Öksürüğü takip edin canım ciğere çok cabuk iniyormus bebeklerdeTeşekkür ederim cevabiniz için damla kan gibi değildi nasıl tarih etsem bilmiyorum bundan sonra her kakayi takipteyim. Yoğun kırmızı beskenmedim memede yara vs yok nereden geldi bu kırmızılık bilmiyorum Dr öksürük şurubu yazmış ben vermiyorum ama eşim öksürük diye bir çay kaşığı kadar vermiş o pembe renk omu acaba bilmiyorum zaten kuzum öksürükten perişan inşallah birde alerji vs değildir
Aşıdan sonra huyları bi değişiyor canım gecicidir süreç. Şimdi nasılsınızBugün rota aşısı yaptırdık çocuk fena ağlıyor şuanda hiç bukadar aglamaisti. Mamayı asla reddetmeyen çocuk emmiyor mamayı istemiyor. Bu şekilde olan varmı Rita aşısı etkiler mi böyle kızlar
öyle durunlarda burnunu sıkıp bıraktırmak gerekirmiş,alışmasın diyeSenin bebekle benim bebek aynı kişiler sanki. Gaz sancıları, sürekli memede olma, uyumama, memeyi acıtma, damağıyla ezme..seni çok iyi anlıyorum, bazen memelerimin acısından ağlıyorum, ama o da öyle ısırıp, gazını çıkarıyor o yüzden çekmiyorum memeyigaz sancılarınız ne durumda? Kaç günlük oldunuz canım siz?
Yok canım pes etmem kızımda 4.ayda yaşamıştım sol memeyi emmiyodu sağı emer gibi kandırdım yinede emzirdim atlattık bundada bi şekilde atlatıcaz inş bu kadar yol gitmişken mama falan verememPes etme aman 2. Ayda huzursuzluk oluyor yazık bebişlere biranda çok aşı oluyor ben sanki rotada daha çok tepki verdi gibi gözlemledim yaşayan var mı diye sorayım dedim
Bence takibini yap alerji ise zaten başka kakalarda da göreceksin. Fotoğraftan ne yazıkki net anlaşılmıyor. Benim bebeğim kakada kan ile alerji düşünüldü ama öncesinde mememi kontrol etti doktor meme ucu yarasındanda kakada kan olabilirmiş yoğun kırmızı beslendin mi takip et dedi bide bebeğin poposunu muayene etti bir haftanın sonunda kan olduğu iiyice netleşti bildiğin kırmızı damla görünce test yaptık
Nasıl kandırdın.Benimkide geceleri sol mememi güzel emiyor ama gündüzleri emzik gibi kullanıyor beniYok canım pes etmem kızımda 4.ayda yaşamıştım sol memeyi emmiyodu sağı emer gibi kandırdım yinede emzirdim atlattık bundada bi şekilde atlatıcaz inş bu kadar yol gitmişken mama falan veremem
Rotayı bizde olduk geçen hafta ama bi yan etkisi olmadı bizdeBugün rota aşısı yaptırdık çocuk fena ağlıyor şuanda hiç bukadar aglamaisti. Mamayı asla reddetmeyen çocuk emmiyor mamayı istemiyor. Bu şekilde olan varmı Rita aşısı etkiler mi böyle kızlar
Gündüz bende kucağımda iki büklüm uyutuyorum.Yatagina koyduğum an uyanıyor. Yanıma su ve atıştırmalık biseyler koyuyorum her ihtimale karşı.Ben gündüz memede uyutuyorum, vazgeçtim yatak sevdasından. Gündüz ne olursa olsun yatağına koyar koymaz ağlamaya başlıyor. Gece sabaha doğru pili bittiği için ağlamaktan yatağı kabul ediyor. Gündüz memede uyur, su almaya kalkamam, tuvalete gidemem. Dediğin gibi benim de sinirlerim çok bozuk, insan hep böyle olacağını düşünüyor ister istemez, o yüzden hep mutsuz ve endişeliyim. 10 kilo verdim. Ailem yakında ama hiç destekleri yok. O da moralimi çok bozuyor. Annem gelip bir kahvaltı hazırlasa şarj olacağımbu günlerin geçeceği hayalini kuruyorum hep, yoksa gerçekten depresyona gireceğim. Sen de hayal kur canım, 5 yaşını bile düşünüyorum rahatlamak için.
Evet ama kilo alımı iyise kan yoksa bişey yapmıyo dr lar canımkizlar simdi bebegimin altini degistirirken soyle bezi ikiye katlayip geri acinca ( kitap gibi ac kapa yapinca ) kakanin iplik gbi uzadigini gordum.
bu alerji belirtisi mi ?
öyle durunlarda burnunu sıkıp bıraktırmak gerekirmiş,alışmasın diye
Bide böyle şeffaf bişeylrr oluyor. Anlık yediğin bir şeydendir belki canım. İlk defa gördüysen. Ben geçen gün fıstık ezmesi yediğimde görmüştüm sonrada görmedimkizlar simdi bebegimin altini degistirirken soyle bezi ikiye katlayip geri acinca ( kitap gibi ac kapa yapinca ) kakanin iplik gbi uzadigini gordum.
bu alerji belirtisi mi ?
o seffaf seyler mukustur. fistik ezmesi ben yiyirdum ama daha once dikkat etmemistim kakasina o kadar detaylinotdefteri2_ yarın bunun damak sertleşip diş çıkarması var aman alıştırma mahvolursun diş evresinde
Bide böyle şeffaf bişeylrr oluyor. Anlık yediğin bir şeydendir belki canım. İlk defa gördüysen. Ben geçen gün fıstık ezmesi yediğimde görmüştüm sonrada görmedim
yoo ne ütüsü
İlk ütü dışında ütü yapanınız var mı yaa. Benim kusmuklu oğluşum oldugu için çoğu zaman çamaşır askısından alıp giydiriyorum ben yetişmşyorr
Seninki ise yaramamis zaten kilo yapmamasindan belliHap kilo yapmıyor herkeste ben aksine kilo vermiştim ama korumadı hamile kaldım
Benim kiz dun gece oksurmeye basladi bugun vericem ihlamur kimseye soylemeden. Sadece ihlamur mu demliyorsunuz icine ayva limon falan da atiyor musunuz?Aynı resmen mucize gibi
Bizim hemsire de son asiyi bugun siz dahil bugun bir kac bebege daha yapicam sonrasi nolucak bilmiyoruz demisti. En sonundan kaptik yani neyse ki.Kızlar hiçbir yerde verem aşısı yokmuş şaka gibi bacaktan yapılan aşıları yaptılar ama o iz bırakan aşı olmadı özel hastaneye gidip yaptırym dedim tüm Türkiye de yok dedi olunca haber verecekler 7 kilo 60 cm olmuş bebeğim
Ben yapiyorum canim. Ama tabi benim kiz kusmuyor cok fazla kiyafet cikarmiyor. Bir de hediye gelenlerle falan baya kiyafeti oldu o yuzden ben de utuyu biriktirip yapiyorum az kiyafeti olsa kiyafet bulmak icin her gun her gun utu yapamazdim yani zaten minicik kiyafetler insan sinir krizi geciriyor
İlk ütü dışında ütü yapanınız var mı yaa. Benim kusmuklu oğluşum oldugu için çoğu zaman çamaşır askısından alıp giydiriyorum ben yetişmşyorr
Canim bizde weewell whc740 olani var genel olarak memnunum istersen icine nane lavanta yagi vs dokup aromaterapi ozelligini de kullanabiliyorsun. Tasimasi biraz zor ust kismi oynayip alttaki samadira olan su dolu kisimdaki su dokulebiliyor. Ama sabit bir yere koyup orda kullanacaksan problem olmaz. Isigi var, zamanlayicisi var, 3 kademe buhar gucu var, suyu bitince alarm gibi ses cikariyor yani guzel bence kisacasi.Kizlar kullanipta memnun kaldiginiz buhar makinesi var mi tavsiye edeceginiz.evimizin havasi cok kuru gece cok uyanir bebegim burnu kuruyor sanirim
Bizde de var o. Ben de merak ediyorumkizlar simdi bebegimin altini degistirirken soyle bezi ikiye katlayip geri acinca ( kitap gibi ac kapa yapinca ) kakanin iplik gbi uzadigini gordum.
bu alerji belirtisi mi ?
Tesekkur ederim bi bakayim bende o modeleCanim bizde weewell whc740 olani var genel olarak memnunum istersen icine nane lavanta yagi vs dokup aromaterapi ozelligini de kullanabiliyorsun. Tasimasi biraz zor ust kismi oynayip alttaki samadira olan su dolu kisimdaki su dokulebiliyor. Ama sabit bir yere koyup orda kullanacaksan problem olmaz. Isigi var, zamanlayicisi var, 3 kademe buhar gucu var, suyu bitince alarm gibi ses cikariyor yani guzel bence kisacasi.
Benim bebegimin dogdugundan beri oyle cocuk doktoru akrabam var ona videosunu attim bu mukuslu kaka mi diye kucuk bebegin kakasi boyle olur normal demisti halada oyle kakamizBizde de var o. Ben de merak ediyorum
bir beslenmemizde 6-7 tane ağız mendili kesin 1-2 kıyafet kirlenmesi. Düşün 3 saatte bir böyleyim ben dayanmıyor bize. Artık ağız mendillerini kendi elimde yıkıyorum kusma seanslarımız bittikten sonra hemen peteklerde kurutuyorumSeninki ise yaramamis zaten kilo yapmamasindan belli
Benim kiz dun gece oksurmeye basladi bugun vericem ihlamur kimseye soylemeden. Sadece ihlamur mu demliyorsunuz icine ayva limon falan da atiyor musunuz?
Bizim hemsire de son asiyi bugun siz dahil bugun bir kac bebege daha yapicam sonrasi nolucak bilmiyoruz demisti. En sonundan kaptik yani neyse ki.
Ben yapiyorum canim. Ama tabi benim kiz kusmuyor cok fazla kiyafet cikarmiyor. Bir de hediye gelenlerle falan baya kiyafeti oldu o yuzden ben de utuyu biriktirip yapiyorum az kiyafeti olsa kiyafet bulmak icin her gun her gun utu yapamazdim yani zaten minicik kiyafetler insan sinir krizi geciriyor
Ediyorum canım ama nasıl anlaycm ciğere indiğini dün gittik inmemiş geniz akıntısı var dedi acile falan gitsem sağlam çocuk hasta olur ne yapsam bilmiyorumÖksürüğü takip edin canım ciğere çok cabuk iniyormus bebeklerde
gittik canım kontrole baktı doktor başını tutuyor dedi kucaktayken kafasının sallanması normalmiş 4 aya kadar tam tutar dedi. ama kalbinde hafif üfürüm var dedi çocuk kardiyolojiye gidicez şimdi.Bir sorun olmayacaktır insallah canım
Yeni başlaması ilginç olmuş. Gazdan dolayı kusuyordur belki senin ki canım beslenmeden önce gazını cıkar öyle beslemeyi dene. Kusmaa basından beri bizdede var sırf o yüzden kilo alımımız az bizim. Ben artık gaz cıkarmayı vs bıraktım mama saatini uyku saatiyle denk getiriyorum içerken uyuyor bırakıyorum öyle en azından yarım saat olsa bile dursun sinsin içinde onu kussun diğer türlü bir beslenme faslında kusmamız çok fazla