Oralarda neden öyle acaba direk kalp atışıyla beraber görüyorsunuz herşeyi herhalde bir yandan iyi hepsi birden çıkıyor aradan bir yandan da kötü acaba sağlıklı mı değil mi olayı var benim doktor da utanmasa keseye de cagirmayacakti herhalde bir sıkıntı olursa 3 haftadan önce gel dedi geçen gittim bende orada bebeği ve kalbi gördük ama dinletmedi dinlemek için de haftaya çağırdı tahminen yanlış hesaplamadıysam 8+0 falan oluyor tam .Insan her hamilelikte ilk kez anne oluyormus gibi ayni endiseyi yasiyormus onu anlamis oldum. Aradan 5 yil gecti sanki ilk kez hamile kalmis gibiyim burda kan almiyorlar, kese icin cagirmiyorlar cok sinir bozucu o konuda siz türkiye de yasayanlar cok sanslisiniz. Bende ilk hamilelikte tesadufen trdeydim tatilde ondan dolayi kan verip keseye görme sansim olmustu sonra isvicreye dönüp doktoru arayinca ilk 7 haftalikken almisti. Sonra o doktoru degistirdim digerine daha kalbini duymadik dedim cok bakma taraftari degiliz dedi ama benide kirmadi diyeyim oyle bakti :)
Ben 19 subatta sancilandim baya hatta ertesi gün kizlarla toplu test yapacaktik dayanamayip gece yaptim hicte beklemiyordum cikacagini o kadar erken daha 6 gün vardi. Her gün test yapiyorum bende cizgiler gittikce koyulasiyor baska turlu takip etme sansim yok. Saglikli olsunlarda hamilelik oyle yada boyle endiseli geciyor sirf bundan birdaha cocuk yapmam diyordum 5 yil sonra yapasim tuttu
Olsun koyulasiyorsa herşey yolundadır bence rabbim bebislerimizi korusun bizlere bağışlasın