2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben şuan 4+5im . Doktorum tekrar kan testı vermemi ıstedı kese için randevu oluşturacağız. 3. Gün embrıyosu 14. Gün betam 451 di. Sen şimdi böyle yazınca panik oldum açıkçası
Kan testi bol bol verılıyor canım. Doktor bana vajinal muayene yaptı eğer normal ultrason baksaydı görülmezmiş. Keseyi görmek için öyle bir yöntem yaptı. İnsallah sağlıkla ilerlesin süreçlerimiz.

Biz Allahın izniyle 14. Haftayı görelim de daktırlarımız gerekeni söyler. Dudu periiiiiiii. 😂 Öffff.

Ya Diloşum yarın 6+4 olacak, acaba ultrasonla baktığında görür mü? Vajinal kameradan haz etmiyorum.😞
Kuzum bende 6+4te gidecektim ya görülüyor galiba demekki. Bak benim rahmim ters 7+2de karından gözüktü direk. İlk keseyi ama vajinal ile gördü önce bana sordu öyle bakti
Neden haz etmiyorsun bisey olur diye mi?

Kuzum bende 6+4te gidecektim ya görülüyor galiba demekki. Bak benim rahmim ters 7+2de karından gözüktü direk. İlk keseyi ama vajinal ile gördü önce bana sordu öyle bakti
Neden haz etmiyorsun bisey olur diye mi?
Hayır bebeğim ya acıyor biraz.😔 Söylemiştim ya kürtajdan sonra bir hassasiyet oluştu, belki travmatik bir durumdur bilemiyorum.

Hayır bebeğim ya acıyor biraz.😔 Söylemiştim ya kürtajdan sonra bir hassasiyet oluştu, belki travmatik bir durumdur bilemiyorum.
Psikolojik olabilir belki canim 🙁 beni de doktor adetliyken bile artık vajinal olarak baktığı için bi senedir alıştım gibi oldu 🤢
Ama gözükür kese bi de idrara sıkışık gidilmeli diyorlar öyle yap kuzu bari

benim doktorum ilkte vajinal bakmadı keşke baksaydı belki görürdük keseyi dedim de bakalım yarın bakacakmı sıkışık gel dedi.. ama bu sefer de idrar torbasının arkasında kalır diye endişeliyim, çok vajinal ultrasonu tercih etmiyor sanırım doktorum sizde ilk de normal karından ultrasonla mı baktılar kızlar?

Bu arada arkadaşlar benim tekirdağ’da gittiğim özel hastane normal,sezeryan farketmez 5.400 tl fiyat verdi ve bize çok geldi haziran gibi kesin araştırma yapacağız

benim doktorum ilkte vajinal bakmadı keşke baksaydı belki görürdük keseyi dedim de bakalım yarın bakacakmı sıkışık gel dedi.. ama bu sefer de idrar torbasının arkasında kalır diye endişeliyim, çok vajinal ultrasonu tercih etmiyor sanırım doktorum sizde ilk de normal karından ultrasonla mı baktılar kızlar?
Canım ben uzun yoldan gittiğim için herseferinde tuvalete girip doktora giriyorum ona rağmen idrar torbasının arkasında kaldığı için alttan baktı benim doktorum çok bilinçli o alet var ya sadece ucunu dokundurdu asla içeri itmedi bir gram hissetmedim normalde gayet oynattıklarında cnm acırdı rahmimin ters ve arkaya yapışık olduğunu söyledi ama bu çoğu kadında varmış

Günaydın kizlarr nasılsınız nasıl gidiyor 😄 benim daha önceden kronik mantar sorunum vardı da sanırım o tekrarlamaya başladı sizde de var mı bu durum ya da tehlikeli midir doktora söylemeli miyim bir bilginiz var mı 😕

Günaydın kizlarr nasılsınız nasıl gidiyor 😄 benim daha önceden kronik mantar sorunum vardı da sanırım o tekrarlamaya başladı sizde de var mı bu durum ya da tehlikeli midir doktora söylemeli miyim bir bilginiz var mı 😕
Geçmiş olsun. Doktorunuza söyleyin gebelikte vajinal enfeksiyonlar mantarlar vs ilerlemeden durdurulmalıdır doktorum uyarmıştı beni bu tip sıkıntıların olursa haber et diye

X