• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Igne gunde 1 kere mi yaptiriyorsunuz bende 1 igne yaptiriyorum fitil yerine igne dozunu arttirmasini isteyecegim eger olursa.kanamadan sonra fitil koymaz oldum dun aksamdan beri hap olarak aliyorum basim cok donuyor fitil koymaya korkuyorum
O korku bende de oldu çünkü fitil koyarken kanama gelmişti. Ama bu kanamaya sebep olanın fitil olmadığını sağlıklı düşününce anladım çünkü kanama direkt vajinadan gelmiyor. Rahimde kanamam oluyor ve aşağıya doğru gelip vajinadan akıyor.. (sizin kanamanız da rahimden geldi diye tahmin ediyorum) eğer öyle ise fitili kullanın derim. ben o günden beri her gün hem iğne oluyorum hem de günde 3 posta fitili 2şer kullanıyorum. Bir doktorunuzla teyit edin kullanımınızı isterseniz.

Ben cuma günü gıttım keseyı ölçtü sadece doktor benegı goremedık henüz heyecanla bır sonrakı randevuyu beklıyorum 😀 Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın 👼🏼
Amin. Ultrason cihazindan kaynakli olabiliyor olsun kesenin içinde bekliyordur randevuyu😁 en kisa zamanda hem gorursunuz hem duyarsınız insallahh

Bende aynıyım canım ergenlikte bile sivilcem olmadı kilsizim die havalar atardım şimdi kendimden tiksiniyorum ya aynaya bakmak istemiyorum sadece şakak değil aldığım kıllar bir haftada çıkıyor göbeğim killandi tek güzel etkisi saç kıran vardı ordan da saç çıktı ama bence asıl sebep hamilelik değil tüp bebekten çok kaynaklanıyor aylardır hormon ilacı kullanıyoruz ama annem sakın elleme geri dökülür dio ona inanmaktan başka çare yok
Doğru söylemiş annen sakın elleme, kendi kendine dökülecek onlar ❤️ Artık ne zamana dökülürse 🤪😂 hamilelik kaynaklı da olan varmış okuduğum kadarıyla ama dediğin gibi tüp bebek ilaçlarının da etkisi var. +6 kilo ve tüyler tüp bebek hatırası 😂

Arkdaşlar bu 3. Soruşum olacak kimse cevap vermedi benim karnımda aşırı bir ağırlık oluyor yatarkende ya sağa yada sola yatabiliyorum şimdiden sırt üstü yatamıyorum sizde durumlar nedir???
Sadece agirlik mi yoksa agri da eslik ediyor mu ve agirlik tam olarak nerede rahimde mi yumurtaliklarda mi? Karindan iğne kullaniyor musunuz? Igneden dolayi ödem aklima geldi. Tabi ki doktorunuza danismaniz en sagliklisi olacaktır. Insallah kisa surede gecer❤

Yok psikolojik değil 3. Gebeliğim 2. Bebeğin kalp atışı olmadı ama onda bile rahatsız olmuştum ben
Ay canım çok üzüldüm kalp atışı olmayınca gittiğinde mi öğrendin hiç belirti oldu mu? Belki senin vucut yapından kaynaklıdır herkesde başka şikayetler var

Doğru söylemiş annen sakın elleme, kendi kendine dökülecek onlar ❤️ Artık ne zamana dökülürse 🤪😂 hamilelik kaynaklı da olan varmış okuduğum kadarıyla ama dediğin gibi tüp bebek ilaçlarının da etkisi var. +6 kilo ve tüyler tüp bebek hatırası 😂
Öyle gerçekten benim taze transfer hiç dinlenemedim 3 aydır ilaç tedavi yordu gerçekten inşallah yavrumuzu kucağımiza alınca unutucaz ilaçlarda zam gelmiş fitil igneme 50 ser lira zam gelmiş tanesi 250 bir haftalık o zor oluyor strese sokuyor insanı ilaç kullanmaya rağmen kanama olunca hele insan daha kötü moral bozuyor

Sadece agirlik mi yoksa agri da eslik ediyor mu ve agirlik tam olarak nerede rahimde mi yumurtaliklarda mi? Karindan iğne kullaniyor musunuz? Igneden dolayi ödem aklima geldi. Tabi ki doktorunuza danismaniz en sagliklisi olacaktır. Insallah kisa surede gecer❤
Teşekkür ederim ağrı yok son zamanlar gibi rahatsızlık artı bulantı teşekkür ederim

Öyle gerçekten benim taze transfer hiç dinlenemedim 3 aydır ilaç tedavi yordu gerçekten inşallah yavrumuzu kucağımiza alınca unutucaz ilaçlarda zam gelmiş fitil igneme 50 ser lira zam gelmiş tanesi 250 bir haftalık o zor oluyor strese sokuyor insanı ilaç kullanmaya rağmen kanama olunca hele insan daha kötü moral bozuyor
Canım Devlette kadın doğumdan yazdırsana ilaçları. %31 zam geldi ilaçlara. Bir de prograf diye ilaç kullanıyorum 500 lira olmuş ilaç 🤔 yazdırılmıyor da. En azından iğneleri yazdırıyorum. Kanama İçin doktorun ne Diyor? Bazı kişilerde corasprin de kanama yapabiliyormuş.

O korku bende de oldu çünkü fitil koyarken kanama gelmişti. Ama bu kanamaya sebep olanın fitil olmadığını sağlıklı düşününce anladım çünkü kanama direkt vajinadan gelmiyor. Rahimde kanamam oluyor ve aşağıya doğru gelip vajinadan akıyor.. (sizin kanamanız da rahimden geldi diye tahmin ediyorum) eğer öyle ise fitili kullanın derim. ben o günden beri her gün hem iğne oluyorum hem de günde 3 posta fitili 2şer kullanıyorum. Bir doktorunuzla teyit edin kullanımınızı isterseniz.
Evet haklisin aslinda fitil kanama yapsa doktorlar kanamasi olana fitil veriyor onu vermezler.Yarin doktorumu arayip danisacagim canim doktorum ne derse onu yapacagim benim sıkıntım doktorumla gorusememek oldu muallakta kaldim yarin hastaneyi arayip gorisecegim insallah

Evet haklisin aslinda fitil kanama yapsa doktorlar kanamasi olana fitil veriyor onu vermezler.Yarin doktorumu arayip danisacagim canim doktorum ne derse onu yapacagim benim sıkıntım doktorumla gorusememek oldu muallakta kaldim yarin hastaneyi arayip gorisecegim insallah
Haklısın canım görüşebilsen aslında kafandaki soru işaretlerinin çoğu gider. Yarın görüşünce rahatlarsın mutlaka. 💐

Kızlar bişe sorucam transferden sonraki süreçte çok eğilmeyin felan demişlerdi ben bugun bıkac kez eğilmek zorunda kaldım, çömelip aldım yerden alcagımı yavasca kalktım, yeni hamileliklerde sıkıntı mı bu durum özellikle tüp yapan arkadaslarım

Kızlar aranızda kahverengi kanaması olan var mı? Çok endişeliyim
Benim var. Adet günümde başladı ve yaklaşık 20 gündür devam ediyor. Lekelenme şeklinde. Progesteron 200 lük verdi doktorum günde bir kere. Bir iki kere arttı.. 15 martta randevum var. Umarım sıkıntısız atlatırız.

Kızlar aranızda kahverengi kanaması olan var mı? Çok endişeliyim..
İçerde bir kanama olmuş anlamına geliyor ama kahverengi hali doktorları kıpkırmızı bir kanama gibi korkutmuyor. Bu konuda doktorunuzla iletişime geçmeniz en sağlıklısı olacaktır ve mümkün mertebe çok hareketli olmayın, dinlenin.

Canım Devlette kadın doğumdan yazdırsana ilaçları. %31 zam geldi ilaçlara. Bir de prograf diye ilaç kullanıyorum 500 lira olmuş ilaç 🤔 yazdırılmıyor da. En azından iğneleri yazdırıyorum. Kanama İçin doktorun ne Diyor? Bazı kişilerde corasprin de kanama yapabiliyormuş.
İlaçlarım yazılıyor canım devletin karsilamadiklari o fiyatta iğne progesteron dex göbekten fitil litunus.
kanama olunca coraspirin bıraktık enox devam kanama ya da pek birşey demiyor bebek sağlıklı diyo dün Gine oldu kanama iğne yaptırdı bu sefer yatırmadi ama aynı gün hemen kahverengiye dönüp bitiyor kanamam inşallah daha olmaz

Back