- 18 Nisan 2021
- 14.884
- 46.348
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.661
Öyle erken dönemde içilen bi tane ilaç bir şey yapmazKızlar ben 3 gün gecikmem varken ve hamileliğe hiç ihtimal vermediğim için ağrım var ve sökülemiyorum diye apranax içmiştim. Doktora cuma günü soracağım ama araştırmalarım neticesinde aşağıdaki yazıyı buldum, sorun olmaz diye düşünebilirim değil mi
Canım aspirin çok da mide ağrısı yapacak bir ilaçBenim midem ağrıdı kaşık değilmiş asprinden şüphelendim işte sırtına vurdu karnımın ağrısı doktorla konuscam Perşembe gidince
Ramzi teorisiymiş aslında durumu iyi bilen arkadaşlarım var ama henüz bahsetmedim onlara soramiyorum o yüzdenKeseden cinsiyet mi nedir ohemen bilgi acil bilgi şaka bir yana konu ne tam olarak
Ben henüz söylemedim aslında en az 10 haftaya kadar bekleyeyim istiyorum bizden öğrenmiş olsun diye de başka kimseye de söylemedik henüz eşim kalo atışından sonra kivranmaya başladı söyleyelim diye... Ben bekleme taraftarıyım inşallah bayram sinrasina kadar sabredebilir beyim2. Cocuga hamile kalanlar ilk cocugunuza soylediniz mi? Ben karnim buyuyene kadar soylemeyi dusunmuyorum ama bakalim hangisi dogru
Benim kiz hep arkasini dönüyordu kapatiyordu.Ultrasonda baktı. %80 kız dedi. 1 hafta sonra gittiğimde kızına el salla dedi :)
BenKızlar kesesini gören var mı?
Elenatal 1 yazdı doktorum içinde bir çok vitamin var. Özellikle Sabahları ve açlık hissettiğimde bulantım oluyor çok şiddetli değil ama zorluyor o anlardaBanu çiftçinin kitabında B6 vitamininin bulantıya iyi geleceği yazıyor. Folik asiti multivitamin şeklinde alıp içinde B6 da bulunan arkadaşlar bulantı durumunuzu yazabilir misiniz?
Gecikmeden ne kadar sonra gittiniz :)
Gecikmenin 2. Günü evdeki testle öğrendim. Ama zaten kasık ağrımdan anlamıştım hamile olduğumu, regl ağrısı gibi değildi. Gecikmenin 3.günü kan testi yapıldı. 2 günde 1, 3 kez kan verdim. 4+5 de 4.740 olunca beta hcg vajinal ultrasonla görüldü kese.Gecikmeden ne kadar sonra gittiniz :)
Benimde sat 27 subatMerhaba sizin de mi sat 27 şubat? :)
Ablam gebeliğini bilmeden bir sürü antibiyotik kullanmıştı. Çok şükür yeğenim çok sağlıklı ve şuan 10 yaşında.Kızlar ben 3 gün gecikmem varken ve hamileliğe hiç ihtimal vermediğim için ağrım var ve sökülemiyorum diye apranax içmiştim. Doktora cuma günü soracağım ama araştırmalarım neticesinde aşağıdaki yazıyı buldum, sorun olmaz diye düşünebilirim değil mi
Kuzum ben de hamile olduğumu bilmeden dişim ağrıdığı içim arveles içmiştim doktora sordum çok net bi şekilde hiçbi şey olmaz dediKızlar ben 3 gün gecikmem varken ve hamileliğe hiç ihtimal vermediğim için ağrım var ve sökülemiyorum diye apranax içmiştim. Doktora cuma günü soracağım ama araştırmalarım neticesinde aşağıdaki yazıyı buldum, sorun olmaz diye düşünebilirim değil mi
Ben multivitamin kullanıyorum şükür bulantim yok ama onunla mı alakalı bilmiyorum. İlk hamileligimde sadece folik asit kullanmıştım bulantim yine olmamıştıBanu çiftçinin kitabında B6 vitamininin bulantıya iyi geleceği yazıyor. Folik asiti multivitamin şeklinde alıp içinde B6 da bulunan arkadaşlar bulantı durumunuzu yazabilir misiniz?
Ben ilk hamileligimde ilaçlı mr çekildim hamile olduğumu bilmiyordum. Mr dan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Mr günü evde erken gebelik yaptım bisey çıkmamıştı bende ona güvenip girmiştim. Sonra doktora sorduğumda hamileliği öğrenene kadar kullanılan yapılan şeyler sorun olmuyor demişti. Kızım şimdi 4.5 yaşında çok şükür bir sıkıntısı yok. Şimdide yine ihtimal vermedigimden kanal tedavisi oldum 3 seans sürdü mesela 2 seansı öğrenmeden önceydi 3.seansi 5.haftaya denk geliyordu. Doktora sordum yine ayni şeyi söyledi. Sen içini ferah tut bisey olmaz Allah in izniyleKızlar ben 3 gün gecikmem varken ve hamileliğe hiç ihtimal vermediğim için ağrım var ve sökülemiyorum diye apranax içmiştim. Doktora cuma günü soracağım ama araştırmalarım neticesinde aşağıdaki yazıyı buldum, sorun olmaz diye düşünebilirim değil mi
Kaç yaşında seninki canım, benimki 4.5 yaşında belki detaylı usg de götürürüm diyorum şimdi tam belli olmadığı için korkar mı acaba dedimBende Perşembe kalp atsii için gitcem gotursemmi onu diye kararsızım benimki de senin karnın sisimedi vs diyor
Öyle erken dönemde içilen bi tane ilaç bir şey yapmaz
Ablam gebeliğini bilmeden bir sürü antibiyotik kullanmıştı. Çok şükür yeğenim çok sağlıklı ve şuan 10 yaşında.
İçini karartma, bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Kuzum ben de hamile olduğumu bilmeden dişim ağrıdığı içim arveles içmiştim doktora sordum çok net bi şekilde hiçbi şey olmaz dedi
Sağol canım ne olaylar var gebeliği bilmeden yaptığımız… ama öğrendikten sonra telaş sarıyor işteBen multivitamin kullanıyorum şükür bulantim yok ama onunla mı alakalı bilmiyorum. İlk hamileligimde sadece folik asit kullanmıştım bulantim yine olmamıştı
Ben ilk hamileligimde ilaçlı mr çekildim hamile olduğumu bilmiyordum. Mr dan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Mr günü evde erken gebelik yaptım bisey çıkmamıştı bende ona güvenip girmiştim. Sonra doktora sorduğumda hamileliği öğrenene kadar kullanılan yapılan şeyler sorun olmuyor demişti. Kızım şimdi 4.5 yaşında çok şükür bir sıkıntısı yok. Şimdide yine ihtimal vermedigimden kanal tedavisi oldum 3 seans sürdü mesela 2 seansı öğrenmeden önceydi 3.seansi 5.haftaya denk geliyordu. Doktora sordum yine ayni şeyi söyledi. Sen içini ferah tut bisey olmaz Allah in izniyle
Ben gördüm daha 5 haftalık değildikKızlar kesesini gören var mı?
bizde henüz söylemedik ama etraftan duyacak diye de endişeliyim açıkçası söylemenin yollarını arıyorum:)2. Cocuga hamile kalanlar ilk cocugunuza soylediniz mi? Ben karnim buyuyene kadar soylemeyi dusunmuyorum ama bakalim hangisi dogru
Annelik varlığını öğrendiğimiz anda başlıyor, endişelerimiz çok normalSağol canım ne olaylar var gebeliği bilmeden yaptığımız… ama öğrendikten sonra telaş sarıyor işte