• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar beslenme demişsiniz de ben 20 gün oldu ne et ne yumurta ne süt ne yoğurt ne de yemek yiyebiliyorım herşey kokuyor canım hiçbir şey istemiyor çok acıktığımda mutfağa atıyorum kendimi ya bi makarna ya tost yiyebiliyorım ne zamana kadar sürer bu tiksinti şeyi☹️
Yalnız değilsn bebeğim, her şeyden tiksiniyorum, sadece leblebi, kraker ve portakal yiyebiliyorum, tost bile yiyemiyorum ben. Tek öğün de olsa yiyebilen arkadaşlar, sevinmelisiniz buna.

KİZLAR MERHABA 1 HAFTA ONCE BETA 218Dİ BUGUN 6000 ÇIKTI BAYA ŞAŞIRDIK COK ARTMIŞ BU KADAR ARTİS NORMAL Mİ SİZCE DOKTOR SUANLİK TEK KESE GÖRÜNÜYOR DEDİ AMA İKİ KESE OLUSMAS UMARİM SONRADAN 😂

ben de 5+2 de keseyi görmüştüm 7+2 de tekrar çağırmıştı 6+5 olduk günler geçmiyor 😑 ve ben de hala hamileliğe dair bir şey yok göğüslerim de geçti çok tedirginim 😑
Göğüs yerini zamanla başka yere bırakacak. Değişerek devam edecek belirtiler, acele etme bence. Benim belirtim yok diye sevinirken mide yanmam çıktı 2-3 gündür. Durulacak gibi değil.

Ah canım ya, gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Ben de böyle duydum cericim. Keseyi görmeye gittiğimizde bebişimizi de gördük kalbi atıyordu ama doktor dinletmeyeceğini bebeğe zararlı olabildiğini söyledi o zamanlarda. O yüzden dört gözle 8. haftamı bekliyorum kalp sesi için o_O

Radcım, o tiksinme olayı kiminde doğuma kadar da devam edebiliyor umarım seninki bir an önce biter.
Ya benim doktorum eve oldukça uzak yerde olduğu için dün kanama paniğiyle evin yakınında bir başka doktora gittim, o da proftu ama nedense kalp atışını açtı dinletti. Belki benim panik havamı dağıtmak için yaptı ama pişman oldum şimdi 😞

Ya benim doktorum eve oldukça uzak yerde olduğu için dün kanama paniğiyle evin yakınında bir başka doktora gittim, o da proftu ama nedense kalp atışını açtı dinletti. Belki benim panik havamı dağıtmak için yaptı ama pişman oldum şimdi 😞
Bir şey olmaz bir kere dinletmekten bence , kanamanın paniğini susturan tek şey o kalp atışı 🙏

Birşey olmaz ama senin kanaman falan varmış bizimki keyfi bişey öyle düşünme hem çok gördüm çok kısa dinleten doktorlar oluyor rabbimin izniyle bişey olmaz bebise merak etme 🥰

Canım sen kendini neden böyle negatif yüklüyorsun panik yapıyorsun... Senin ekstrem bir durumun varmış kanama paniği yaşamışsın, olur öyle şeyler rahat ol lütfen...

Hersey kisiden kisiye degisiyor benim ilk gebelikte sogandan tiksinmistim sanirim oda 5. aydan sonraydi doguma kadar soganli yemek yapmadim. Ilk uc ay kendini cok kasma ama sonrasinda artik bebekte kilo almaya basliyor yiyebildiklerini azar azar ye. Et sut yumurta da olan vitaminler baska nelerde var bak istersen ona göre secenekleri degerlendir. Benim ilk hamileligimde o sogandan tiksinmek disinda hic sorun yoktu surekli yedim, bunda canim hicbirsey istemiyor senin gibi. tiksinmiyorum ama yinede istemiyor, tatli cok severim canim istemiyor, sevdigim yemekleri yemek istemiyorum, günde 2 ögün yiyorum su anda. Meyveli yogurt dene mesela süt sart degil zaten yogurt daha saglikli, eti ne bileyim soslu dene, yumurtayi haslama degilde pankek yap yada mücver yap gibi gibi secenekleri denersen belki birini yersin yoksada dedigim gibi kendini yorma 12 haftaya kadar
Mutfağa girince bile tiksinti geliyor alt kattakilerin yemek kokusu bizim mutfakta dün onların yüzünden kustum ilk defa ☹️
Sanırım kokudan daha çok tiksiniyorum kokusuz şeyler yemeye çalışıyorum ama hiç sağlıklı beslenemiyorum üzülüyorum o yüzden inşallah bir an önce geçer bu durum😷

Ah canım ya, gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Ben de böyle duydum cericim. Keseyi görmeye gittiğimizde bebişimizi de gördük kalbi atıyordu ama doktor dinletmeyeceğini bebeğe zararlı olabildiğini söyledi o zamanlarda. O yüzden dört gözle 8. haftamı bekliyorum kalp sesi için o_O

Radcım, o tiksinme olayı kiminde doğuma kadar da devam edebiliyor umarım seninki bir an önce biter.
İnşallah ya böyle giderse hiç sağlıklı beslenemicem😷

Back