2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yalnız değilsn bebeğim, her şeyden tiksiniyorum, sadece leblebi, kraker ve portakal yiyebiliyorum, tost bile yiyemiyorum ben. Tek öğün de olsa yiyebilen arkadaşlar, sevinmelisiniz buna.

KİZLAR MERHABA 1 HAFTA ONCE BETA 218Dİ BUGUN 6000 ÇIKTI BAYA ŞAŞIRDIK COK ARTMIŞ BU KADAR ARTİS NORMAL Mİ SİZCE DOKTOR SUANLİK TEK KESE GÖRÜNÜYOR DEDİ AMA İKİ KESE OLUSMAS UMARİM SONRADAN

ben de 5+2 de keseyi görmüştüm 7+2 de tekrar çağırmıştı 6+5 olduk günler geçmiyor ve ben de hala hamileliğe dair bir şey yok göğüslerim de geçti çok tedirginim
Göğüs yerini zamanla başka yere bırakacak. Değişerek devam edecek belirtiler, acele etme bence. Benim belirtim yok diye sevinirken mide yanmam çıktı 2-3 gündür. Durulacak gibi değil.

Ya benim doktorum eve oldukça uzak yerde olduğu için dün kanama paniğiyle evin yakınında bir başka doktora gittim, o da proftu ama nedense kalp atışını açtı dinletti. Belki benim panik havamı dağıtmak için yaptı ama pişman oldum şimdi

Bir şey olmaz bir kere dinletmekten bence , kanamanın paniğini susturan tek şey o kalp atışı

Birşey olmaz ama senin kanaman falan varmış bizimki keyfi bişey öyle düşünme hem çok gördüm çok kısa dinleten doktorlar oluyor rabbimin izniyle bişey olmaz bebise merak etme

Canım sen kendini neden böyle negatif yüklüyorsun panik yapıyorsun... Senin ekstrem bir durumun varmış kanama paniği yaşamışsın, olur öyle şeyler rahat ol lütfen...

Birşey olmaz ama senin kanaman falan varmış bizimki keyfi bişey öyle düşünme hem çok gördüm çok kısa dinleten doktorlar oluyor rabbimin izniyle bişey olmaz bebise merak etme
Amin inşallah canım bu aralar ben böyle panik atak gibiyim

Mutfağa girince bile tiksinti geliyor alt kattakilerin yemek kokusu bizim mutfakta dün onların yüzünden kustum ilk defa
Sanırım kokudan daha çok tiksiniyorum kokusuz şeyler yemeye çalışıyorum ama hiç sağlıklı beslenemiyorum üzülüyorum o yüzden inşallah bir an önce geçer bu durum

İnşallah ya böyle giderse hiç sağlıklı beslenemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…