• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok kirmizi degildi cok sukur insallah dediginiz gibidir kizlar sagolun. bugun doktorumu arayip soracagim normalde cumartesi kontrolum 6+2 de gidecektim beta hcg mi ogrendiginde o tarihi vermisti ama simdi erken gel derse daha erken gidecegim cumartesi kanamadan sonra baska doktor kesemi gormustu
Böyle durumlarda asla forumdan aldığınız cevaplarla yetinmeyin zaten muhakkak doktorunuza danışın. Hiçbirimiz doktor değiliz. Sadece benzer süreçlerden geçen insanları ve süreçlerinin eninde sonunda güzel ilerlediğini görmek hepimize moral oluyor. Biz ancak birbirimize psikolojik desteğiz 😊

Çok stres oldum ağlamıcam diye söz verdim kendime güçlü durcam diye tek umudum kırmızı gelmemesi birazda haftanın ileri olması
Canım benımde önceki gebeliğimde 8-9 haftalarda böyle gelmişti doktoruma sormuştum 1 hafta cinsel hayatınıza ara verin demişti sonra düzeldi

Selam kizlar, benim de kahverengi lekelenmem az az devam ediyordu bugun sabah tahlil islerim vardi troidlerim icin hastanedeydim olabildigince yavas hareket ettim sira beklerken falan hep oturdum ama eve gelince yine lekelenmem artmis 😔 galiba hep evde yatmam lazim hic kalkmadan😔

Ya koku tipi çok afedersiniz Allah affetsin leş kokusu gibi bi koku sanki. Bazen çok fena geliyor burnuma su an geçti ama az önce çoktu mesela
Bilmez miyiiiim ahhh girdiğim her odada önce bir öğürüyorum, her yerin penceresi açık hasta oldum olacağım ama ne yapayım işte.🥲

merhabalar herkese bugun bebişimi gördüm çok şükür 7+2 tam günüyle uyumlu çıktı doktor kalp atışlarını dinletmedi daha küçük olduğu için ama kalbinin attığını gördük 🥰 2 hafta önce minicik bir keseydi kocaman olmuş çok güzel bir duyguymuş darısı bekleyenlere🤲🏻😇

merhabalar herkese bugun bebişimi gördüm çok şükür 7+2 tam günüyle uyumlu çıktı doktor kalp atışlarını dinletmedi daha küçük olduğu için ama kalbinin attığını gördük 🥰 2 hafta önce minicik bir keseydi kocaman olmuş çok güzel bir duyguymuş darısı bekleyenlere🤲🏻😇
Tebrik ederiiiiim.😍 Biz 6+4’te dinlemiştik, keşke bir deneseydi. Sizi de bir ay sonra mı çağırdı? 🥺

Tebrik ederiiiiim.😍 Biz 6+4’te dinlemiştik, keşke bir deneseydi. Sizi de bir ay sonra mı çağırdı? 🥺
teşekkür ederimm aslında dinletse çok net duyardık diye tahmin ediyorum çünkü vajinal ultrasonla bakıldı gayet netti 😅 beni 2 hafta sonra çağırdı tüp bebek doktoruma gidiyorum ben hala

teşekkür ederimm aslında dinletse çok net duyardık diye tahmin ediyorum çünkü vajinal ultrasonla bakıldı gayet netti 😅 beni 2 hafta sonra çağırdı tüp bebek doktoruma gidiyorum ben hala
Bir düğmeye basması zor gelmiş hekim beye.😂
2 hafta sonra mı? 🥺 Azıcık kıskandım, Şahika Koçarslanlı gibi de tepindim! Niye ben bir ay sonra çağırıldım bak geçmiyor geçmiyoor.😩

Kizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuz acaba yarin gitsem duyulur mu 6+2 hafta dayim

Bak şimdi bu haftalarda plesanta oluşup yerleşmeye başlarmış bu bir günde olan bir süreç değil. Ve plasenta shift, devir teslim kanaması diye adlandırılan bir kanamaya sebep olur, herkeste görülmüyor, ama kontrolde bakıyorsun ne kanama alanı ne başka bir şey. Böyle bir durum da yaşıyor olabilirsin. Bahsettiğin gibi minicik bir lekeyse ne güzel sen içini ferah tut, kendini üzüp kasılma sakın❤️‍🩹 ne zaman giriyorsun doktora?
Yine geliyor ama sadece sürdükçe sızı adet olcakmış gibi oluyor bazen.saat 15.30 da randevum 14.00 de yola çıkıcaz tek şeyim kana dönüşmedi zaten sağlıksızsa biz ne yapsak farketmicek ama insan çok stres oluyor

Bende bu aralar sürekli inek pisliği kokusu alıyorum heryerde tövbe tövbe 😂😂

Ben eve oda koku sıkmaktan zehirlenebilirim yakında😂 önceden mutfak kokardı şimdi yatağım odam. Temizlik yapmıyorum diye düşünüyordum ben bugün bi güzel temizlik yaptım oda kokusu sıktım yine aynı😷
Yazdıklarınızı okumak çok iyi geldi 🤩 Allah tüm gebelerimizin yardımcısı olsun gebeliğin en zor parkuru 1. Trimester sanırım 😅
Selam kizlar, benim de kahverengi lekelenmem az az devam ediyordu bugun sabah tahlil islerim vardi troidlerim icin hastanedeydim olabildigince yavas hareket ettim sira beklerken falan hep oturdum ama eve gelince yine lekelenmem artmis 😔 galiba hep evde yatmam lazim hic kalkmadan😔
Geçmiş olsun ya 😔
Bilmez miyiiiim ahhh girdiğim her odada önce bir öğürüyorum, her yerin penceresi açık hasta oldum olacağım ama ne yapayım işte.🥲
sen yine de üşütme bak dikkatli ol 💐
Kizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuz acaba yarin gitsem duyulur mu 6+2 hafta dayim
Cihazdan cihaza farkedebiliyor ama ben de 6+2 de duymuştum geç döllenme filan olmadıysa duyabilirsiniz sanırım
Yine geliyor ama sadece sürdükçe böyle çok sızı böyle adet olcakmış gibi oluyor bazen.saat 15.30 da randevum 14.00 de yola çıkıcaz tek şeyim kana dönüşmedi zaten sağlıksızsa biz ne yapsak farketmicek ama insan çok stres oluyor
Bak ben de tüm aktif kanamalarımda rahim içinde sanki yangı hissetmiştim o kanamanın yerini hissettim sanki ama hamdolsun başka bir sıkıntı olmadı. Bir de bağırsaklarını rahatlatmaya çalış benim ağrılarım arttığında affedersin büyük tuvalet sorununu çözdüğümde ağrılarım da geçiyor. Bir gün ağladım çok ağrım var diye napsak bilemedik tuvalete de çıkamadım, ağrılar korkuttu. Tuvalet sorunu bi çözüldü bütün ağrılar kesildi. Şok oldum.
Aynen öyle ne yapsak engelleyemeyiz sen dinlen 1 saat daha. Kuru kayısı filan tüket bir de bol su iç. Vücuduna iyi bakmaya çalış en azından ❤️‍🩹

Merhabalar kızlar,
Bende bugün ikinci kontrolüme gittim. Bugün aslında 7+1 deyiz ama ultrasonda 6+6 çıktı. Bebişkonun kalp atışlarınıda duyduk. 130 dedi doktorumuz. bana biraz az geldi sordum hiçbir problem yok dedi. Sizlerin kalp atışları bu haftalarda kaçtı acaba?

Birde önceki düşükten ve tam hamile kaldığım zamanda corona olduğum için sabah coraspin 100 akşamları da clexan 0,4 başladı.

yaaaa😂 bana 2 hafta da geçmiyor 🙄 ev tipi ultrason aleti satılmıyor mu acaba😂
Ah satılsaa ah satılsaa.:dua:
Kalp dinleme cihazı var ama onunla da 14. Haftadan sonra falan duyuluyormuş, doktoruma sordum, alıp da psikolojini bozma dedi.😂

Daha randevunun üstünden 10 gün geçmiş, 20 gün var koskoca 20 gün.:kızgın:

Yakın zamanlarda gideceğiz demek ki, haftalarımız da yakın.:KK8:

Ya arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim ama kalp atışını duyamadık neden olur acaba bilgisi olan var mı? Benimki geç döllenme onla mı ilgisi var

Back