- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.921
Oy oy emzir emzir doymazda o sıpaAyyyy rüya demişken, rüyamda doğum vakti gelmiş ama bebek 7 kiloymuş. Doktorlar nası çıkaracaz diye tartışıyorlardu. Totom açıkta kalmış sanırım
Oooo çift yönden miras garantilediGıcıklık yapıyor, ikimizin babasının adı da Ahmet, çocuk erkek olursa Ahmed Ahmet koycam ikisinin se gönlü olmuş olsun diyor ahahha
Ben de tipini beğendiğim ünlüleryaaa aksksjajsjajsj annem de ismimi öyle koymuş sanırım ona çektim benBoşver yaaaben isim düşünürken hep sevdiğim öğrencilerimin adı geliyor aklıma
İkisinde de metelik yok ya, o yüzden koymayacam ahhaOooo çift yönden miras garantiledi
BegümÜlkü öztürk ahaha
Kiz olursa ismi belli , erkek icin henuz bir sey dusunmedik.İlk konuyu ben atıyorum ortama isim düşündünüz mü kız olursa erkek olursa diye
Seninki Afra Beren diye başlar ben söyleyeyimBen de tipini beğendiğim ünlüleryaaa aksksjajsjajsj annem de ismimi öyle koymuş sanırım ona çektim benmesela afra saracoglundan afra mesela eda eceden eda ve ece ahahaha ikisi de olur
Dişe dokunur bi miras olsaydı ben biraz daha düşnürdüm jajzmxxncncjOooo çift yönden miras garantiledi
Ben kız hissediyorum mesaj burda dursun bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak miAslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek mi
Kız olmasımı çok istesem ben Erkek hissediyorum. İsim olarakta eşimde bu işin meraklısı olduğu için ne olur bilemiyorum. Ama ben Göktuğ, Gökpars isimlerini çok seviyorum. Kız olursa tek isim var aklımda Begüm
Normal en güzeli arkadaşım bebeği alıp hop eve mis gibi. Bende çok korkak biriyim ama bi şansımı deneyeceğim.Ya kız bak böyle dedin ve beni çeldin şuan9ay bunu düşünücem inşaAllah en saglıklısı tabi normal
Hahajaajajaa bu benİkisinde de metelik yok ya, o yüzden koymayacam ahha
Ben hiç birşey hissetmiyorum ama kızım olsun istiyorum.Aslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek mi
Kız olmasımı çok istesem ben Erkek hissediyorum. İsim olarakta eşimde bu işin meraklısı olduğu için ne olur bilemiyorum. Ama ben Göktuğ, Gökpars isimlerini çok seviyorum. Kız olursa tek isim var aklımda Begüm
Kiz hissediyorum.Aslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek mi
Kafalar aynıDişe dokunur bi miras olsaydı ben biraz daha düşnürdüm jajzmxxncncj
Eda ece fan clubım ben tamSeninki Afra Beren diye başlar ben söyleyeyimeda eceyi beğenmiyorum
Onu yazmayı unuttum benim hissettiğm hiçbişey yok of rüyama dayanarak kız diyim bariBen kız hissediyorum mesaj burda dursun bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak mi
Yaaa inşaAllah normal doğumlarımız olsunnnNormal en güzeli arkadaşım bebeği alıp hop eve mis gibi. Bende çok korkak biriyim ama bi şansımı deneyeceğim.
Görsellerle pekistirip deklare ederek evrene mesajimizi yollayalim