Aa öyle bisey mi varmış kuzum ilk kez duydum. Biz zaten gidemiyoruz öyle bi imkanımız yok, askeriye de daha farklı mesela benimki ulaştırmacı onun işi olabilecek yerlere gidebiliyoruz tabi yazdığımız yerler dışında da çıkabilir nerde boşluk varsaAdana doğu olmadığı için doğu görevinde yazamayız, memleketiniz olduğu için doğu görevinden sonra da yazamayız demek istedim bebito.
Kocalarımız olmadan niye buluşamıyormuşuz orasını hiç anlamadım ama neyse ceri, dediğin gibi olsun.Kocalarimiz olmadan bulusamayiz pek o yüzden ben eşim olmadan çıkmıyorum dışarı uzağa falan gideceksem malum sebeplerden dolayı
Kız bende de sadexe sabahları bulanti oluyordu o da açlıktan herhalde yemek yerdim geçerdi hafiflerdi dün gece 1 de uykumdan uyandırdı geçenlerde yine olmuştu ama kusamamistim yine yattım uyudum eşim ise gidecek 5 buçukta kalktım hala midem fena çubuk kraker yedim bastirsin diye eşim gitti uyumak için yatayım dedim bir midem bulandı tuvalete koştum mide de boş öğürup durdum bogazlarim acidi kustuktan sonra rahatladım ama şuan yine bulantım var sanırım benim de bulantıli ve kusmali geçecek
Canım çok çok geçmiş olsun bak bebişin hala sana tutuyor o güçlü bır bebek sende güçlü annesin .saol canim dualariniza ihtiyacim var hala hastahanedeyim gecem berbat gecti agridan uyuyamadim avucumun ici buyuklugunde pihti attim agrim gecti dr bekliyorum 2gibi gelecek dua edin kizlar durumum kritik dun gece dr bakti kese duzgun bebekte ufaktan forulmeye basliyor gelisimi devam ediyordu dungece bakalim simsi nasil kanamam hala devam ediyor buarada
Burada çubuk krakerden bir de sarı leblebiden bahsetmişlerdi istersen dene. İnşallah bir an önce geçer gider bu haller… Allah hepimizin yardımcısı olsun canımTeşekkür ederim bende şuan mide boş ogurup duruyorum sabah erken kustum simdi midemi bastıracak biseyler yemeye çalışıyorum ama yok midem ayaklandı gidiyor resmen
İnşallah aman hasta olma dikkat et kendine tedbir bizden takdir Allah'tan Allah herkesin yardımcısı olsun
Evet minnoşum farklıymış askeriyeyle demek ki, bizde de tercih dışı bir yer çıkma ihtimali varmış. Bitseydi gitseydi kurtulsaydım, nefret ediyorum göçebe hayattan.Aa öyle bisey mi varmış kuzum ilk kez duydum. Biz zaten gidemiyoruz öyle bi imkanımız yok, askeriye de daha farklı mesela benimki ulaştırmacı onun işi olabilecek yerlere gidebiliyoruz tabi yazdığımız yerler dışında da çıkabilir nerde boşluk varsa
Çok çok dikkat et kendine Allah yardımcın olsun canımsaol canim dualariniza ihtiyacim var hala hastahanedeyim gecem berbat gecti agridan uyuyamadim avucumun ici buyuklugunde pihti attim agrim gecti dr bekliyorum 2gibi gelecek dua edin kizlar durumum kritik dun gece dr bakti kese duzgun bebekte ufaktan forulmeye basliyor gelisimi devam ediyordu dungece bakalim simsi nasil kanamam hala devam ediyor buarada
Gözün Aydın diloşcumİyiyim kuzum annem ablam geldi memleketten, bu ara pek giremiyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
Şükür benim şuan rahat geçiyor, sen nasılsın başladı mı belirtiler
Amin canim insallah biran önce kurtulursun mide bulantilarindan kizinla güzel vakitler gecirirsinAmin amin evde kızım a üzülüyorum yatmadan hayaller kurdu yavrum annem iyisilssnce pikniğe gidecez, parka gidecez, İstanbul a gidecez diyor. Sizden ricam bunu okuyan tüm hamileler bana dua etsin nolur yaşadığım zor süreç geçsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versn
Mide bulantim hayırlisi ile bitsin
Sagol canim cevap verdigin icin benimde bi sorun olmaz insallahÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun rabbim size bağışlasın bebisi sen hiç moralini bozma hayırlısıyla tutunacak size rabbimin izni ile
Kocalarimiz olmadan bulusamayiz pek o yüzden ben eşim olmadan çıkmıyorum dışarı uzağa falan gideceksem malum sebeplerden dolayı
Kız bende de sadexe sabahları bulanti oluyordu o da açlıktan herhalde yemek yerdim geçerdi hafiflerdi dün gece 1 de uykumdan uyandırdı geçenlerde yine olmuştu ama kusamamistim yine yattım uyudum eşim ise gidecek 5 buçukta kalktım hala midem fena çubuk kraker yedim bastirsin diye eşim gitti uyumak için yatayım dedim bir midem bulandı tuvalete koştum mide de boş öğürup durdum bogazlarim acidi kustuktan sonra rahatladım ama şuan yine bulantım var sanırım benim de bulantıli ve kusmali geçecek
Ben doktora özellikle sordum bir sıkıntı yok yapabilirsiniz son 2 aya kadar bir sorun olmuyor dedi ama lekelenme Ağrıda artıs falan olursa hersey yasak sadece yatış olacak demişti bı kaç kere denedik bı sıkıntı olmadı çok şükür
Canım seninde haberlerini bekliyoruz iyi haberler inşallah bak tutunuyor sana bırakmayacaksaol canim dualariniza ihtiyacim var hala hastahanedeyim gecem berbat gecti agridan uyuyamadim avucumun ici buyuklugunde pihti attim agrim gecti dr bekliyorum 2gibi gelecek dua edin kizlar durumum kritik dun gece dr bakti kese duzgun bebekte ufaktan forulmeye basliyor gelisimi devam ediyordu dungece bakalim simsi nasil kanamam hala devam ediyor buarada
Allah yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versin sizlere inşallah canım bir an önce düzelir ve sağ salim evinize gidersiniz inşallah Allah'ın izniylesaol canim dualariniza ihtiyacim var hala hastahanedeyim gecem berbat gecti agridan uyuyamadim avucumun ici buyuklugunde pihti attim agrim gecti dr bekliyorum 2gibi gelecek dua edin kizlar durumum kritik dun gece dr bakti kese duzgun bebekte ufaktan forulmeye basliyor gelisimi devam ediyordu dungece bakalim simsi nasil kanamam hala devam ediyor buarada
İlcelerden merkeze tek başına sıkıntı olur benim kanaatimce benim bı arkadasim ilçede mesela kocasıyla geliyorlar hava kararmadan eve gitmeye çalışıyorlar biraz sıkıntılı yani ne olur ne olmaz O yüzden canımKocalarımız olmadan niye buluşamıyormuşuz orasını hiç anlamadım ama neyse ceri, dediğin gibi olsun.
Geçmiş olsun yavrum, en iyi ben bilirim malum, inşallah uzun sürmez ama.
He sabah kalkınca çubuk yedim bastırsin diye de işe yaramadı sadece azcik midemi doldurdu onda da kustum çıkarttım zatenBurada çubuk krakerden bir de sarı leblebiden bahsetmişlerdi istersen dene. İnşallah bir an önce geçer gider bu haller… Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Canım Allah razı olsun. Haberler tamamen kötü değil, bebiş hayatta eve gideyim detaylı yazacağım inşallah.
Çok sevindim. Gidince yaz muhakkak. Hadi tekrar geçmiş olsun.Canım Allah razı olsun. Haberler tamamen kötü değil, bebiş hayatta eve gideyim detaylı yazacağım inşallah.
Doğru söylüyorsun aslında, tedirgin olurum ben de, kendi memleketimde bile korkar oldum. O zaman kocalarımızla beraber çıkarız, onları da tanıştırırız.Allah yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versin sizlere inşallah canım bir an önce düzelir ve sağ salim evinize gidersiniz inşallah Allah'ın izniyle
İlcelerden merkeze tek başına sıkıntı olur benim kanaatimce benim bı arkadasim ilçede mesela kocasıyla geliyorlar hava kararmadan eve gitmeye çalışıyorlar biraz sıkıntılı yani ne olur ne olmaz O yüzden canım
İnşallah ama hala devam ediyor birşey yiyemiyorum zorla ekmek zeytin falan yedim bastırsin diye namaz bile kilamıyorum moralim bozuldu ya
He sabah kalkınca çubuk yedim bastırsin diye de işe yaramadı sadece azcik midemi doldurdu onda da kustum çıkarttım zatenbeyaz leblebi almıştım bende onu yicem ve patates haslamayi düşünüyorum tuzlu iyi gelir, inşallah ya amiiiin
Aynen o olur bakDoğru söylüyorsun aslında, tedirgin olurum ben de, kendi memleketimde bile korkar oldum. O zaman kocalarımızla beraber çıkarız, onları da tanıştırırız.
Kelin ilacı olsa başına sürer, tavsiye de veremiyorum ki bulantı konusunda.
Canım çok geçmiş olsun ama sakın moralini düşürme lütfen atlatacağına İnan; ben inanıyorum dualarım seninle veblackbird87 ile
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun rabbim size bağışlasın bebisi sen hiç moralini bozma hayırlısıyla tutunacak size rabbimin izni ile
Nasil oldunuz? Umarim daha iyisinizdir
Allah hepinizden razı olsun. Rabbim tüm gebelerimizin yardımcısı olsun.blackbird87 ve -Sunshine arkadaşlar rabbim sizlere şifa versin, bebekleriniz sizinle kalsin dualarimizdasiniz. Her şey yoluna girecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?