- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kesin sezaryen öncesi sezaryen çünkü beklenenden en iyi ihitimal ile 2 hafta önce doğar.Yaaa inşaAllah normal doğumlarımız olsunnn
Ahahahaahaahahah ozamaaaanGörsellerle pekistirip deklare ederek evrene mesajimizi yollayalim
Yaa anladım canımm olsun sağlıkla gelsin de inşaAllah benim zaten güvenim yok kesin sezaryen olurum ama bi umut bakarızBenim kesin sezaryen öncesi sezaryen çünkü beklenenden en iyi ihitimal ile 2 hafta önce doğar.
Ayy insaAllah gönlünüzce olsun Bizim de ilk çocuğumuz olcak hep bir kızım olsun istedim o yüzden mi boyle hissediyorum bilmiyorum inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizinOnu yazmayı unuttum benim hissettiğm hiçbişey yok of rüyama dayanarak kız diyim bari ama gönlüm 1kız 1erkekten yana kız olursa ikinci oglan olsun inşaAllah
eşim de ilk kızımızda sen gibiydi, bir isim buluyorum sabahtan aksama kadar alışıyorum eve gidince söylüyorum yok benim o isimde öğrencim var huyları şöyle böyle diye diye kızımın adı doğumdan 1 gün önce belli olmuştu. Onda da artık günüm doluyordu bak dedim doğum bu girişte çıkamamak var bir isim soyle artikta ismini bileyim bare diye vicdan yaptırdım öyle söylediBoşver yaaa ben isim düşünürken hep sevdiğim öğrencilerimin adı geliyor aklıma
Ayni durum ben de sezeryan.Benim kesin sezaryen öncesi sezaryen çünkü beklenenden en iyi ihitimal ile 2 hafta önce doğar.
Bu mesaji babasi evrene her gün yolluyor daha ortada hamilelik yokken de yolluyorduAhahahaahaahahah ozamaaaan
Sarışın mavi göz uzun saç uzun boy kız görselleri enter evrene mesajımı yollayam
Benim ilki kız bunuda kız hissediyorum ama 2 arkadaşımda hamile olduğumu bilmeden rüyalarında erkek çocuğum olduğunu görmüşAslında şey yapsak. Herkes bebeğinin cinsiyetini ne hissediyorsa yazsın bakalım gerçekle hisler örtüşecek mi
Kız olmasımı çok istesem ben Erkek hissediyorum. İsim olarakta eşimde bu işin meraklısı olduğu için ne olur bilemiyorum. Ama ben Göktuğ, Gökpars isimlerini çok seviyorum. Kız olursa tek isim var aklımda Begüm
Ahh inşaAllah gönlüne göre kız olur sağlıklı ve hayırlı evlat olurAyy insaAllah gönlünüzce olsun Bizim de ilk çocuğumuz olcak hep bir kızım olsun istedim o yüzden mi boyle hissediyorum bilmiyorum inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin
Evet düşündük erkek Yusufemin kız Ayşe Zümra diz dusundunuzmuİlk konuyu ben atıyorum ortama isim düşündünüz mü kız olursa erkek olursa diye
Ben de etrafımda o isimde akraba ya da hoşlanmadığım biri varsa eğer asla koymam dünyanın en güzel ismi olsa bileeşim de ilk kızımızda sen gibiydi, bir isim buluyorum sabahtan aksama kadar alışıyorum eve gidince söylüyorum yok benim o isimde öğrencim var huyları şöyle böyle diye diye kızımın adı doğumdan 1 gün önce belli olmuştu. Onda da artık günüm doluyordu bak dedim doğum bu girişte çıkamamak var bir isim soyle artikta ismini bileyim bare diye vicdan yaptırdım öyle söyledi
Ayıpsın öyle bi şehirdenki hepsi sarışın mavi gözlüAyni durum ben de sezeryan.
Bu mesaji babasi evrene her gün yolluyor daha ortada hamilelik yokken de yolluyordu
Kendi sari sacli mavi gözlü olunca umitvar bu konuda
Siz de bu genetik ozellikler var mi
Aminnn cümlemizinAhh inşaAllah gönlüne göre kız olur sağlıklı ve hayırlı evlat olur
Sulandırıcı mı kuzum sakinleş güzelce yap iğneni hiç gerilmee bebişin içinn herşeyBirazdan ilk iğnemi yapacam çok gerginim
Evet canım, inşallah bakalımSulandırıcı mı kuzum sakinleş güzelce yap iğneni hiç gerilmee bebişin içinn herşey
Minnoşun için yapıyorsun canım, anneler hep güçlüdür. Derin nefes al ve şifa olsun diye dua etBirazdan ilk iğnemi yapacam çok gerginim
Şavşatli mi neAyıpsın öyle bi şehirdenki hepsi sarışın mavi gözlü
Evet canım, inşallah bakalım