Ekimcim kendini negatif yükleme, ilk trimester her zaman daha zormuş. Herkes böyle anlatıyor. Kimin iç karnı denen şey yok böyle erken çıkabiliyor karın. Çok da önemli değil. Ben de genişlemeye başladım.Ya arkadaşlar ben çok halsiz hissediyorum kendimi mide bulantım olmadığında yürümeye bile halim yok böyle hayattan bezmiş gibiyim. Bide ben mustela çatlak yağ aldım çok şaşırcaksınız ama benim bildiğim göbeğim çıktı yanda annem kırmızı çizgi yakaladı erken başlasamda çok etkisi olmayacak sanırım. Yediklerimede dikkat ediyorum asla abur cubur yemiyorum annem diyor ben deli gibi yiyordum siz bilinçlisiniz o yüzden biz 30-35 kilo alıyorduk tuzdan ödem yapıyorduk bilmiyorduk hiçbir şeyi diyor. Bide size bir şey danışıcam alt komşumuzun kızı ikiz bebeklerini karnında kaybetmiş yeni ilki zehirlemek üzereyken doktora 15 günde bir gittiği için öğrenmiş. Kadın diyorki ilk etapta 15 de 1 git kafam çok karıştı doktorda 1 ay sonra gel dedi pimpirikli davranmak istemiyorum ama korktum
Yok 30 kilo bile alsam vericez bir şekilde çatlıcaksak çatlıcaz doğanın kanunu bir insan dünyaya getirmek kolay değilde benim sadece stresim anneyi zehirliyormuş az kalsın ve hiç farketmemiş biliyor musun ondan korktum bi an çok doğru söylüyorsun bu dönem sanırım bu tarz olaylar beni negatifliğe sürüklüyor bide saçımda beyazlar çıktı böyle gözümün feri yok ya bi garip duygusal saçmalıklar yaşıyorum sanırım bugün savaş videosunda bi muhabir kıza bir ağladım annem bile şaşırdıEkimcim kendini negatif yükleme, ilk trimester her zaman daha zormuş. Herkes böyle anlatıyor. Kimin iç karnı denen şey yok böyle erken çıkabiliyor karın. Çok da önemli değil. Ben de genişlemeye başladım.
Dikkat edebilmen ne güzel, düzenli beslenebilmen de.
Sen gene de kremlerini kullan. Ben de sarı kantaron yağı ve Neutrogena vücut kremi aldım. Onları kullanacağım. Kafama göre sıradan sürerim.
Başkalarının hikayelerinden kendini soyutlamaya çalış, herkesin hikayesi ayrı. Bazı bebeklerin maalesef doğmaması gerekiyor, Allah böyle nasip etmiş. Doktora sık gitseydi de büyük ihtimal kaybedecekti. Nasip kısmet.
Sen hamileliğinin düzgün ilerlediğine inan ve güven. Bebeğin seninle Allah'ın izniyle.
Maviay ben de senin gibi çok deneyenlerden biriyim. Çok kere transfer oldum nasip bu denemeyeymişNe güzel kendiliğinden hamile kalmışsınız ben de 7 yıllık evliyim ilk 3 yıl düşünmedik ama sonrasında istesek de olmadı. Sonuç olarak 5. Tüp bebek denememizde hamile kalabildim o yüzden sizi anlıyorum hamileliğinizin değerini çok daha fazla biliyorsunuz eminim. Doğal olarak her konuya tedirginlikle yaklaşıyor olmanız çok normal. Başta kendim beceremesem de, mümkün olduğunca stresten uzak kalmamız gerektiğini unutmamalıyız. Çok çok geçmiş olsun kısa sürede atlatırsınız inşallah
BenKızlar kansızlık, Demir eksikliği problemi yaşayan var mı?
Canım normalde çok zayıfsan eğer hemen karnın çıkmış olması normal benimde şuan 3.gebeliğim normalde dümdüz bir karnım olmasına rağmen yine hemen cıktı,benim ilk gebelikte çok çatlaklarım oluştu malesef etim cok sıkı olduğu ne kullanırsam kullanayım fayda etmedi,onlarda anneliğin vücudumda bıraktıklarıYa arkadaşlar ben çok halsiz hissediyorum kendimi mide bulantım olmadığında yürümeye bile halim yok böyle hayattan bezmiş gibiyim. Bide ben mustela çatlak yağ aldım çok şaşırcaksınız ama benim bildiğim göbeğim çıktı yanda annem kırmızı çizgi yakaladı erken başlasamda çok etkisi olmayacak sanırım. Yediklerimede dikkat ediyorum asla abur cubur yemiyorum annem diyor ben deli gibi yiyordum siz bilinçlisiniz o yüzden biz 30-35 kilo alıyorduk tuzdan ödem yapıyorduk bilmiyorduk hiçbir şeyi diyor. Bide size bir şey danışıcam alt komşumuzun kızı ikiz bebeklerini karnında kaybetmiş yeni ilki zehirlemek üzereyken doktora 15 günde bir gittiği için öğrenmiş. Kadın diyorki ilk etapta 15 de 1 git kafam çok karıştı doktorda 1 ay sonra gel dedi pimpirikli davranmak istemiyorum ama korktum
Canım kaç kiloyla hamile kaldın? Benimde göbüşüm yoktu çok Zayıf değilim aslında yuvarlak hatlıyım 1.60 boya 54 kiloyla kaldım hamile ama benimde etim çok sıkıdır benimde o halde çatlaklarım el sallıcak banaCanım normalde çok zayıfsan eğer hemen karnın çıkmış olması normal benimde şuan 3.gebeliğim normalde dümdüz bir karnım olmasına rağmen yine hemen cıktı,benim ilk gebelikte çok çatlaklarım oluştu malesef etim cok sıkı olduğu ne kullanırsam kullanayım fayda etmedi,onlarda anneliğin vücudumda bıraktıkları
Ah ben de rüyamda bombalar yağdığını gördüm bu dönemde çok etkileniyoruz anlaşılan. Canım için rahat edecekse uğra doktoruna ama bu bahsettiğin örnek çok karşılaşılan bir örnek değil. Kendini ekstra üzme nolur bu sebepten.Yok 30 kilo bile alsam vericez bir şekilde çatlıcaksak çatlıcaz doğanın kanunu bir insan dünyaya getirmek kolay değilde benim sadece stresim anneyi zehirliyormuş az kalsın ve hiç farketmemiş biliyor musun ondan korktum bi an çok doğru söylüyorsun bu dönem sanırım bu tarz olaylar beni negatifliğe sürüklüyor bide saçımda beyazlar çıktı böyle gözümün feri yok ya bi garip duygusal saçmalıklar yaşıyorum sanırım bugün savaş videosunda bi muhabir kıza bir ağladım annem bile şaşırdı
Selam canim sonuclarini bi yazsanda yorumlasam diyorum stresten kurtulursunAllah isteyene versin valla canım ama bana dese ki biri artış normal en azından içim biraz rahatlayacak 10 gün nasıl beklerim ben bu stresle
Ya arkadaşlar ben çok halsiz hissediyorum kendimi mide bulantım olmadığında yürümeye bile halim yok böyle hayattan bezmiş gibiyim. Bide ben mustela çatlak yağ aldım çok şaşırcaksınız ama benim bildiğim göbeğim çıktı yanda annem kırmızı çizgi yakaladı erken başlasamda çok etkisi olmayacak sanırım. Yediklerimede dikkat ediyorum asla abur cubur yemiyorum annem diyor ben deli gibi yiyordum siz bilinçlisiniz o yüzden biz 30-35 kilo alıyorduk tuzdan ödem yapıyorduk bilmiyorduk hiçbir şeyi diyor. Bide size bir şey danışıcam alt komşumuzun kızı ikiz bebeklerini karnında kaybetmiş yeni ilki zehirlemek üzereyken doktora 15 günde bir gittiği için öğrenmiş. Kadın diyorki ilk etapta 15 de 1 git kafam çok karıştı doktorda 1 ay sonra gel dedi pimpirikli davranmak istemiyorum ama korktum
Aynı sayılırız 1.65 boyum 53 kiloyla hep hamile kaldım her seferindeCanım kaç kiloyla hamile kaldın? Benimde göbüşüm yoktu çok Zayıf değilim aslında yuvarlak hatlıyım 1.60 boya 54 kiloyla kaldım hamile ama benimde etim çok sıkıdır benimde o halde çatlaklarım el sallıcak bana
Ben de baktıkça kötü oluyorum zavallı insanlar ya. Ne saçmalık yaşıyorlar ve kimse sesini çıkaramıyor. Rezalet resmen.Yok 30 kilo bile alsam vericez bir şekilde çatlıcaksak çatlıcaz doğanın kanunu bir insan dünyaya getirmek kolay değilde benim sadece stresim anneyi zehirliyormuş az kalsın ve hiç farketmemiş biliyor musun ondan korktum bi an çok doğru söylüyorsun bu dönem sanırım bu tarz olaylar beni negatifliğe sürüklüyor bide saçımda beyazlar çıktı böyle gözümün feri yok ya bi garip duygusal saçmalıklar yaşıyorum sanırım bugün savaş videosunda bi muhabir kıza bir ağladım annem bile şaşırdı
Ya arkadaşlar ben çok halsiz hissediyorum kendimi mide bulantım olmadığında yürümeye bile halim yok böyle hayattan bezmiş gibiyim. Bide ben mustela çatlak yağ aldım çok şaşırcaksınız ama benim bildiğim göbeğim çıktı yanda annem kırmızı çizgi yakaladı erken başlasamda çok etkisi olmayacak sanırım. Yediklerimede dikkat ediyorum asla abur cubur yemiyorum annem diyor ben deli gibi yiyordum siz bilinçlisiniz o yüzden biz 30-35 kilo alıyorduk tuzdan ödem yapıyorduk bilmiyorduk hiçbir şeyi diyor. Bide size bir şey danışıcam alt komşumuzun kızı ikiz bebeklerini karnında kaybetmiş yeni ilki zehirlemek üzereyken doktora 15 günde bir gittiği için öğrenmiş. Kadın diyorki ilk etapta 15 de 1 git kafam çok karıştı doktorda 1 ay sonra gel dedi pimpirikli davranmak istemiyorum ama korktum
Demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Neyse geç oldu ama inşallah sağlıkla zorlanmadan evlatlarımızı alırız kucağımızaMaviay ben de senin gibi çok deneyenlerden biriyim. Çok kere transfer oldum nasip bu denemeyeymiş
Teşekkür ederim randevu aldım inş bakalımBende de Demir eksikliği var ferritinin 1 olduğunu bile gördüm. Ezelden beri Demir takviyesi kullanıyorum. Gebelik süresince de devam edecek.Derya49 eğer sizde de her zaman düşük ise doktorunuzla görüşün muhtemelen sürekli kullanmanız gerekiyor olabilir
Çok teşekkür ederim. Şu 3 ayı bir atlatsaydık sağlıcakla hep beraber inş.Çok geçmiş olsun...
2 ayı geçti, son 1 ay da nasipse geçer inşallah.Çok teşekkür ederim. Şu 3 ayı bir atlatsaydık sağlıcakla hep beraber inş.
Oo harika haberler
lekelenmeler normalmiş. teşekkür ederim arkadaşım her şeyin yolunda gitmesi için çaba gösteriyorum. neyse, size de sağlıklı gebelik dilerim.Cok gecmis olsun canim doktor lekelenmen hakkinda ne dedi neden oyle olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?