2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de 7 şubatta test günüm. :)... Ama belirti melirti yok yaa herkesin dediği gibi.... 3. gün emriosu tranfer edildi .
Aaa başladın mı? Maşallah arkadan gelip öne geçtin.. Kandilin yüzü suyu hürmetine tutar inş :) Hiç olumsuz düşünme.. Doktor en güzelini seçmiştir. O da can olur inş.. 3.gün embryosu tutunmayı 6.7. gün tamamlıyormuş. Muhtemelen hala tutunma aşamasındadır.. Evham yapma hiç...

Aaa başladın mı? Maşallah arkadan gelip öne geçtin.. Kandilin yüzü suyu hürmetine tutar inş :) Hiç olumsuz düşünme.. Doktor en güzelini seçmiştir. O da can olur inş.. 3.gün embryosu tutunmayı 6.7. gün tamamlıyormuş. Muhtemelen hala tutunma aşamasındadır.. Evham yapma hiç...
Valla bilmiyorum ki Benim de işte bugün 8. günüm. Gaz şişkinlik vs sanki gitti. Kabızlık bugün hiç yaşamadım. Kasık ağrısı vs yok.... Belirti arıyorum deli dana gibi

Merhabalar Anne Adayları,

Tüp bebek ile anne adayıyım. Eğer herşey yolunda gider ise Ekim 2022'de doğum olacak. Bundan dolayı bu süreci beraber yaşamak, deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi beraber aktaralım istedim.
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.:nazar:
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek tabloya eklememi sağlayabilirsiniz..
Sağlıklı sorunsuz bir süreç geçiririz umarım:KK200:

HAMİLE ADIYAŞBEKLENEN DOĞUM TARİHİKAÇINCI ÇOCUKKESE GÖRME TARİHİKALP ATIŞI DUYMA TARİHİCİNSİYETİSİMŞEHİR
@Dilos63422501.10.20221.
@KIR PAPATYASII02.10.20221.
@Pamukportakal2703.10.20221.
C cicek342 2503.10.20221.
@umutlugunler103004.10.20221.
@Mahurbirbeste3306.10.20221.
@sosyal-2806.10.20221.
S Simge3421 2907.10.221.
@GozdeGozde453009.10.20221.
Onesun Onesun 3409.10.20221.
@monurol3309.10.20222.
@virgovirgo3210.10.20221
E ekim1903 3410.10.20221.
@Cansunil10.10.20222.
@Papatyaa1233510.10.20221.
@Birbasak2711.10.20221
@ra__2812.10.20221.
MaviSasa234 MaviSasa234 nickimi yanlış yazmışsınız :))

Valla bilmiyorum ki Benim de işte bugün 8. günüm. Gaz şişkinlik vs sanki gitti. Kabızlık bugün hiç yaşamadım. Kasık ağrısı vs yok.... Belirti arıyorum deli dana gibi
Hiç belirti arama.. Bende hiç belirti yok… Bi bel ağrısı yaşadım. Bugün yok çok şükür onun dışında hiç yaşamadım.. Zaten hepsi ilaçlardan oluyor.. Peogesteron artışı gaz kabızlık bel ağrısı kasıklara inen ağrı yapıyor.. Estrojen gögüs hassasiyet yapıyor.. fitil akıntı yapıyor.. Anlatacağın ne varsa ilaçlardan kaynaklı oluyor😄
Hiç belirti arayıp kendini yıpratma..
Yaşın büyüktü bildiğim kadarıyla.. 40 a yakın.. çift Embryo mu yapıldı?

kızlar merhaba sabah sağlık ocağına test vermiştim gecikmenin 9 günü bugün beta hcg 6172 çıkmış normal midir? bana çok geldi sanki....

Hiç belirti arama.. Bende hiç belirti yok… Bi bel ağrısı yaşadım. Bugün yok çok şükür onun dışında hiç yaşamadım.. Zaten hepsi ilaçlardan oluyor.. Peogesteron artışı gaz kabızlık bel ağrısı kasıklara inen ağrı yapıyor.. Estrojen gögüs hassasiyet yapıyor.. fitil akıntı yapıyor.. Anlatacağın ne varsa ilaçlardan kaynaklı oluyor😄
Hiç belirti arayıp kendini yıpratma..
Yaşın büyüktü bildiğim kadarıyla.. 40 a yakın.. çift Embryo mu yapıldı?
Aslında evet ilaçlar yapıyor en ii sonucu kan testi verecek. Belirti neyin belirtisii arıyorsak bir ton ilaç kullanırken. ama işte akıldan da çıkmıyor bu düşünce. Acaba tuttu mu diye. Ben 39 yaşına girdim canım evet. Çift transfer yaptırmadık biz. 2 kaliteli yumurtadan birini transfer ettirip birini dondurduk. Benim bir oğlum var 7,5 yaşında allah bağışlasın :). ona kardeş bekliyoruz

yok ya ne üçüzü korkutmayın gözümü ama ben dış gebelik olmasından korkuyorum. onda da hızlı yükseliyormuş değer yarın doktor bakar artık. inşallah dış gebelik flan değildir.
Yok dış gebelikte değer bu kadar yüksek olmuyor.. Bir yükseliyor bi düşüyor.. Anormal oluyot yani..
Bu değer ile siz zaten keseyi görürsünüz.. Belki ikizdir☺️

Aslında evet ilaçlar yapıyor en ii sonucu kan testi verecek. Belirti neyin belirtisii arıyorsak bir ton ilaç kullanırken. ama işte akıldan da çıkmıyor bu düşünce. Acaba tuttu mu diye. Ben 39 yaşına girdim canım evet. Çift transfer yaptırmadık biz. 2 kaliteli yumurtadan birini transfer ettirip birini dondurduk. Benim bir oğlum var 7,5 yaşında allah bağışlasın :). ona kardeş bekliyoruz
8.gün aslında kanda çıkar.. Dürtmek istemem ama☺️

X