• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ağrım ilk dışarı çıktığımda belli belirsiz 2 dakika kadar sağ kasığıma doğru olup geçmişti sonrasında olmadı. Çok garip ya.
Ben geçtiğimiz salı devlet aciline gittim rezalet bi deneyimdi. Bir de geçen hafta lekelenince özelleri aramıştım, hepsinde gece nöbette kadın doğumcu olmuyor.
O sebeple zaten progestan ve proluton vereceklerini bildiğimden gitmedim, bu akşamki doktor da onları yazacağım dedi zaten ben kullanıyorum, o yüzden yapacak hiçbir şey yok.
Uykumdan uyandım şimdi ağrı yok ama sanki rahimde regl dönemindeki gibi batma gibi bi his var. Kanama azaldı ama devam ediyor..
Allah tüm gebelerin yar ve yardımcısı olsun.
Canım çok geçmiş olsun ama sakın moralini düşürme lütfen atlatacağına İnan; ben inanıyorum dualarım seninle ve blackbird87 blackbird87 ile 🤲

Ama söyle düsün kendinide cok üzme bu günler gecicek en kisa zamanda insallah sonuda cok güzel ve mutlu olucak
Amin amin evde kızım a üzülüyorum yatmadan hayaller kurdu yavrum annem iyisilssnce pikniğe gidecez, parka gidecez, İstanbul a gidecez diyor. Sizden ricam bunu okuyan tüm hamileler bana dua etsin nolur yaşadığım zor süreç geçsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versn
Mide bulantim hayırlisi ile bitsin

Amin amin evde kızım a üzülüyorum yatmadan hayaller kurdu yavrum annem iyisilssnce pikniğe gidecez, parka gidecez, İstanbul a gidecez diyor. Sizden ricam bunu okuyan tüm hamileler bana dua etsin nolur yaşadığım zor süreç geçsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versn
Mide bulantim hayırlisi ile bitsin
Dualarım seninle 🤲

kızlar merhaba. Sanırım dün gece yaşayacaklarımı hissetmişim.
Bu akşam Çok fazla kanamam başladı. Dışarıdaydım Çay bardağından dökülür gibi bi anda kan boşaldı. Şimdi devam ediyor. Gebze MedicalPark aciline geldik hemen mahmut diye bi kadın doğumcu var gerçekten rezalet biri. Bebeğin kalbi atıyor dedi 140 Mış ama tam anlamıyla 1 buçuk dakikalık muayenesi ile hiç tatmin olmadım.bana atıyor diye gösterdi ama kıpırtı bile yoktu daha önce nasıl attığını gördüm gözümle. Kanama alanı var mı dedim evet kim dedi var diyor. Pıhtı varmış kesenin kenarında. Bebeğin düşmek istiyor, yat ve tabak bile kaldırma dedi.
Hiç ağrısız sancısız oldu riske sokacak bi şey yapmamıştım sadece yürüdüm biraz. su an eve geldim yatıyorum yarın Florya daki doktoruma gideceğiz sabah.
Dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun rabbim size bağışlasın bebisi sen hiç moralini bozma hayırlısıyla tutunacak size rabbimin izni ile 💞
Sanki farklı ilçelerde olsak buluşamayacağız, sen totişini kaldırma biz Diloşumla buluşuruz.😂😂 Dilos6342 Dilos6342
Kocalarimiz olmadan bulusamayiz pek o yüzden ben eşim olmadan çıkmıyorum dışarı uzağa falan gideceksem malum sebeplerden dolayı 😄
Ben de bugün onu düşündüm, çocuğum olsaydı ne yapardım diye, çok zor.🥺 Allah yardımcınız olsun, bir an önce geçer inşallah.

Ayağa pek kalkamıyorum ben de, hemen öğürme geliyor korkudan uzanıyorum. Çok tuhaf bir bulantı, bütün yaşama sevincimi elimden aldı, hiçbir kokuya tahammülüm kalmadı, beslenemiyorum, su içemiyorum. Niye bu kadar ağır geçiyor diye ağladım ben de bugün.

Prilam dye bir ilacım var, bende işe yaramıyor siz denediniz mi? Bir deneyin belki hafifletir. Ne olacak nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.:KK42:
Kız bende de sadexe sabahları bulanti oluyordu o da açlıktan herhalde yemek yerdim geçerdi hafiflerdi dün gece 1 de uykumdan uyandırdı geçenlerde yine olmuştu ama kusamamistim yine yattım uyudum eşim ise gidecek 5 buçukta kalktım hala midem fena çubuk kraker yedim bastirsin diye eşim gitti uyumak için yatayım dedim bir midem bulandı tuvalete koştum mide de boş öğürup durdum bogazlarim acidi kustuktan sonra rahatladım ama şuan yine bulantım var sanırım benim de bulantıli ve kusmali geçecek 🙄
Arkadaslar bu dönemde cinsellik hakkinda bilgisi olan yazabilir mi lütfen?Ilk 3 ay cinsellik yasak falan gibi seyler söylüyor bazilari ama doktorum bana yasak falan demedi.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var
Ben doktora özellikle sordum bir sıkıntı yok yapabilirsiniz son 2 aya kadar bir sorun olmuyor dedi ama lekelenme Ağrıda artıs falan olursa hersey yasak sadece yatış olacak demişti bı kaç kere denedik bı sıkıntı olmadı çok şükür

Ağrım ilk dışarı çıktığımda belli belirsiz 2 dakika kadar sağ kasığıma doğru olup geçmişti sonrasında olmadı. Çok garip ya.
Ben geçtiğimiz salı devlet aciline gittim rezalet bi deneyimdi. Bir de geçen hafta lekelenince özelleri aramıştım, hepsinde gece nöbette kadın doğumcu olmuyor.
O sebeple zaten progestan ve proluton vereceklerini bildiğimden gitmedim, bu akşamki doktor da onları yazacağım dedi zaten ben kullanıyorum, o yüzden yapacak hiçbir şey yok.
Uykumdan uyandım şimdi ağrı yok ama sanki rahimde regl dönemindeki gibi batma gibi bi his var. Kanama azaldı ama devam ediyor..
Canım seni merak ediyorum. Doktordan çıkınca yaz emi?

Ben doktora özellikle sordum bir sıkıntı yok yapabilirsiniz son 2 aya kadar bir sorun olmuyor dedi ama lekelenme Ağrıda artıs falan olursa hersey yasak sadece yatış olacak demişti bı kaç kere denedik bı sıkıntı olmadı çok şükür
Benim doktorum ilk 2 ay yasak dedi sonrası için de henüz konuşmadık.
Artık şu riskli dönemler geçince konuşurum :)

Benim doktorum ilk 2 ay yasak dedi sonrası için de henüz konuşmadık.
Artık şu riskli dönemler artınca konuşurum :)
Doktorlar da kişiye göre söylüyor ama büyük ihtimalle biz yarın gidince bana da yasak diyebilir belki hafif lekelenmem olmuştu çünkü ama şuan geçti o ayrı da bakalım 😄

Nasil oldunuz? Umarim daha iyisinizdir 🤗

sosyal sosyal
Canım haber bekliyorum bizi habersiz bırakma

Ediyorum elimden geldiğince hep yatıyorum sadece yrmek yapmaya falan kalkıyorum da bugün bana bulantı ve kusma güncellemesi geldi yemek de yapamayacağım sanırım artık 🙄
Çok çok geçmiş olsun.
Ya ben de bu durumdan çekiniyorum içten içe bakma, sadece yemek yapıyorum. Bulantı ve kusma güncellemesi bana da gelirse aç yaşayacağız sanırım. Malum benim eşimin yemek tarzı hiç bana uygun değil :(

İnsallahh vitamin falan al meyve falan iyi gelir eğer hasta oluyorsan direncin güçlenir
Yiyorum her gün meyve filan. Sabah da zorla bişeyler yedim. İnşallah akşama iyi olurum.

Çok çok geçmiş olsun.
Ya ben de bu durumdan çekiniyorum içten içe bakma, sadece yemek yapıyorum. Bulantı ve kusma güncellemesi bana da gelirse aç yaşayacağız sanırım. Malum benim eşimin yemek tarzı hiç bana uygun değil :KK43:

Yiyorum her gün meyve filan. Sabah da zorla bişeyler yedim. İnşallah akşama iyi olurum.
Teşekkür ederim bende şuan mide boş ogurup duruyorum sabah erken kustum simdi midemi bastıracak biseyler yemeye çalışıyorum ama yok midem ayaklandı gidiyor resmen 🤢

İnşallah aman hasta olma dikkat et kendine tedbir bizden takdir Allah'tan Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲🥰

Canım çok geçmiş olsun ama sakın moralini düşürme lütfen atlatacağına İnan; ben inanıyorum dualarım seninle ve blackbird87 blackbird87 ile 🤲
saol canim dualariniza ihtiyacim var hala hastahanedeyim gecem berbat gecti agridan uyuyamadim avucumun ici buyuklugunde pihti attim agrim gecti dr bekliyorum 2gibi gelecek dua edin kizlar durumum kritik dun gece dr bakti kese duzgun bebekte ufaktan forulmeye basliyor gelisimi devam ediyordu dungece bakalim simsi nasil kanamam hala devam ediyor buarada😔

Back