2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ekimcim kendini negatif yükleme, ilk trimester her zaman daha zormuş. Herkes böyle anlatıyor. Kimin iç karnı denen şey yok böyle erken çıkabiliyor karın. Çok da önemli değil. Ben de genişlemeye başladım.
Dikkat edebilmen ne güzel, düzenli beslenebilmen de.
Sen gene de kremlerini kullan. Ben de sarı kantaron yağı ve Neutrogena vücut kremi aldım. Onları kullanacağım. Kafama göre sıradan sürerim.
Başkalarının hikayelerinden kendini soyutlamaya çalış, herkesin hikayesi ayrı. Bazı bebeklerin maalesef doğmaması gerekiyor, Allah böyle nasip etmiş. Doktora sık gitseydi de büyük ihtimal kaybedecekti. Nasip kısmet.
Sen hamileliğinin düzgün ilerlediğine inan ve güven. Bebeğin seninle Allah'ın izniyle.

Yok 30 kilo bile alsam vericez bir şekilde çatlıcaksak çatlıcaz doğanın kanunu bir insan dünyaya getirmek kolay değilde benim sadece stresim anneyi zehirliyormuş az kalsın ve hiç farketmemiş biliyor musun ondan korktum bi an çok doğru söylüyorsun bu dönem sanırım bu tarz olaylar beni negatifliğe sürüklüyor bide saçımda beyazlar çıktı böyle gözümün feri yok ya bi garip duygusal saçmalıklar yaşıyorum sanırım bugün savaş videosunda bi muhabir kıza bir ağladım annem bile şaşırdı

Maviay ben de senin gibi çok deneyenlerden biriyim. Çok kere transfer oldum nasip bu denemeyeymiş

Canım normalde çok zayıfsan eğer hemen karnın çıkmış olması normal benimde şuan 3.gebeliğim normalde dümdüz bir karnım olmasına rağmen yine hemen cıktı,benim ilk gebelikte çok çatlaklarım oluştu malesef etim cok sıkı olduğu ne kullanırsam kullanayım fayda etmedi,onlarda anneliğin vücudumda bıraktıkları

Canım kaç kiloyla hamile kaldın? Benimde göbüşüm yoktu çok Zayıf değilim aslında yuvarlak hatlıyım 1.60 boya 54 kiloyla kaldım hamile ama benimde etim çok sıkıdır benimde o halde çatlaklarım el sallıcak bana

Ah ben de rüyamda bombalar yağdığını gördüm bu dönemde çok etkileniyoruz anlaşılan. Canım için rahat edecekse uğra doktoruna ama bu bahsettiğin örnek çok karşılaşılan bir örnek değil. Kendini ekstra üzme nolur bu sebepten.

Bu arada ben de hiç kilo almamışım ama resmen göbeğimin altı rahim bölgem dışarı Doğru uzadı sanki.

İç karın meselesi herkeste farklı işte sen kremini vs kullan çatlarsakta çatlayalım artık napalım. Bence kimsenin gebelik doğum vs hikayesini dinleme herkeste farklı oluyor. Kiminin imtihanı oluyor bu çocuk konusu. Kendi psikolojini etkileme bence. Doktorunla aranda güven duygusu oturduktan sonra onlar nasıl derse bizde ona uyacağız. Ne olursa olsun stresten uzak durmamız lazıım. Güzelce geçirelim şu dönemleri Allahın izniyle. ilk 2 ay son 2 ay der eskiler mutlulugunu yaşa

Aynı sayılırız 1.65 boyum 53 kiloyla hep hamile kaldım her seferinde şimdi hemen 56 olmuşum yine,genelde 75 kiloyla doğuma gidiyorum dikkat etmiyorum ondan belkide doktorlar bana kızıyor tabii hızlı gidiyorsun diyorlar ama ilk bebeğimi 2 yıl ikinci bebeğimi 3 yıl emzirdim hic kilo kalmadı cok cabuk zayıfladım

Ben de baktıkça kötü oluyorum zavallı insanlar ya. Ne saçmalık yaşıyorlar ve kimse sesini çıkaramıyor. Rezalet resmen.

Böyle üzücü hikayeleri mümkünse dinleme, kendi begine odaklan. 13-14 haftadan itibaren yavas yavas doktorlar her ne kadar bagirsak hareketidir o desede kendini iyi dinlediginde bebegini hissedeceksin. Ic karni dar olan insanlarda yada genetikse maalesef catlak kacinilmaz. Benim ilk hamileligimde ilk bitane büyük yirtik göbegimde olmustu onu görünce biraz kafama taktim sonrasinda daha fazla oldu ama ince ince ve bunlar beni hic rahatsiz etmiyor cünkü bir cocuk getirdim dünyaya. Simdi canini skabilir ama biraz kendini rahatlatmaya calis, bebegini kucagina aldigin andan itibaren bunlarin hic biri gözüne görünmeyecek. Yirtik bende de baya var eskiden boyum cabuk uzadi yanlarimda olustu ve cocuktum yapabilecegim birsey yoktu, kendimi böyle seviyorum ve onlar zamanla beyazlasiyor cokta belli olmuyor. Yag kullan mutlaka, her zaman nemli tut vucudunu ama yine de olacaksa önüne gecemeyiz kendini üzme, bebegini kucaklayacagin ani düsün.

Teşekkür ederim randevu aldım inş bakalım

Cok gecmis olsun canim doktor lekelenmen hakkinda ne dedi neden oyle olmus
lekelenmeler normalmiş. teşekkür ederim arkadaşım her şeyin yolunda gitmesi için çaba gösteriyorum. neyse, size de sağlıklı gebelik dilerim.
bu platformda yaşadıklarımı dile getirip bir nebze de olsa destek beklemiştim sizleri okudukça ama sanırım soru seçiliyor herkese cevap verilmiyor. çok üzgünüm gerçekten..
hepinize sağlıklı gebelikler dilerim…

Merhaba,
Ben de bugün covid pozitif olduğumu öğrendim. Aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum da varmış. Hamileliğimin 8. haftası.
Antibiyotik kullanımı hakkında bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…