2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba bende oksapar 4000 kullaniyorum aksam 7 de.sabah 8 gibide coraspin öyle ayarladim bir sorun yasamiyorum.yalniz cok morariyor karnim aciyor artik yer bulamiyorum yaptiracak bir cözüm buldunuz mu doktorum illa karindan olacaksin diyor

Arada doktor kontrole çağırmıyor mu seni kuzum, benim aklıma da o geldi biliyo musun bisey olursa bilir miyiz nasıl olacak diye
Benimde 11. Haftaya gelecek 1 hafta var aramızda canım
Nasıl dayanacağıım dedim zaten ona. Kanama vs olursa beni ara, sorun olmazsa bir ay sonra görüşeceğiz dedi işte, ilaçlarını, iğnelerini kullanıyorsun, rahat ol dedi.
İnşallah olmaz bir şey bebeğim, dua edeceğiz bol bol.

Merhaba bende oksapar 4000 kullaniyorum aksam 7 de.sabah 8 gibide coraspin öyle ayarladim bir sorun yasamiyorum.yalniz cok morariyor karnim aciyor artik yer bulamiyorum yaptiracak bir cözüm buldunuz mu doktorum illa karindan olacaksin diyor
Ben de akşam 7’de coraspin, yarım saat sonra da iğneyi vuruyorum, minik morluklar oluyor, gayet normal dedi doktor da, yer konusunda sıkıntıdayım ben de, geçen aynı yere vurmuşum nasıl yandı nasııııl, zaten ilaç yakıyor, ekstra acı çektim.

Ben kanamam oldu kirmizi 1 gun surdü kansulandirici igne ve coraspine devam ettim ve p6ogestan 2 adet vajinal kullandim puloton igne oldum 3 gunde 1.benimde yogum degildi ped dolduracak kadar degildi 10 pecete 1 lira buyuklugunde geldi.

Ben biraz buz tutuyorum ama fayda etmiyor ilac yakiyor doktor morarmasin diye peceteyle bastir ovma dedi o da pek ise yaramadi napicaz ya

Beta hcg artisina baktir guzel artiyorsa sorun yok.bol bok dinlen su ic canim ins bebegin seninledir.

Ben biraz buz tutuyorum ama fayda etmiyor ilac yakiyor doktor morarmasin diye peceteyle bastir ovma dedi o da pek ise yaramadi napicaz ya
Ben bastırmamak gerektiğini duydum, kanama alanı büyüyormuş bastırınca.

Bu günlerin karşılığını, vakti geldiğinde bir ıngaa sesi ile alalım da, her şeye dayanırız Allahın izniyle.

Akşam akşam sağ kasığıma doğru o bölgeye Zonklama benzeri 2 saniye süren sancılar giriyor yaklaşık 30-45 saniyede bir. Böyle bir sancı tipi hayatımda İlk defa yaşıyorum

Bana da aynı şeyleri söyledi doktor tabi iğne dışında. Aklıma kötü kötü şeyler gelmiyor değil napsam arada gitsem mi diyorum
Gerçi bisey olsa pamuklara sarsakta engel olamayız ama insan düşünmeden edemiyor işte.
Elimizden tek gelen şey dua Allah hepimizin evladını korusun amiinnn

Akşam akşam sağ kasığıma doğru o bölgeye Zonklama benzeri 2 saniye süren sancılar giriyor yaklaşık 30-45 saniyede bir. Böyle bir sancı tipi hayatımda İlk defa yaşıyorum
Benimde oluyor sag taraf bazende sag yumurtalik.doktordo ultrasonda hafif saga dogru ultrason aletini getirince görüyor bebegi ondan mi acaba.

Dilos6342 canım ya arada kramp giriyo sancılı sonra hemen geçiyor normal mi sende yaşadın mı
Evet kuzum o adet dönemi var ya şuan sende ondasin o 2 3 gün ağrı oluyor. Hatta ben bi kaç gün önce yine yasadim düşündüm dedim adet zamanı herhalde eğer bebek olmasaydı. Aynı adet sancısı gibi arada giriyor böyle

Benimde oluyor sag taraf bazende sag yumurtalik.doktordo ultrasonda hafif saga dogru ultrason aletini getirince görüyor bebegi ondan mi acaba.
Bilmiyorum ki hayırlısı olsun inşallah. Benim de yumurtalık gibi ama emin de olamıyorum.Yarın sabah kontrolüm var soracağım. Benim yaygın ufak çikolata kistlerim vardı yeniden mi oluştu acaba ondan şüphelendim daha çok ama. Yarın detaylı baktıracağım karnıma.

Amin bebeğim, elimizden geleni yapıyoruz. Tedbir bizden takdir Allahtan.

Evet evet korkutuyo beni her sancı girdiğinde ay geçsin ya şu dönem hemencik

Ben kanamam oldu kirmizi 1 gun surdü kansulandirici igne ve coraspine devam ettim ve p6ogestan 2 adet vajinal kullandim puloton igne oldum 3 gunde 1.benimde yogum degildi ped dolduracak kadar degildi 10 pecete 1 lira buyuklugunde geldi.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kan sulandırıcı kullananlarda normal diyorlar ancak gel gelelim gönlüme anlatamıyorım, doğacaksa nasibi varsa doğacak diyorum ama meraktan da duramıyorum elimde olsa her gün doktora gidio bakacağım. Kalp atışları duymak için sabırsızlanıyorum onu duyunca bitecekgibi geliyor, ama onu duyunca da bitmiyor sanırım. Umarım sağlıkla haftalarımız ilerler

Güncelleme geçiyorum ayaklarıma sıcak su torbası koyup uzandım çok hafifledi geçti nerdeyse üşütmüşüm sanırım. Siz de deneyin hanımlar

gecmis olsun canim kovit ne tur.etki.birakiyor hic bilinmez rabbim sifa versin

Merhaba sağlıkla büyüsün bebeklerimiz inşallah.beni de ekler misiniz 11.06.2022

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…