• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de aynı durumdayım ama nedense kefiri bir gün içip kenara attım :) Neyse bugün gene düzenli içmeye başlayayım :)

Şifa olsun inşallah🙏🏻 Rabbim şişkinliğimize ferahlık versiin 😂 ben eşime diyorum daha şimdiden şişiyorsam ben doğuma pilates topu gibi yuvarlanarak girerim artık diye 😅

Doktor bişey demedi ultrasona göre şu kadar gibi bi yorum yapmadı. Zaten doktordan memnun değilim bi daha gitmiycem hiç konuşmuyor bilgi vermiyor

Ya doktorunun cihazıyla alakalıda olabilir. Kimi doktorun cihazı kalitesinden mi özelliğinden bilmiyorum. başka doktorun göremediğini başka bir doktorun kullandıgı cihazdan görülüyor. Eğer memnun değilsen bir an önce değiştir derim. Benim tedavi gördüğüm doktorum takibi bırakmış yapmıyormus bende yeni doktor arayışındayım bugün nerdeyse 10 klinikle telde konustum hepsi 8. Haftaya kadar gelin 8. Haftadan sonra takibe almıyoruz dediler

Şifa olsun inşallah🙏🏻 Rabbim şişkinliğimize ferahlık versiin 😂 ben eşime diyorum daha şimdiden şişiyorsam ben doğuma pilates topu gibi yuvarlanarak girerim artık diye 😅
Eskiden hamileler için ay işte yesinler ne olacak karın çıksa da diyordum ama öyle değilmiş vallahi işin içine girince anladım :)
Haklısın şimdiden böyle kabızlık sorunu ciddiyse sonrası fena olur hayırlısı :)
Amin hepimize şifa olsun.

5 haftanın içindeymişsin 2 hafta sonra nasipse kalp atışınıda duyarsın 6+3 den itibaren duyan çok var
Haftaya cuma gibi gidicem ilk muaneye . Benim tüp bebek embriyo dondurulmuş transfer, dondurulmus transfer tarihinden itibaren hesapladım gebelik haftasını. Tahminimcede doğru ama ultrasonda nasıl çıkar bilmiyorum. 😆

Eskiden hamileler için ay işte yesinler ne olacak karın çıksa da diyordum ama öyle değilmiş vallahi işin içine girince anladım :)
Haklısın şimdiden böyle kabızlık sorunu ciddiyse sonrası fena olur hayırlısı :)
Amin hepimize şifa olsun.

Vücutta alışır hormon değerlerine 2 haftaya geçer diye tahmin ediyorum🙏🏻

Kızlar benim kanatlarımın sebebi regli olmuşum doktor beta yaptırdı değerin güzel yükselmiş sakın stres yapma ilk ay bazı gebeler adet görüyor dedi. Gerçekten mucize ben tamamen düşük sandım. Haftaya keseyi göreceğiz. Hatta düşük bir ihtimal ikiz olma ihtimali de var dedi. Allahım hepimizin içini ferahlat ya rabbim 🤲🤲
Kızlar beni de yazar msınız listeye
Sat 26.01.2022

Kızlar kimler yazdı hatırlamıyorum ama ben miniğimi gördüm kalp atışını duydum kanama alanı yok ilaç bile vermedi olabilirmiş pıhtı gibi olunca korktum çağırdım ama çok şükür dedi. 8+0 adete göre ama 8+5 miş olabilir önden gitmesi dedi ay çok mutluyum kan gelmediği sürece hap vermicem dedi kocaman olmuş teyzeleri kalpi pıt pıt 🥰

Kızlar kimler yazdı hatırlamıyorum ama ben miniğimi gördüm kalp atışını duydum kanama alanı yok ilaç bile vermedi olabilirmiş pıhtı gibi olunca korktum çağırdım ama çok şükür dedi. 8+0 adete göre ama 8+5 miş olabilir önden gitmesi dedi ay çok mutluyum kan gelmediği sürece hap vermicem dedi kocaman olmuş teyzeleri kalpi pıt pıt 🥰
Oy maşallah şükür güzel haberle geldinn❤️❤️

Tam ovülasyon dönemimde geçirdim. Bugün söyledim hekimime yalnız ilk kontrolde sormamıştı. Dedim ki böyle böyle tam doğurganlık dönemimde covid geçirdim. Birşeye gerek yok dedi. Sonra kayıplarımı hatırladı aslında sana coraspin başlayalım dedi. sonra içim rahat etmedi clexan 0.4 te başlayalım dedi. 2 hafta kullanalım bi dedi. bende kararsız kaldım aslında. bu arada doktorum doçent riskli gebelik uzmanı ve aynı zamanda perinatolog. başka bir arkadaşımda ben clexanla bebek düşürdüm kullanma dedi. kafam çok karışık yaaa
İnşallah hiçbir sorun olmaz bende doktora kovid geçirdiğimi soylicem bı bilgi alırsam yazarım buraya

Çok sevindim canım çok şükür 🙏 🥰

Covid olan arkadaşlar nasıl? Covid geçirip de bebeği sağlıklı doğan örnekler duymak iyi olurdu aslında, benim doktorum bebeğe negatif etkisi ile ilgili bir araştırma yok dedi ama insan hep garanti bilgi arayışında işte..

Kızlar benim kanatlarımın sebebi regli olmuşum doktor beta yaptırdı değerin güzel yükselmiş sakın stres yapma ilk ay bazı gebeler adet görüyor dedi. Gerçekten mucize ben tamamen düşük sandım. Haftaya keseyi göreceğiz. Hatta düşük bir ihtimal ikiz olma ihtimali de var dedi. Allahım hepimizin içini ferahlat ya rabbim 🤲🤲
Kızlar beni de yazar msınız listeye
Sat 26.01.2022
Aa cok ilginç cok sevindim güzel habere 🤩🤩ekliyorum listeye seve seve ☺️
Ay 2 saattir dedim niye yazmıyor çok heyecanlandım. Çok sevindim önden gitmesine ayrıca sevindim maşallah gelişimine yavrunuzun 🤩🤩 çok sevindim ya rabbim daim etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Covid olan arkadaşlar nasıl? Covid geçirip de bebeği sağlıklı doğan örnekler duymak iyi olurdu aslında, benim doktorum bebeğe negatif etkisi ile ilgili bir araştırma yok dedi ama insan hep garanti bilgi arayışında işte..
Valla tam ovulasyon dan sonraki hafta pozitif çıktım ben ama hayırlısıyla Allah korur diye düşünüyorum geçen sene de kovid geçirdim üzerine 2 aşı oldum hamile kalmada sıkıntı olabilir diye birsuru söylenti çıktı duymuşsunuzdur yok aşı şöyle yok kovid böyle diye ama bence Allah ol derse olur gerisi lafı guzaf

Merhabalar arkadaşlar .Buaralar hep bi şişkinlik karnımda çok rahatsızlık veriyor .Birşey yiyemiyorum da midem hep taş gibi hissi .ama o şişkinlik hep rahatsız ediyor.Ne yazıkki kiloluyken hamile kaldım zaten ama daha iştah krizi yaşamadan pantolonlar sıkmaya başladı .ne yiyeceğimi de şaşırdım her baktığım şey gebelikte yenmez yszıyor sizler nelere dikkat ediyorsunuz ?

Aa cok ilginç cok sevindim güzel habere 🤩🤩ekliyorum listeye seve seve ☺️

Ay 2 saattir dedim niye yazmıyor çok heyecanlandım. Çok sevindim önden gitmesine ayrıca sevindim maşallah gelişimine yavrunuzun 🤩🤩 çok sevindim ya rabbim daim etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Sağol canım bütün evlatlarımızın inşallah yük kalktı üstümden

Merhabalar arkadaşlar .Buaralar hep bi şişkinlik karnımda çok rahatsızlık veriyor .Birşey yiyemiyorum da midem hep taş gibi hissi .ama o şişkinlik hep rahatsız ediyor.Ne yazıkki kiloluyken hamile kaldım zaten ama daha iştah krizi yaşamadan pantolonlar sıkmaya başladı .ne yiyeceğimi de şaşırdım her baktığım şey gebelikte yenmez yszıyor sizler nelere dikkat ediyorsunuz ?

Bence o hepimizde var. Hormonlar yükseldiği için vücutta kabıklı ve şişkinlik yapıyormuş. Bağırsakları çalıştıracaklar bir şeyler tüketmek lazım. Kuru kayısı, kefir, hoşaf vs de işe yarar

Back