2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim bulantı durumum yok. Ama arkadaşların da yazdığı gibi ilk üç ay bizim beslenmemiz öğürmemiz kusmamız bebeği hiç alakadar etmiyormuş zaten zor bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden bence sağlıklı sağlıksız çok düşünmeden karnınızı doyurmaya bakın. Çünkü boş mide bulantıyı daha çok tetikler.

Aynen çok doğru kısır döngüye girdim resmen yemek yiyemiyorum aç kalınca midem daha çok bulanıyor sandviç yapıp yiyorum artık akşam yemeginde de zeytin peynir ekmek

Aynen düzgün bir krem alana kadar evde ne varsa onunla nemlendirmekte fayda var. Annelerimizin zamanında ona mı dikkat ediliyordu biz bilicliyiz insallah daha az hasarla atlatırız. Çatlarsakta bebişimiz için diycez artık

Doktorumda aynısını dedi bana ilk 3 ay senin yediğin çocukla alakası yok dedi. Sadece sağlıklı şeyler ye diğer dönemlere yatırım. Sebze meyveyi bol suda yıka. Pişmemiş et tüketme bunlar yeter ilk 3 ayda dedi.

Sanırım o yüzden söyledi kendimi hiç zorlamayayım o zaman. Dün zorla köfte yemiştim et yemem lazım diye tostla geçireceğim sanırım ilk 3 ayı
Evde olsam bulantıya çok takılmayacağım ama işe gitmek çok zor geliyor hafif atıştırırsam ara ara daha kolay geçireceğim sanırım bu süreci.

Kızlar moralim çok bozuk. Bugün yine kontrole gittim doktorum çağırdığı için. Sanırım normal gebeliğimin yanında dış gebelikten şüpheleniyor. Biraz inceledim benim kaşık ve karın ağrım var ve kanama yaşadım bunların hepsi dış gebelik belirtisi olarak geçiyor. Eğer dış gebelik varsa normal gebeliğimi nasıl etkiler ve beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum çarşamba yine çağırdı o zaman biraz daha netleşmiş olur dedi.. bana dua edin nolur umarım doktorun şüphelendiği gibi bir durum yoktur..

Aşırı kilo alımı da olmazsa kurtarırız gibi.
İnternetten bio-oil’in bir yağını sipariş ettim şimdi, yorumları çok iyiydi bakalım.

Maviay dış gebelik olacağını sanmıyorum , tüp bebekte neredeyse bu imkan yok denecek kadar az. Dış gebelik tüplerde olur. Rahime konulan embriyonun hareket edip tüplere gitmesi imkansıza yakın. Doktorun tam olarak nasıl bi açıklama yapıyor keseni kalbini gördüyse ne karışıyor
Ayrıca dış gebelik için inanılmaz yüksel betalar lazım.

Ben size cevap vermiştim ama siz sanırım görmediniz. Geçmiş olsun

Canım bana 2 embriyo transfer edildi, bunlardan biri sağlıklı fakat bir de rahim içinde olmayan tüplere gittiğini tahmin ettiği 2. Embriyo var. Bu durum heterotopik gebelik diye geçiyormuş ve malesef tüp bebekte görülebiliyormuş şu an kesin teşhis koymadı ama şüpheleniyor umarım öyle olmaz..

Şüphelerinin doğru çıkmayacağına inanıyorum. Dış gebelik ağrısı kıvrandırıyor diyorlar. Ayrıca küçücük embriyo rahminden nasıl tüplere gidebileceğini de mantığıma yatırtmıyorum. Sen de inanma. Başka bir doktora git hiçbir şey demeden bakalım çaşambaya kadar . Kanamalara zaten yeterince canını sıkıyordun bunu da stres etme kendine. Ben inanıyorum buraya da yazacaksın öyle bir şey yokmuş diye.

Allah korusun, inşallah şüphelerinde haklı değildir doktorunuz.

Buraya yazmadım ama ağrım çok oluyor ondan şüphelendi ama inşallah yanılıyordur canım.
Allah korusun, inşallah şüphelerinde haklı değildir doktorunuz.
Çok teşekkür ederim inşallah öyle çıkmaz

Fazla zorlama tiksinirsin sonra hiç yiyemezsin canım tost u bende duydum iyi geliyormuş sanırım bende denicem
Sen moralini bozma rabbim yardımcın olsun inşallah doktor yaniliyordur

Buraya yazmadım ama ağrım çok oluyor ondan şüphelendi ama inşallah yanılıyordur canım.

Çok teşekkür ederim inşallah öyle çıkmaz
Canım inşallah öyle değildir. Allah korktuğuna ugratmasin. Ben de dış gebelik geçirmiştim. Onun ağrısi gerçekten farklı oluyo. Ben tek Birgün yaşadım o sancısını. İnanılmaz bir siskinlik ve Makata vuran acayip bı ağrı adet sancısı gibi değildi pek. Ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen bagirmistim. Betalarim da çok yüksek değildi. Umarım seninki dış gebelik değildir

Fazla zorlama tiksinirsin sonra hiç yiyemezsin canım tost u bende duydum iyi geliyormuş sanırım bende denicem

Sen moralini bozma rabbim yardımcın olsun inşallah doktor yaniliyordur
İnşallah ceri çok teşekkür ederim
Benim normal gebelik de olduğu için beta normal artıyor zqten benim durumumda teşhis etmek çok zorlaşıyormuş.. ama inşallah yanılıyordur çarşamba kontrolüm var netleşmiş olur zaten..

Bu ilacı ben de güvenli diye duydum sabah epey kötü çıktım yola arabanın camlarını açtım oksijen iyi geliyor leblebi kraker takılıyorum akşama doğru düzeliyor gibi artarsa doktordan bu hapı isticem benim bulantım garip gece dört gibi uykudan kaldırıyo elim ayağım boşalıyo

Bulantılarınız ne durumda. Benim sabah uyandığımda ve akşam 6 dan sonra başlıyor bikaç gündür. Yediğimi çıkartıyorum yemek görmek istemiyorum. Tatlıdan tiksinmiş durumdayım. Böyle olacağını bilmiyordum diye ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…