2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen o olur bak

Patates haşlayıp yicem birazdan çok susadım su içeyim dedim suyun tadı o kadar kötü geldi ki şuan senin izinden geliyorum sanırım
Keşke gelmeseydin ceri. Su değil zehir gibi geliyor değil mi? Bak sen belki üşütmüşsündür, umarım öyledir de geçer yavrum diğer türlüsü süründürüyor.

Çok şükür çok sevindim aman çok dikkat et kendine rabbim yardımcıniz olsun sağ salim sağlıkla ilerler hamileliğin inşallahhhhh
Keşke gelmeseydin ceri. Su değil zehir gibi geliyor değil mi? Bak sen belki üşütmüşsündür, umarım öyledir de geçer yavrum diğer türlüsü süründürüyor.
Ay evet bı tuhaf tadı var gerçekten başta içine bişey mi karıştı acaba dedim inşallah ama usutecek bir şey de olmamıştı ama inşallah öyledir şimdi kalktım zoru zoruna yemek yapmaya ocağa da patates koydum haslansin da yiyeyim hem karnım açıkıyor hem bişey yiyince midem ayağa kalkıyor

Çook şükür çok geçmiş olsunn rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günler göstersin inşallah

Ben yaşadım canım 5. Gün ovıtrelle dıye ığne olmustum doktorum uyarmıştı hatta erken test yapıtta kafanı karıştırma bu ığne beta degerını arttırıyor gününü bekle dedı ama ben dayanamadım 8. Gün kan testi verdım
8. Gün 97
10. Gün 111
12. Gün 197
14. Gün 451
18. Gün 2100 çıktı
Benım dalgalanma sebebı 5. Gün yaptırdığım iğne

Ben de birkaç tane fırına verdim, fırında daha çok seviyorum ama yemeye cesaret edemedim daha, bakalım.

Suyu bir şey yemeden yarım saat önce ve yedikten yarım saat sonra iç bebeğim, yoksa fena çalkalanıyor mide.

Aynen boş mideye su çok kötü beni direk kusturuyor normalde de zaten aç karınla su içtiğim zaman midem çok fena oluyor sabahlari falan

Patates haşlaması yedim şuan gerçekten iyi geldi suanlik baya bastırdı az bişey kaldı sende bı dene bakalım tuzlu tuzlu iyi gelir belki

Canım çok dikkat et kendine olumlu düşün Allahım yardım etsin sana bebişini sana bağışlasın inşallah savaşıp beraber oradan çıkacaksınız

Canım çok sevindim. Zor bir dönem atlattın son olsun inşallah. Bol bol dinlen. Kendini kötü düşüncelere boğma sakın.
Deli fişeğini çokça öperim.
Ah çok sağol canım. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir psikoloji.
Biz de ikinizi öperiz

Merhaba canım 4+3 karından görünmez. Vajinal olarak kese belki görülebilir bhcg yüksekse ama içindeki embriyo görünmeyebilir. Net bilgi için 5. Haftayı beklemek lazım.
Sağol canım bı şey daha danışmak istiyorum ya hamileliğin ilk ayında cinsel ilişki riskli mi benim yanmam oluyor sanki inşallah sıkıntı olmaz doktor sorun olmaz demişti ama

Sağol canım bı şey daha danışmak istiyorum ya hamileliğin ilk ayında cinsel ilişki riskli mi benim yanmam oluyor sanki inşallah sıkıntı olmaz doktor sorun olmaz demişti ama
Ben de ilişki yasak dediği için beklemedeyim ilk bebeğim düşük oldu belkide ondan yasakladı ama cinsel ilişki riskli şuan aslında hepimiz için ilk aylar

Doktor bize de yasakladı. Hafif kanamam ve lekelenmelerim oldu ara ara. Doktor en başından yasak etti ilk üç ay dikkat etmekte fayda var

İlişki işi herhalde kişiden kişiye değişiyor bana da bı sıkıntı olmaz son 2 aya kadar hiçbir sıkıntı yok ama lekelenme ve ağrılarda artış varsa herşey yasak sadece yatacaksin demişti bana da

Yedim bebeğim, bulantıma fayda etmiyor. Çare aramayı bıraktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…