• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rabbim yardımcın olsun inşallah atlatırsınız bu süreci kese bozulmadıysa sorun yok çok şükür sakın ağlama bu süreçte ağlama kanamayı tetikliyor malesef
yok canim aglamiyorumda insa ister istemez tedirgin oluyor okadar
Dualar seninle ve bebeğinle. Doktor bir sürü kanama alanıyla doğuran var demişti bana da. Benim de lekeler arada kırmızılar hala devam ediyor. Proluton yaptırıp bekleyeceğiz ddi.
Hastanede nasıl bir tedavi veriyorlar size.
az once dr geldi eside 8. haftada ani kanamasi olmus gece yatagi batmis ikiside droldugundan esi sormus agrin varmi yok diyince yatalim demisler sonucta guclu olan saglikli olan devam eder endiselenmeyin dedi.
proluton igne serum agrikesici progestone ilac oyle kanamayi takipteler

Kızlar sizinde bulantılar başladı mı herseyden midem bulanıyo sanki yemek yemek gelmiyo içimden ağzımın tadı da bi acayip oldu

yok canim aglamiyorumda insa ister istemez tedirgin oluyor okadar

az once dr geldi eside 8. haftada ani kanamasi olmus gece yatagi batmis ikiside droldugundan esi sormus agrin varmi yok diyince yatalim demisler sonucta guclu olan saglikli olan devam eder endiselenmeyin dedi.
proluton igne serum agrikesici progestone ilac oyle kanamayi takipteler
İnsanmış doktorun nasıl da şanslısın. Böyle hekimlere hayranım. İnş selametle taburcu olursun. 🙏🙏

Kızlar benim kafamda deli sorular ilk bebeğim kalp atışını duymadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım sonrqsında bir genim heterezigot çıktı doktorum düşük sebep değil dedi kan sulandırıcı vermedi öncesinde başka doktor hamilelikte kan sulandırıcı kullanırsın demişti napsam sürekli kafamda dönüyor başka doktorada mı gitsem çok korkuyorum yine kalp atışını duymıcam diye

Hahaha valla bu aralar en doğrusu olur 👍 bugün avm de park yeri bulamadım yer bulana kadar dön dolaş derken bir midem bulandı bir öğürmeye başladım zehir zıkkım oldu valla. Şimdi geldim eve attım kendimi yatağa 🤪
Bende bulantı yok şükür ama yorgunluk var. Vücudum dökülüyor resmen. Geçmiş olsun canım :)

Kızlar sizinde bulantılar başladı mı herseyden midem bulanıyo sanki yemek yemek gelmiyo içimden ağzımın tadı da bi acayip oldu
Şimdilik aç kalınca bulanıyor umarım böyle kalır daha artarsa işe nasıl giderim bilmiyorum 40 dk araba yolculuğuyla.. Bunun için rapor da vermez dr heralde..

Bende bulantı yok ama tiksinti ve iştahsızlık var her şeyi yiyip içemiyorum.
İlk hamileliğimde sadece sarımsak soğan ve tavuk yiyemiyordum bu sefer biraz zorlu geçecek galiba geçen hafta canım acayıp acı biber turşusu istiyodu deli gibi yiyodum 2 gündür de midem bulanıyo gordükçe

Bende bulantı yok şükür ama yorgunluk var. Vücudum dökülüyor resmen. Geçmiş olsun canım :)
Sağol canım. Çok şükür bulantı sürekli olmuyor ara ara oluyor, benim de vücudum dökülüyor özellikle bel ve bacak ağrısı var ve dayanılabilir boyutta yani hafiften kaşık ağrısı oluyor özellikle sabah saatlerinde. Son olarak göğüs ağrısını ekleyebilirim, bendeki durum bu..

İlk hamileliğimde sadece sarımsak soğan ve tavuk yiyemiyordum bu sefer biraz zorlu geçecek galiba geçen hafta canım acayıp acı biber turşusu istiyodu deli gibi yiyodum 2 gündür de midem bulanıyo gordükçe
Bir gün çok istekli yediğimizi ertesi gün tiksinme gelecek şekilde düşünebilirmişiz. Hep normalmiş bunlar. Her hamilelik birbirinden farklıymış öyle diyorlar. Ama en şanslı grup hiç bulantısı olmayan grupmuş.
Sağlıcakla gelsinler de her şeyin geçici olduğunu düşünelim

Sağol canım. Çok şükür bulantı sürekli olmuyor ara ara oluyor, benim de vücudum dökülüyor özellikle bel ve bacak ağrısı var ve dayanılabilir boyutta yani hafiften kaşık ağrısı oluyor özellikle sabah saatlerinde. Son olarak göğüs ağrısını ekleyebilirim, bendeki durum bu..
Bende sadece ara ara kasık ağrısı var. Bir de yorgunluk var. Müthiş derecede.
O kadar. Şükür midem bulanmıyor benim.

Kızlar asmye gittiniz mi kan tahlili falan doktorum bana yaptır getir dedi. Heralde vitamin falan vericek. Kan değerlerine mı bakıyor?

Bugün 5+5 oldum midem sadece acıkınca bulanıyor şükür🙏🏻 Ama müthiş derecede yorgunluk ve uyku hali var tüm gün kafamı kaldırmadım. Bide belimin sağ tarafından bacağıma vuran ağrı arada rahatsız ediyo beni.
Yarın keseyi görmeye gitcez inşallah bebişte gösterir kendini🥰

Kızlar asmye gittiniz mi kan tahlili falan doktorum bana yaptır getir dedi. Heralde vitamin falan vericek. Kan değerlerine mı bakıyor?
Tüm değerlere bakıyor en önemlisi tsh çok gecikmeden ona bakılmalı canım bi de asmde gebelik takibi tansiyon kilo ölçümü aşı zamanı bildirme vs

Back