Canım çok geçmiş olsun ama sakın moralini düşürme lütfen atlatacağına İnan; ben inanıyorum dualarım seninle veAğrım ilk dışarı çıktığımda belli belirsiz 2 dakika kadar sağ kasığıma doğru olup geçmişti sonrasında olmadı. Çok garip ya.
Ben geçtiğimiz salı devlet aciline gittim rezalet bi deneyimdi. Bir de geçen hafta lekelenince özelleri aramıştım, hepsinde gece nöbette kadın doğumcu olmuyor.
O sebeple zaten progestan ve proluton vereceklerini bildiğimden gitmedim, bu akşamki doktor da onları yazacağım dedi zaten ben kullanıyorum, o yüzden yapacak hiçbir şey yok.
Uykumdan uyandım şimdi ağrı yok ama sanki rahimde regl dönemindeki gibi batma gibi bi his var. Kanama azaldı ama devam ediyor..
Allah tüm gebelerin yar ve yardımcısı olsun.
Merhaba canım 4+3 karından görünmez. Vajinal olarak kese belki görülebilir bhcg yüksekse ama içindeki embriyo görünmeyebilir. Net bilgi için 5. Haftayı beklemek lazım.Merhaba canım 4+3 te kese görünür mü? Karından olmasa da alttan falan
Amin amin evde kızım a üzülüyorum yatmadan hayaller kurdu yavrum annem iyisilssnce pikniğe gidecez, parka gidecez, İstanbul a gidecez diyor. Sizden ricam bunu okuyan tüm hamileler bana dua etsin nolur yaşadığım zor süreç geçsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versnAma söyle düsün kendinide cok üzme bu günler gecicek en kisa zamanda insallah sonuda cok güzel ve mutlu olucak
Dualarım seninleAmin amin evde kızım a üzülüyorum yatmadan hayaller kurdu yavrum annem iyisilssnce pikniğe gidecez, parka gidecez, İstanbul a gidecez diyor. Sizden ricam bunu okuyan tüm hamileler bana dua etsin nolur yaşadığım zor süreç geçsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versn
Mide bulantim hayırlisi ile bitsin
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun rabbim size bağışlasın bebisi sen hiç moralini bozma hayırlısıyla tutunacak size rabbimin izni ilekızlar merhaba. Sanırım dün gece yaşayacaklarımı hissetmişim.
Bu akşam Çok fazla kanamam başladı. Dışarıdaydım Çay bardağından dökülür gibi bi anda kan boşaldı. Şimdi devam ediyor. Gebze MedicalPark aciline geldik hemen mahmut diye bi kadın doğumcu var gerçekten rezalet biri. Bebeğin kalbi atıyor dedi 140 Mış ama tam anlamıyla 1 buçuk dakikalık muayenesi ile hiç tatmin olmadım.bana atıyor diye gösterdi ama kıpırtı bile yoktu daha önce nasıl attığını gördüm gözümle. Kanama alanı var mı dedim evet kim dedi var diyor. Pıhtı varmış kesenin kenarında. Bebeğin düşmek istiyor, yat ve tabak bile kaldırma dedi.
Hiç ağrısız sancısız oldu riske sokacak bi şey yapmamıştım sadece yürüdüm biraz. su an eve geldim yatıyorum yarın Florya daki doktoruma gideceğiz sabah.
Dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum.
Kocalarimiz olmadan bulusamayiz pek o yüzden ben eşim olmadan çıkmıyorum dışarı uzağa falan gideceksem malum sebeplerden dolayıSanki farklı ilçelerde olsak buluşamayacağız, sen totişini kaldırma biz Diloşumla buluşuruz.Dilos6342
Kız bende de sadexe sabahları bulanti oluyordu o da açlıktan herhalde yemek yerdim geçerdi hafiflerdi dün gece 1 de uykumdan uyandırdı geçenlerde yine olmuştu ama kusamamistim yine yattım uyudum eşim ise gidecek 5 buçukta kalktım hala midem fena çubuk kraker yedim bastirsin diye eşim gitti uyumak için yatayım dedim bir midem bulandı tuvalete koştum mide de boş öğürup durdum bogazlarim acidi kustuktan sonra rahatladım ama şuan yine bulantım var sanırım benim de bulantıli ve kusmali geçecekBen de bugün onu düşündüm, çocuğum olsaydı ne yapardım diye, çok zor.Allah yardımcınız olsun, bir an önce geçer inşallah.
Ayağa pek kalkamıyorum ben de, hemen öğürme geliyor korkudan uzanıyorum. Çok tuhaf bir bulantı, bütün yaşama sevincimi elimden aldı, hiçbir kokuya tahammülüm kalmadı, beslenemiyorum, su içemiyorum. Niye bu kadar ağır geçiyor diye ağladım ben de bugün.
Prilam dye bir ilacım var, bende işe yaramıyor siz denediniz mi? Bir deneyin belki hafifletir. Ne olacak nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.
Ben doktora özellikle sordum bir sıkıntı yok yapabilirsiniz son 2 aya kadar bir sorun olmuyor dedi ama lekelenme Ağrıda artıs falan olursa hersey yasak sadece yatış olacak demişti bı kaç kere denedik bı sıkıntı olmadı çok şükürArkadaslar bu dönemde cinsellik hakkinda bilgisi olan yazabilir mi lütfen?Ilk 3 ay cinsellik yasak falan gibi seyler söylüyor bazilari ama doktorum bana yasak falan demedi.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var
Canım seni merak ediyorum. Doktordan çıkınca yaz emi?Ağrım ilk dışarı çıktığımda belli belirsiz 2 dakika kadar sağ kasığıma doğru olup geçmişti sonrasında olmadı. Çok garip ya.
Ben geçtiğimiz salı devlet aciline gittim rezalet bi deneyimdi. Bir de geçen hafta lekelenince özelleri aramıştım, hepsinde gece nöbette kadın doğumcu olmuyor.
O sebeple zaten progestan ve proluton vereceklerini bildiğimden gitmedim, bu akşamki doktor da onları yazacağım dedi zaten ben kullanıyorum, o yüzden yapacak hiçbir şey yok.
Uykumdan uyandım şimdi ağrı yok ama sanki rahimde regl dönemindeki gibi batma gibi bi his var. Kanama azaldı ama devam ediyor..
Benim doktorum ilk 2 ay yasak dedi sonrası için de henüz konuşmadık.Ben doktora özellikle sordum bir sıkıntı yok yapabilirsiniz son 2 aya kadar bir sorun olmuyor dedi ama lekelenme Ağrıda artıs falan olursa hersey yasak sadece yatış olacak demişti bı kaç kere denedik bı sıkıntı olmadı çok şükür
Doktorlar da kişiye göre söylüyor ama büyük ihtimalle biz yarın gidince bana da yasak diyebilir belki hafif lekelenmem olmuştu çünkü ama şuan geçti o ayrı da bakalımBenim doktorum ilk 2 ay yasak dedi sonrası için de henüz konuşmadık.
Artık şu riskli dönemler artınca konuşurum :)
Dikkat et kuzum...Doktorlar da kişiye göre söylüyor ama büyük ihtimalle biz yarın gidince bana da yasak diyebilir belki hafif lekelenmem olmuştu çünkü ama şuan geçti o ayrı da bakalım
Ediyorum elimden geldiğince hep yatıyorum sadece yrmek yapmaya falan kalkıyorum da bugün bana bulantı ve kusma güncellemesi geldi yemek de yapamayacağım sanırım artıkDikkat et kuzum...
İnsallahh vitamin falan al meyve falan iyi gelir eğer hasta oluyorsan direncin güçlenirBugün hiç iyi hissetmiyorum. Midem karışık, rahim ağrısı hissediyorum. Halsizlik de başladı.
İnşallah hasta olmuyorumdur.
Nasil oldunuz? Umarim daha iyisinizdirAğrım ilk dışarı çıktığımda belli belirsiz 2 dakika kadar sağ kasığıma doğru olup geçmişti sonrasında olmadı. Çok garip ya.
Canım haber bekliyorum bizi habersiz bırakmaAğrım ilk dışarı çıktığımda belli belirsiz 2 dakika kadar sağ kasığıma doğru olup geçmişti sonrasında olmadı. Çok garip ya.
Çok çok geçmiş olsun.Ediyorum elimden geldiğince hep yatıyorum sadece yrmek yapmaya falan kalkıyorum da bugün bana bulantı ve kusma güncellemesi geldi yemek de yapamayacağım sanırım artık
Yiyorum her gün meyve filan. Sabah da zorla bişeyler yedim. İnşallah akşama iyi olurum.İnsallahh vitamin falan al meyve falan iyi gelir eğer hasta oluyorsan direncin güçlenir
Teşekkür ederim bende şuan mide boş ogurup duruyorum sabah erken kustum simdi midemi bastıracak biseyler yemeye çalışıyorum ama yok midem ayaklandı gidiyor resmenÇok çok geçmiş olsun.
Ya ben de bu durumdan çekiniyorum içten içe bakma, sadece yemek yapıyorum. Bulantı ve kusma güncellemesi bana da gelirse aç yaşayacağız sanırım. Malum benim eşimin yemek tarzı hiç bana uygun değil
Yiyorum her gün meyve filan. Sabah da zorla bişeyler yedim. İnşallah akşama iyi olurum.
İyiyim kuzum annem ablam geldi memleketten, bu ara pek giremiyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
saol canim dualariniza ihtiyacim var hala hastahanedeyim gecem berbat gecti agridan uyuyamadim avucumun ici buyuklugunde pihti attim agrim gecti dr bekliyorum 2gibi gelecek dua edin kizlar durumum kritik dun gece dr bakti kese duzgun bebekte ufaktan forulmeye basliyor gelisimi devam ediyordu dungece bakalim simsi nasil kanamam hala devam ediyor buaradaCanım çok geçmiş olsun ama sakın moralini düşürme lütfen atlatacağına İnan; ben inanıyorum dualarım seninle veblackbird87 ile
Adana doğu olmadığı için doğu görevinde yazamayız, memleketiniz olduğu için doğu görevinden sonra da yazamayız demek istedim bebito.O nasıl oluyor kuzum tam o kısmı anlamadım? İnşallah güzel yerlerde buluşuruz kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?