2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay Gülesim geldi anlatayım dedim az önce oldu oğlan emmeye başlamıştı sağ memeyi emiyordu soldan Bir fıskiye şeklinde bir şey Aktığını gördüm o Ne derken çocuğu sağ memeden hızlıca sola çevirdim ilk defa gördüm de şaşırdım Damla Damla Aktığını gördüm de fıskiye şeklinde Aktığını görmemiştim 😀 O değil de nevresimi dün yıkadım düzenledim başına gelmedik kalmadı kustu şimdi süt fışkırdı bir s.... kaldı 😀 Onu da şimdi alttan yaptı inşallah bezinden dışarı çıkmamıştır Ben de şans varsa onu da başarmıştır🤣🤣

Benimde artık daha fazla fışkırmaya başladı kaynanamın yanında oldu geçen işte benimkide tam böyleydi hep fışkırırdı gözlerine dolardı çocuklarımın dedi tamam en fışkırtan sensin dedim içimden 😂😂
Kızlar, işte bunun adı tazyik :) az oldu mu sorun değil ama çok olunca bebekler zorlanıyor ve meme istemiyor 😔 Allah sütümüzü bol ama tazyiksiz etsin diye dua edelim zira ben gün içinde çok zorlanıyorum bazen meme almıyor kızım yorulduğu için 😔

ama okdr uzun süre sağmazsan ilk başta senı rahatsız eder, snr zmnla azalmaya başlar. yanı 10dk.da olsa iş yerinde sağsan yeterli olur. 11 gbi 10dkka saat 2gbi 10dkka sağabilsen cok iyi olur. öğle arasıda emzirirsin doya doya. evde 2cocukla ımkansıza yakın
İş yerimde sağım yapicam zaten de öğlen de gelmeden sağsam ertesi gün için doyacağı miktar anca mi çıkar diye düşündüm. Akşam dediğin gibi mumkunatı yok çünkü. Bakalım bir düzen oturtacağız mecbur. 😔

kızlar 3.ay kontrolünde doktor kalbinde üfürüm duydum demişti muayene ederken kardiyolojiye yönlendirmişti bizi bahsetmiştim bugün gittik çok şükür hiçbir şey yokmuş kızımın kalbinde🥰🙏🏻
bir de ben geçenlerde başını tam tutamıyor diye size bahsetmiştim ya doktor bakmıştı sonra tutuyor demişti ben hala pimpirikleniyorum da, başını tutamayan bebek kendini böyle kaldırabilir mi ?

Eklentiler

• 327F78A1-AB0A-46BA-987C-6A9A25C229E1.png
    327F78A1-AB0A-46BA-987C-6A9A25C229E1.png
    577,3 KB · Görüntüleme: 111
Allah kolaylık versin çok üzüldüm hem size hem bebeğe 6 aya kadar devam eden kolikler olabilirmiş inşallah o kadar sürmez sizinki pişman olmayın bunun için elbet geçecek kendinizi sıcak tutun çok soğuk ve çok sıcak şeyler tüketmeyin
Bugün başka bir doktora daha gittik, 5 ayı gözden çıkar sen dedi bana 😞😢 orda da inledi, ağladı 3 ay olanlardan değil malesef dedi, bir ilaç daha verdi, yarın batın ultrason ve gaita testi yapacak, ama yüzde 99 ağır kolik dedi. İnşallah azalarak biter ona da razıyım😞 başlayacak hastalık çıkmasın da

kızlar 3.ay kontrolünde doktor kalbinde üfürüm duydum demişti muayene ederken kardiyolojiye yönlendirmişti bizi bahsetmiştim bugün gittik çok şükür hiçbir şey yokmuş kızımın kalbinde🥰🙏🏻
bir de ben geçenlerde başını tam tutamıyor diye size bahsetmiştim ya doktor bakmıştı sonra tutuyor demişti ben hala pimpirikleniyorum da, başını tutamayan bebek kendini böyle kaldırabilir mi ?
birsey cikmamasina cok sevindim🥰🧿
masallah kuzum cok iyi tutuyor basini , yoksa nasil dursun oyle 🥰
Birde uzun sure tutamamalari normal. Git gide daha uzun sure tutucaklar boyunlari. oturmaya basladiklarinda artik tam olarak , daha saglam olacak kaslari.
Bugün başka bir doktora daha gittik, 5 ayı gözden çıkar sen dedi bana 😞😢 orda da inledi, ağladı 3 ay olanlardan değil malesef dedi, bir ilaç daha verdi, yarın batın ultrason ve gaita testi yapacak, ama yüzde 99 ağır kolik dedi. İnşallah azalarak biter ona da razıyım😞 başlayacak hastalık çıkmasın da
hastalik cikmamasi tabikide onemli ama insallah 5 ay dan daha kisa surer bu surec :KK43:
hem sen hem evliligin icin cok zor bir surec yazdiklarindan anladigim kadariyla.
Keske annen bu kadar uzak durmasa da yardimci olsa sana

Kızlar, işte bunun adı tazyik :) az oldu mu sorun değil ama çok olunca bebekler zorlanıyor ve meme istemiyor 😔 Allah sütümüzü bol ama tazyiksiz etsin diye dua edelim zira ben gün içinde çok zorlanıyorum bazen meme almıyor kızım yorulduğu için 😔
Iyi de ben anlamadım. Daha sert memeyi veriyordum. Sut dolu diye.. ama bu meme yumusacik pufuduk bir seydi 😀 hic beklemiyordum ki ben 😀😀😀🤣

Birde uzun sure tutamamalari normal. Git gide daha uzun sure tutucaklar boyunlari. oturmaya basladiklarinda artik tam olarak , daha saglam olacak kaslari.

hastalik cikmamasi tabikide onemli ama insallah 5 ay dan daha kisa surer bu surec :KK43:
hem sen hem evliligin icin cok zor bir surec yazdiklarindan anladigim kadariyla.
sağol canım❤️ evet sanırım ben fazla evhamlanıyorum git gide daha uzun süre tutuyorlar demek ki 🙏🏻

Bugün ben çok ağlayınca eşim annem çağırmış, oo 1 ay oldu Nasıl geldin dedim, aman giderim hemen dedi gitti 😂 işine gelmedi ben ondan ümidi kestim, umarım hiç muhtaç olmam, her zaman kendimden önce annemi düşünmüşümdür, herkes çok fedakarsın biraz da kendine bak der, 6 ay felç yattı ücretsiz izne ayrılıp ona baktım, o bana 1 hafta bakamadı. Çok dokunuyor bana çok..bu çocuğum sancılandıkça evde yalnızken annem geliyor aklıma, dün çok kötü oldum çocuğu eşime verdim, balkona sigara içmeye çıktım, baktım annem aşağıdaki markete giriyor. Başını kaldırmadı bile. Şok içindeyim. Çok kırgınım.

Son düzenleme:
Bugün ben çok ağlayınca eşim annem çağırmış, oo 1 ay oldu Nasıl geldin dedim, aman giderim hemen dedi gitti 😂 işine gelmedi ben ondan ümidi kestim, umarım hiç muhtaç olmam
Kayınvaliden uzakta mı canım o yardım etse? Yanında bir kişi olsa rahatlarsın baya. Kardeşin olur yada biri sürekli kalsın seninle bir kaç ay. İnşallah test sonuçları güzel çıkar.

Canım bende sevindim dermansız bir dert olmamasına. Ama kolik bebek çook zor biliyorum. Sadece bir kaç ay içinde azalarak biteceğinden güç al. Büyük kızımı bazen saatlerce arabayla gezdirirdik. Tam dalsın dye beklerdik. Daha asansörle eve çıkarken uyanırdı 😭 Uyurken uyanıkken oynarken her an inlerdi. O sesin nasıl sinir uçlarınla oynadığını çok iyi biliyorum. Ama geçiyor. Sonra hepsini bir başkası yaşamış gibi tutup ikinci çocuğu yapıyorsun 😅 Allah yardımcın olsun, dermansız dert vermesin. Bu günler de geçer. Sabret.

Kayınvaliden uzakta mı canım o yardım etse? Yanında bir kişi olsa rahatlarsın baya. Kardeşin olur yada biri sürekli kalsın seninle bir kaç ay. İnşallah test sonuçları güzel çıkar.
Kayınvalidem vefat etti canım. Kardeşim erkek, bir kez bile aramadı bir şeye ihtiyacın var mı diye, bilmiyorum ya, bu kadarını beklemezdim. Annem herkesin yardımına koşar, öğrencilere yemek yapar, bana gelince tuhaf oldu anlamadım, ev leş gibi, yemek yok, diyeti bozdum dün dışardan söyledim, kalkıp yapamadım ki çocuktan, eşim geç geliyor. Şu sancılar geçsin, kendime yeteceğim inşallah şu an çok güçsüzüm bebeğim böyle olduğu için

Canım bende sevindim dermansız bir dert olmamasına. Ama kolik bebek çook zor biliyorum. Sadece bir kaç ay içinde azalarak biteceğinden güç al. Büyük kızımı bazen saatlerce arabayla gezdirirdik. Tam dalsın dye beklerdik. Daha asansörle eve çıkarken uyanırdı 😭 Uyurken uyanıkken oynarken her an inlerdi. O sesin nasıl sinir uçlarınla oynadığını çok iyi biliyorum. Ama geçiyor. Sonra hepsini bir başkası yaşamış gibi tutup ikinci çocuğu yapıyorsun 😅 Allah yardımcın olsun, dermansız dert vermesin. Bu günler de geçer. Sabret.
Gerçekten 18 saat falan sürüyor muydu? Çok korkuyorum öyle olunca 😞

Bugün ben çok ağlayınca eşim annem çağırmış, oo 1 ay oldu Nasıl geldin dedim, aman giderim hemen dedi gitti 😂 işine gelmedi ben ondan ümidi kestim, umarım hiç muhtaç olmam, her zaman kendimden önce annemi düşünmüşümdür, herkes çok fedakarsın biraz da kendine bak der, 6 ay felç yattı ücretsiz izne ayrılıp ona baktım, o bana 1 hafta bakamadı. Çok dokunuyor bana çok..bu çocuğum sancılandıkça evde yalnızken annem geliyor aklıma, dün çok kötü oldum çocuğu eşime verdim, balkona sigara içmeye çıktım, baktım annem aşağıdaki markete giriyor. Başını kaldırmadı bile. Şok içindeyim. Çok kırgınım.
ne denilebilir ki .. Artik sende bir annesin ve senin ahini aliyor. Allah korusun yarin oburgun gene elden ayaktan dusse artik bakani sen olmayacaksin. bunlari hic dusunmuyor demekki.
sen bosver , kendine ve bebegine yogunlas . Hak adalet yerini bulur elbet.
Tek dilegim kisa surede atlaman bu sureci 🙏🏼
bahar aylarinda artik rahata kavusmus , yavrunla gezip dolasiyor olursun insallah 🙏🏼
Nasıl büyüyor iki gözümün çiçeği 😍🧿
oy masallah Mehmet pasaya 🥰

Ah kuzum çok geçmiş olsun :KK43: bir önceki mesajını alıntılamamışım doktoru yazmışsın. Yarın testlerde sorun çıkmaz umarım ve verilen ilaç kızını baya rahatlatır inşallah 🙏 yalnız olmak çok zor. Benmde annem uzakta kv ameliyat oldu daha yeni ve bende hasta oldum evde iki çocuk gerçekten çok zor. Ama yakında olup bu şekilde olmaması daha üzücü :KK43: tek çocukmusun kuzum sen?

Gerçekten 18 saat falan sürüyor muydu? Çok korkuyorum öyle olunca 😞
Canım şu kadar saat diyemem gündüzleri nispeten iyiydi. İkindi olunca başlar ertesi sabaha kadar durmazdı. Çocuk çatlayacak diye hastanelere taşınırdık. Lavman yapıp gonderirlerdi. Ne bilim ben hiç yastık yüzü görmedim. Otururken sallardim. Dizimdeyken ne uyursam kardı. Ek gıdadan sonra bayağı toparlandı diye hatırlıyorum. Seninki daha kısa sürer inşallah.

Kayınvalidem vefat etti canım. Kardeşim erkek, bir kez bile aramadı bir şeye ihtiyacın var mı diye, bilmiyorum ya, bu kadarını beklemezdim. Annem herkesin yardımına koşar, öğrencilere yemek yapar, bana gelince tuhaf oldu anlamadım, ev leş gibi, yemek yok, diyeti bozdum dün dışardan söyledim, kalkıp yapamadım ki çocuktan, eşim geç geliyor. Şu sancılar geçsin, kendime yeteceğim inşallah şu an çok güçsüzüm bebeğim böyle olduğu için
Ah canım ya 😔 annen yardım etse nasıl rahatlardın. Merak etme bizimde çok bi farkımız yok ağlayan bir kızım olmamasına rağmen yemek yapamıyorum ev dağınık. Sadece onunla ilgilenerek bir günüm geçiyor. Her yerim ağrıyor şöyle bir koltuğa yatıp uzanamadığım için gün içinde. Birde buna rağmen gelen gidenim eksik olmuyor bebek görmeye geliyorlar 😬
Sabret canım. Hepimizin farklı sınavı var. Bebek arabasında gezdir gün içinde o şekilde uyur belki.

X