2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ben uzun yoldan gittiğim için herseferinde tuvalete girip doktora giriyorum ona rağmen idrar torbasının arkasında kaldığı için alttan baktı benim doktorum çok bilinçli o alet var ya sadece ucunu dokundurdu asla içeri itmedi bir gram hissetmedim normalde gayet oynattıklarında cnm acırdı rahmimin ters ve arkaya yapışık olduğunu söyledi ama bu çoğu kadında varmış
anladım canım benim doktorum henüz bakmadı genitalden belki bugün göremeyince bakar bilmiyorum aslında geçen ordan baksın istedim ama gerek yok dedi bakmadı :KK12:bakalım bugün ne olacak

Arkadaşlar nifty için görüştüm her doktorun indirimi farklı ama 3700 tl fiyat aldım biz yaptırcaz 70 hastalığın içinde sadece down ve ya öbürleri yok cinsel bozukluk, organ hasarına neden olcak bütün hastalıklara bakılıyor. Ben 11. Hafta olan mart 20 si için sözleştim

anladım canım benim doktorum henüz bakmadı genitalden belki bugün göremeyince bakar bilmiyorum aslında geçen ordan baksın istedim ama gerek yok dedi bakmadı :KK12:bakalım bugün ne olacak
Benimki de çok net görmek için 10 dk uğraştı karından ama sonra mecbur kaldı çok vajinaldan bakmamaya çalışıyorlar sanırım

Bebiş iyi çok şükürr yaa büyüyor🤤🍑 şeftali kadar oldu😅
Evet tahmini 15-25 agustos arası doğar dedi doktor😌 sende kaldın mı hamişş
oy maşallah bizimki henüz mercimek :anneadayı: evet bu ay oldu çok şükür....1-2 aydır diğer gruba girmedim hiç düşünmemeye çalıştım sonra kendiliğinden tuttu şükür.. cinsiyet belli mi senin? geliyor minnak aslan

Kızlar merhaba, benim merak ettiğim bir şey var. Kalp atışından sonra sağlık ocağından aranan oldu mu. Sanırım kalp atışından sonra doktorlar otomatik bildirimde bulunup, gebeler sağlık ocağından aranıyormuş gebelik takibi aşılar vs. için. Yoksa kendimiz mi haber vermeliyiz. Yapılacak bir şeyler varsa gecikmeyelim diyorum. Bir bilgisi olan var mı?

Ben şuan 4+5im . Doktorum tekrar kan testı vermemi ıstedı kese için randevu oluşturacağız. 3. Gün embrıyosu 14. Gün betam 451 di. Sen şimdi böyle yazınca panik oldum açıkçası
Merhabalar. Kese beta 3000 olduğunda genelde gözükür, doktorlar da buna göre randevu verir. Önemli olan düzenli olarak artması değerinizin. Keseyi ben de 5+5te gördüm. Panik yapacak bir durumunuz yok. Herşey yolunda.

benim doktorum ilkte vajinal bakmadı keşke baksaydı belki görürdük keseyi dedim de bakalım yarın bakacakmı sıkışık gel dedi.. ama bu sefer de idrar torbasının arkasında kalır diye endişeliyim, çok vajinal ultrasonu tercih etmiyor sanırım doktorum sizde ilk de normal karından ultrasonla mı baktılar kızlar?

Benim bildiğim vajinal bakılıyor ama... Bilemedim şimdi ne zaman randevun?

Arkadaşlar nifty için görüştüm her doktorun indirimi farklı ama 3700 tl fiyat aldım biz yaptırcaz 70 hastalığın içinde sadece down ve ya öbürleri yok cinsel bozukluk, organ hasarına neden olcak bütün hastalıklara bakılıyor. Ben 11. Hafta olan mart 20 si için sözleştim
Fiyat iyiymiş ama ben de yaptırmak istiyorum. Uygun bir yer bulsak da biz de baktırsak.
Ceyda Düvenci'nin videosuna denk gelmiştim. 35 yaş üstü kadınlara %100 öneriliyormuş. Sanırım yaptıracağım eşime de söyledim.

Benim bildiğim vajinal bakılıyor ama... Bilemedim şimdi ne zaman randevun?

Fiyat iyiymiş ama ben de yaptırmak istiyorum. Uygun bir yer bulsak da biz de baktırsak.
Ceyda Düvenci'nin videosuna denk gelmiştim. 35 yaş üstü kadınlara %100 öneriliyormuş. Sanırım yaptıracağım eşime de söyledim.
bilmem benim için fark etmez baksın isterim hatta görebilmek için ama geçen bakmadı gerek yok dedi bugün randevum öğleden sonra korkmuyor değilim hayırlısı diyelim.. artık bir an önce görüp kalp atışı heyecanına geçmek istiyorum

bilmem benim için fark etmez baksın isterim hatta görebilmek için ama geçen bakmadı gerek yok dedi bugün randevum öğleden sonra korkmuyor değilim hayırlısı diyelim.. artık bir an önce görüp kalp atışı heyecanına geçmek istiyorum
Allah nasip ederse hiçbir şey olmaz arkadaşım. Bebeğinin sesini duy da gel hayırlısıyla. :dua: :KK200:

Nifty için bir şey sormak istiyorum. İlk çocuğum olacak böyle bir test olduğunu ilk kez öğrendim. Bu testin yapılma amacı nedir? Hastalıkları öğreniyoruz ya bebek doğmadan müdahale edip anne karnında tedavi mi uygulanıyor. Bilmediğim için soruyorum. 30 yaşındayım. Down sendromu olduğunu öğrensem dahi gebeliği sonlandırmayı düşünmem. Doktorumdan çok bilgi alamadım o nedenle yardımcı olursanız sevinirim.

Biliyorum kuzum, benim göbekten tam duyulmadı ilk kalp atışı 😅😅 nefesini tut dedi öyle, bir de daha tam büyümedigi için zor gözükebilir dedi doktor kese için de. Gittin mi bu aradaaa
Yok bebitom, randevum 13.30’da. Heyecandan bulantım ikiye katlandı, kalp atışlarımdan bahsetmiyorum bile. Bir yandan da korku. :KK43::KK17:

oy maşallah bizimki henüz mercimek :anneadayı: evet bu ay oldu çok şükür....1-2 aydır diğer gruba girmedim hiç düşünmemeye çalıştım sonra kendiliğinden tuttu şükür.. cinsiyet belli mi senin? geliyor minnak aslan
Haftaya belli olacak canımmm insallah gösterirse ya aslan ya başak olacak bakalım hangisii🤣🙊
Sanada hayırlı olsuun🥰🧿 sağlıkla kucağına al insallah🤲🏻

Nifty için bir şey sormak istiyorum. İlk çocuğum olacak böyle bir test olduğunu ilk kez öğrendim. Bu testin yapılma amacı nedir? Hastalıkları öğreniyoruz ya bebek doğmadan müdahale edip anne karnında tedavi mi uygulanıyor. Bilmediğim için soruyorum. 30 yaşındayım. Down sendromu olduğunu öğrensem dahi gebeliği sonlandırmayı düşünmem. Doktorumdan çok bilgi alamadım o nedenle yardımcı olursanız sevinirim.
Nifty birden fazla kromozom bozukluğuna bakıyor ama hiç birinin tedavisi yok öğrendiğinizde aldıracaksanız yaptırın bence ben ikili test filan yaptırmamıştım sonra detaylı ultrasonda bi kalpte parlaklık var downlı çocuklarda olabiliyor deyip kafamı kurcaladılar sonra nifty benzeri harmony test yaptırdım ama sonuçları öğrenene kadar stresten öldüm berbat bi hamilelik geçirdim sayelerinde sonuç temiz geldi oğlum da sağlıklı hamdolsun ama bu tür işlere bi daha kalkışmam mesele down değil ki daha bir sürü problem olabilir müdahale etmem artık hiçbir şeye akıllandım

X