım zorla geldi, bağırdım çağırdım ilk kez sesimi yükselttim. Bebeğim için bana bakacaksın, sancıları bitsin bir daha görüşme benimle dedim, ama o zamana kadar ben sana nasıl baktıysam, hepinize nasıl fedakarlık yaptıysam yapacaksınız bana da dedim, kuafördeydi çağırdığımda şaka gibi. Çok kötü oldu, geldi bugün çorba yaptı, bakalım..

Cnm ben premiumdan sleppy e geçtim natural ve ekstra kullanıyorum primadaki o koku yok ama her bebekte pişik olayı değişiyor valla ben sleppyden çok memnunum bende çok korktum ama bi premiumda pişik olduk açıldı yara oldu travazol son çare onu kullandırdı doktorumuz her bebekte farklı oluyor

X