- 20 Nisan 2020
- 285
- 221
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.601
Ay iyi bari ama bebişin alabileceği kadar bile demirim olduğunu düşünmüyorum yaDemir benim de düşük çıktı işk haftalarda verilmiyormuş 3. Aydan sonra kan ilacına başlandığını söyledi bana
Heee ilk hafta öyleydi bende açlık hissinin yerini bulantı almaya başladı inşallah uzun sürmez
Kafein sınırlamak gerekiyor 2 fincan açık çay 1 fincan türk kahvesi içilebilir diye biliyorum ama yeşilçay a dikkat gebelikte önerilmiyor. Ben meyve çayı(elma) içiyorum ıhlamur da serbest.Kızlar çay ve kahve ile ilgili birşey dedi mi doktorunuz?
Korma kahverengi yerleşme kanaması ama yine de doktoruna söylersen progesteron takviyesi verir bende kanama olmadığı halde verdi desteklemek için.Benim bu sefer de kahverengi akıntım geldi kızlar geçen gün pembe akıntı şimdi kahverengi lekelenme
Keseden cinsiyet mi nedir oKafein sınırlamak gerekiyor 2 fincan açık çay 1 fincan türk kahvesi içilebilir diye biliyorum ama yeşilçay a dikkat gebelikte önerilmiyor. Ben meyve çayı(elma) içiyorum ıhlamur da serbest.
Korma kahverengi yerleşme kanaması ama yine de doktoruna söylersen progesteron takviyesi verir bende kanama olmadığı halde verdi desteklemek için.
Ya kızlar aklıma geldi şu keseye bakıp cinsiyet ablama şeysi neydi tutuyor mu o acaba
Öyle bir riyayet var sanırım ama ben de tam bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazsınKeseden cinsiyet mi nedir ohemen bilgi acil bilgi şaka bir yana konu ne tam olarak
Kesenin konumuna göre bakılıyordu. Hatırlıyorum ama içeriğini bilmiyorum gebe.com diye bir sitede nasıl bakılacağı vardı. Bir de çin takvimi var tabiÖyle bir riyayet var sanırım ama ben de tam bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazsın
Baktım şimdi kese sağda ise erkek solda ise kız diyorÖyle bir riyayet var sanırım ama ben de tam bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazsın
Bir de kese şekli fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız diyorlarmış şimdi okudum. Benimki kese şekline göre erkek konuma göre kızBaktım şimdi kese sağda ise erkek solda ise kız diyornet
Ay evet bakmıştım ama ona inanmıyorum. Ben 10 kişiden 9unu tutturdugumuz başka bir hesaplama duydum baya bebekte tuttu ama işte çok saçma hepsi biraz sabredelim öğreneceğiz inşallah saglikli olsunlar daKesenin konumuna göre bakılıyordu. Hatırlıyorum ama içeriğini bilmiyorum gebe.com diye bir sitede nasıl bakılacağı vardı. Bir de çin takvimi var tabiona herkes bakmıştır herhalde
Kızımda da kese şekli yuvarlaktı ama konumu erkektiBir de kese şekli fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız diyorlarmış şimdi okudum. Benimki kese şekline göre erkek konuma göre kız
Benim yumurtlama ile başlayıp 4+5 e kadar süren yoğun bel ağrım vardı. Hatta fıtık olduğumu düşünmüştüm. Çok şükür azaldı.. doktorum normal olabileceğini söyledi.Bel ağrısı durumunuz nasıl kızlar?
Doktorla iletişimin varsa sorabilirsin. Erken olacağını sanmıyorumO zaman 10+5 e alayım madem. Ya hastane uzak erken gidip sonraki hafta tekrar gitmek istemiyorum o yüzden kararsızım
Benim bir arkadaşım 9.haftada erkek dedi doktor demişti ve iki tane oğlu var ikisi de 9.haftada belli olmuş. Cidden görebildi mi yoksa doktor salladı da mı tuttu acaba 9 çok küçük değil mi yaKızımda da kese şekli yuvarlaktı ama konumu erkekti
Kızımı 11. haftada öğrenmiştim. Erkek belki daha erken belli etmiştir.Benim bir arkadaşım 9.haftada erkek dedi doktor demişti ve iki tane oğlu var ikisi de 9.haftada belli olmuş. Cidden görebildi mi yoksa doktor salladı da mı tuttu acaba 9 çok küçük değil mi ya
Kız için 11 de çok erken bence siz nasıl öğrendiniz ultrasondan mi baktı doktor sadece yoksa fetal DNA testi falan mı?Kızımı 11. haftada öğrenmiştim. Erkek belki daha erken belli etmiştir.
Ultrasonda baktı. %80 kız dedi. 1 hafta sonra gittiğimde kızına el salla dedi :)Kız için 11 de çok erken bence siz nasıl öğrendiniz ultrasondan mi baktı doktor sadece yoksa fetal DNA testi falan mı?
Ya ben cinsiyet partisi yapmak istiyorum aslında doktoru tembihlemek lazım o zaman 10.haftadan sonra görürse çat diye söylemesinUltrasonda baktı. %80 kız dedi. 1 hafta sonra gittiğimde kızına el salla dedi :)
Dinlenmeye çalışıyoruz işte elden geldikçe canım Allahtan yoğun ve kırmızı değildi ama yine de yarın bir kontrole gideceğim ilk olacak hem de keseyi görürüzBende hafif bir lekelenme oldu dün bugün sizin gibi öğretmenim her teneffüste kontroldinlenmek gerekiyor bol bol kırmızı yoğun olmadıkça ve agrı eşlik etmedikçe
Yok valla eşim hiçbir şey kullanmıyor canım sadece kan veremez başka da etkileyen bir durum yok onun tüm kardeşlerinde tüm yeğenlerinde var büyük ihtimal bizim bebişe de geçer taşıyıcılık ben de bir doktora sorarım yarın bakalım ne diyecekCanım benim evlenirken yapılan testlerde doktor düşük bi ihtimal akdeniz anemisi taşıyıcısı olabilirsin bi hematoloğa git cocuk düsünürken demişti. Eşimde yok eşim normal. Ben de bu yüzden ve de daha cocuk düşünmediğimiz için gitmemiştim. Bugün aile hekimime eşimde taşıyıcılık olmadığını söylememe rağmen bana acilen gitmen gerekiyo vs diye korkuttu. Ben de bi sürü hastane araştırdım 15 gün sonra çıkıyo sonuçlar. Bir yer buldum 3 gün dedi persembe oraya gidicem yaptırmaya. Eşin hap vs bi şey kullanıyo mu canım günlük hayatta onu etkileyen durumlar var mı
Yarın gideceğim canım bakalım ne diyecek kırmızı değil Allahtan da o kadar tedirgin etmiyorKafein sınırlamak gerekiyor 2 fincan açık çay 1 fincan türk kahvesi içilebilir diye biliyorum ama yeşilçay a dikkat gebelikte önerilmiyor. Ben meyve çayı(elma) içiyorum ıhlamur da serbest.
Korma kahverengi yerleşme kanaması ama yine de doktoruna söylersen progesteron takviyesi verir bende kanama olmadığı halde verdi desteklemek için.
Ya kızlar aklıma geldi şu keseye bakıp cinsiyet ablama şeysi neydi tutuyor mu o acaba
Benim yumurtlama ile başlayıp 4+5 e kadar süren yoğun bel ağrım vardı. Hatta fıtık olduğumu düşünmüştüm. Çok şükür azaldı.. doktorum normal olabileceğini söyledi.
Doktorla iletişimin varsa sorabilirsin. Erken olacağını sanmıyorum