- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
Benim bulantı durumum yok. Ama arkadaşların da yazdığı gibi ilk üç ay bizim beslenmemiz öğürmemiz kusmamız bebeği hiç alakadar etmiyormuşKızlar bugün doktora bulantımın çok olduğundan bahsettim prilam diye bir ilaç verdi. Genelde 14.haftaya kadar bulantı sürer dedi. Bu süreçte mutfağa girme yemek yapma dedi. Geçiştir yemeği dedi. Tost yumurta o tarz atıştır dedi. Bende sebze yiyeyim et yiyeyim diye uğraşıyordum bebeğe iyi gelir diye. Size doktorlarınız ne söyledi?
Aynen çok doğru kısır döngüye girdim resmen yemek yiyemiyorum aç kalınca midem daha çok bulanıyor sandviç yapıp yiyorum artıkBenim bulantı durumum yok. Ama arkadaşların da yazdığı gibi ilk üç ay bizim beslenmemiz öğürmemiz kusmamız bebeği hiç alakadar etmiyormuşzaten zor bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden bence sağlıklı sağlıksız çok düşünmeden karnınızı doyurmaya bakın. Çünkü boş mide bulantıyı daha çok tetikler.
Koca bir kavanoz hindistan cevizi yağım vardı, yaz boyu dışarıda kaldı bozulmaz sanıyordum meğer bozuluyormuş.
Yenisini alacağım, inan bulantılardan hiçbir şeyle ilgilenemiyorum.
Ne bulursam süreceğim ama, cildim çok kuru, annemin karnı harita gibi çok korkuyorum.
Benim bulantı durumum yok. Ama arkadaşların da yazdığı gibi ilk üç ay bizim beslenmemiz öğürmemiz kusmamız bebeği hiç alakadar etmiyormuşzaten zor bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden bence sağlıklı sağlıksız çok düşünmeden karnınızı doyurmaya bakın. Çünkü boş mide bulantıyı daha çok tetikler.
Sanırım o yüzden söyledi kendimi hiç zorlamayayım o zaman. Dün zorla köfte yemiştim et yemem lazım diyeBenim doktor yemek ile ilgili bişey demedi daha doğrusu neler yememek gerektiğini söyledi çiğköfte ciğer falan yeme hamurisi yağlı fazla tüketme dedi , bir de ben yanlış bilmiyorsam ilk 3 ay zaten bebeğe gitmiyormus yediklerimiz kandan besleniyormus o yüzden demiştir belki de tam bilmiyorum ama
Evde olsam bulantıya çok takılmayacağım ama işe gitmek çok zor geliyorBenim bulantı durumum yok. Ama arkadaşların da yazdığı gibi ilk üç ay bizim beslenmemiz öğürmemiz kusmamız bebeği hiç alakadar etmiyormuşzaten zor bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden bence sağlıklı sağlıksız çok düşünmeden karnınızı doyurmaya bakın. Çünkü boş mide bulantıyı daha çok tetikler.
Aşırı kilo alımı da olmazsa kurtarırız gibi.Aynen düzgün bir krem alana kadar evde ne varsa onunla nemlendirmekte fayda var. Annelerimizin zamanında ona mı dikkat ediliyordu biz bilicliyiz insallah daha az hasarla atlatırız. Çatlarsakta bebişimiz için diycez artık
Maviay dış gebelik olacağını sanmıyorum , tüp bebekte neredeyse bu imkan yok denecek kadar az. Dış gebelik tüplerde olur. Rahime konulan embriyonun hareket edip tüplere gitmesi imkansıza yakın. Doktorun tam olarak nasıl bi açıklama yapıyor keseni kalbini gördüyse ne karışıyorKızlar moralim çok bozuk. Bugün yine kontrole gittim doktorum çağırdığı için. Sanırım normal gebeliğimin yanında dış gebelikten şüpheleniyor. Biraz inceledim benim kaşık ve karın ağrım var ve kanama yaşadım bunların hepsi dış gebelik belirtisi olarak geçiyor. Eğer dış gebelik varsa normal gebeliğimi nasıl etkiler ve beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorumçarşamba yine çağırdı o zaman biraz daha netleşmiş olur dedi.. bana dua edin nolur umarım doktorun şüphelendiği gibi bir durum yoktur..
Ben size cevap vermiştim ama siz sanırım görmediniz. Geçmiş olsunlekelenmeler normalmiş. teşekkür ederim arkadaşım her şeyin yolunda gitmesi için çaba gösteriyorum. neyse, size de sağlıklı gebelik dilerim.
bu platformda yaşadıklarımı dile getirip bir nebze de olsa destek beklemiştim sizleri okudukça ama sanırım soru seçiliyor herkese cevap verilmiyor. çok üzgünüm gerçekten..
hepinize sağlıklı gebelikler dilerim…
Canım bana 2 embriyo transfer edildi, bunlardan biri sağlıklı fakat bir de rahim içinde olmayan tüplere gittiğini tahmin ettiği 2. Embriyo var. Bu durum heterotopik gebelik diye geçiyormuş ve malesef tüp bebekte görülebiliyormuşMaviay dış gebelik olacağını sanmıyorum , tüp bebekte neredeyse bu imkan yok denecek kadar az. Dış gebelik tüplerde olur. Rahime konulan embriyonun hareket edip tüplere gitmesi imkansıza yakın. Doktorun tam olarak nasıl bi açıklama yapıyor keseni kalbini gördüyse ne karışıyor
Şüphelerinin doğru çıkmayacağına inanıyorum. Dış gebelik ağrısı kıvrandırıyor diyorlar. Ayrıca küçücük embriyo rahminden nasıl tüplere gidebileceğini de mantığıma yatırtmıyorum. Sen de inanma. Başka bir doktora git hiçbir şey demeden bakalım çaşambaya kadar . Kanamalara zaten yeterince canını sıkıyordun bunu da stres etme kendine. Ben inanıyorum buraya da yazacaksın öyle bir şey yokmuş diye.Canım bana 2 embriyo transfer edildi, bunlardan biri sağlıklı fakat bir de rahim içinde olmayan tüplere gittiğini tahmin ettiği 2. Embriyo var. Bu durum heterotopik gebelik diye geçiyormuş ve malesef tüp bebekte görülebiliyormuşşu an kesin teşhis koymadı ama şüpheleniyor umarım öyle olmaz..
Allah korusun, inşallah şüphelerinde haklı değildir doktorunuz.Canım bana 2 embriyo transfer edildi, bunlardan biri sağlıklı fakat bir de rahim içinde olmayan tüplere gittiğini tahmin ettiği 2. Embriyo var. Bu durum heterotopik gebelik diye geçiyormuş ve malesef tüp bebekte görülebiliyormuşşu an kesin teşhis koymadı ama şüpheleniyor umarım öyle olmaz..
Buraya yazmadım ama ağrım çok oluyor ondan şüphelendiŞüphelerinin doğru çıkmayacağına inanıyorum. Dış gebelik ağrısı kıvrandırıyor diyorlar. Ayrıca küçücük embriyo rahminden nasıl tüplere gidebileceğini de mantığıma yatırtmıyorum. Sen de inanma. Başka bir doktora git hiçbir şey demeden bakalım çaşambaya kadar . Kanamalara zaten yeterince canını sıkıyordun bunu da stres etme kendine. Ben inanıyorum buraya da yazacaksın öyle bir şey yokmuş diye.
Çok teşekkür ederim inşallah öyle çıkmazAllah korusun, inşallah şüphelerinde haklı değildir doktorunuz.
Fazla zorlama tiksinirsin sonra hiç yiyemezsin canım tost u bende duydum iyi geliyormuş sanırım bende denicemSanırım o yüzden söyledi kendimi hiç zorlamayayım o zaman. Dün zorla köfte yemiştim et yemem lazım diyetostla geçireceğim sanırım ilk 3 ayı
Evde olsam bulantıya çok takılmayacağım ama işe gitmek çok zor geliyorhafif atıştırırsam ara ara daha kolay geçireceğim sanırım bu süreci.
Sen moralini bozma rabbim yardımcın olsun inşallah doktor yaniliyordurKızlar moralim çok bozuk. Bugün yine kontrole gittim doktorum çağırdığı için. Sanırım normal gebeliğimin yanında dış gebelikten şüpheleniyor. Biraz inceledim benim kaşık ve karın ağrım var ve kanama yaşadım bunların hepsi dış gebelik belirtisi olarak geçiyor. Eğer dış gebelik varsa normal gebeliğimi nasıl etkiler ve beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorumçarşamba yine çağırdı o zaman biraz daha netleşmiş olur dedi.. bana dua edin nolur umarım doktorun şüphelendiği gibi bir durum yoktur..
Canım inşallah öyle değildir. Allah korktuğuna ugratmasin. Ben de dış gebelik geçirmiştim. Onun ağrısi gerçekten farklı oluyo. Ben tek Birgün yaşadım o sancısını. İnanılmaz bir siskinlik ve Makata vuran acayip bı ağrı adet sancısı gibi değildi pek. Ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bagirmistim. Betalarim da çok yüksek değildi. Umarım seninki dış gebelik değildirBuraya yazmadım ama ağrım çok oluyor ondan şüphelendiama inşallah yanılıyordur canım.
Çok teşekkür ederim inşallah öyle çıkmaz
İnşallah ceri çok teşekkür ederimFazla zorlama tiksinirsin sonra hiç yiyemezsin canım tost u bende duydum iyi geliyormuş sanırım bende denicem
Sen moralini bozma rabbim yardımcın olsun inşallah doktor yaniliyordur
Benim normal gebelik de olduğu için beta normal artıyor zqten benim durumumda teşhis etmek çok zorlaşıyormuş.. ama inşallah yanılıyordurCanım inşallah öyle değildir. Allah korktuğuna ugratmasin. Ben de dış gebelik geçirmiştim. Onun ağrısi gerçekten farklı oluyo. Ben tek Birgün yaşadım o sancısını. İnanılmaz bir siskinlik ve Makata vuran acayip bı ağrı adet sancısı gibi değildi pek. Ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bagirmistim. Betalarim da çok yüksek değildi. Umarım seninki dış gebelik değildir
Bu ilacı ben de güvenli diye duydum sabah epey kötü çıktım yola arabanın camlarını açtım oksijen iyi geliyor leblebi kraker takılıyorum akşama doğru düzeliyor gibi artarsa doktordan bu hapı isticem benim bulantım garip gece dört gibi uykudan kaldırıyo elim ayağım boşalıyoKızlar bugün doktora bulantımın çok olduğundan bahsettim prilam diye bir ilaç verdi. Genelde 14.haftaya kadar bulantı sürer dedi. Bu süreçte mutfağa girme yemek yapma dedi. Geçiştir yemeği dedi. Tost yumurta o tarz atıştır dedi. Bende sebze yiyeyim et yiyeyim diye uğraşıyordum bebeğe iyi gelir diye. Size doktorlarınız ne söyledi?
Bende inceliyim biAşırı kilo alımı da olmazsa kurtarırız gibi.
İnternetten bio-oil’in bir yağını sipariş ettim şimdi, yorumları çok iyiydi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?