Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geceleri hiç uyuyamıyorum, 2'de yatıp 5'te kalkıyorum. Sabah da işe gittiğim için uyuyamıyorum. İşten gelince de oğlumla ilgileniyorum yine uyku yok. Bitik haldeyim.
Hadi iyi gelir inşallah valla ben de ayakta duramıyorum artık. Doğdu doğacak sanki çok baskı var. Yarın 33. Haftaya giriyorum inşallah beklerler vakitlice doğarlar. Geçmiş olsun tekrar
Evet canım bakalım ne yapacak yaramaz bebişlerimiz. Nasıl oldun daha iyisindir inşallah Seninkinin adı belli mi biz Miraç koymaya karar verdik. Sağlıkla doğsunlar
Evet canımm banada öle olmuştu şuan anakucağı pozisyonunda duruyor demiştii hareket ediyor ama ben hissetmiyordum sağlıklı sıhhatli olsunlardaa en önemlisi oama ister istemez evham yapıyoruzzz ben çok hareket etsedee yapıyorum nie bukadar hareketli rahatsızmı birşeyden acaba diye