- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 31
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.461
Çoook teşekkür ederim canım benim hemen bu gece yapıcamDiyetisyenim bana bi tarif vermişti. Geceden 3 kayısıyı bir bardak suya koy. Sabah üstüne sıcak su ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle. Kayısıları ye suyu iç. Diye.işe yarar belki
Merhaba sat 6 Mart belirtiler regl den beş gün önce limonlu marul aşermeHayırlı olsun, grubu açan olmayınca gereksinim duydum, hep birlikte bu süreci sağlıkla tamamlarız inşallah
SAT ve öğrenme sürecinizi paylaşır mısınız?
Aslında aç değilim gibi yemek yemek istemiyorum ama açlıktan elin ayağın titrer ya öyle oluyorum. Halsizlik bende de var. 3gündür de bulantım var. Bu bulantılar sabah olmuyor muydu sadece benim bütün gün oluyor sizin de öyle miSürekli acıkıyorum. Yemek yerken tokluk hissi geliyor az yiyorum. Ama sürekli içim kıyılıyor. Halsizlik var. Sabah hap almak için uyanıyorum içim bulanıyor. Yemek yapasım hiç yok. Sizlerde durum ne kızlar?
Bende bi belirti yok şimdilik daha erken sanırımSürekli acıkıyorum. Yemek yerken tokluk hissi geliyor az yiyorum. Ama sürekli içim kıyılıyor. Halsizlik var. Sabah hap almak için uyanıyorum içim bulanıyor. Yemek yapasım hiç yok. Sizlerde durum ne kızlar?
Bulantı sabah ve açlık hissedince başlıyor.Aslında aç değilim gibi yemek yemek istemiyorum ama açlıktan elin ayağın titrer ya öyle oluyorum. Halsizlik bende de var. 3gündür de bulantım var. Bu bulantılar sabah olmuyor muydu sadece benim bütün gün oluyor sizin de öyle mi
Yaa bende çok iştahlıyim ama etli ve yağlı yemek değil böyle daha sade sakin şeyler yemek istiyorum. Bide benimde asla yemek yada temizlik yapasim gelmiyo okulda vakit bitmedi sanki hep uyumak uzanmak istiyorum.Sürekli acıkıyorum. Yemek yerken tokluk hissi geliyor az yiyorum. Ama sürekli içim kıyılıyor. Halsizlik var. Sabah hap almak için uyanıyorum içim bulanıyor. Yemek yapasım hiç yok. Sizlerde durum ne kızlar?
Sabahları ve acıkınca bulantılarım oluyor . Bir de göğüslerim iki gündür çok sızlamaya başladı. Sizin gibi bende tiroid ilacı alırken zorlanıyorumSürekli acıkıyorum. Yemek yerken tokluk hissi geliyor az yiyorum. Ama sürekli içim kıyılıyor. Halsizlik var. Sabah hap almak için uyanıyorum içim bulanıyor. Yemek yapasım hiç yok. Sizlerde durum ne kızlar?
Sizin gene iyimiş benim bütün gün bulanıyor.Bulantı sabah ve açlık hissedince başlıyor.
Allah hepimize kolaylık versin ama çalışan hamişlere ayrıca yardım etsin ya benim evde günlerim zor geçiyor çalışsam ne olurdu diye düşünüyorumYaa bende çok iştahlıyim ama etli ve yağlı yemek değil böyle daha sade sakin şeyler yemek istiyorum. Bide benimde asla yemek yada temizlik yapasim gelmiyo okulda vakit bitmedi sanki hep uyumak uzanmak istiyorum.
Sizinle aynıyız demek.Sabahları ve acıkınca bulantılarım oluyor . Bir de göğüslerim iki gündür çok sızlamaya başladı. Sizin gibi bende tiroid ilacı alırken zorlanıyorum
Amin hepimiz minnoslarimiza sağlıkla kavusalim gerisi önemli değil.Sizin gene iyimiş benim bütün gün bulanıyor.
Allah hepimize kolaylık versin ama çalışan hamişlere ayrıca yardım etsin ya benim evde günlerim zor geçiyor çalışsam ne olurdu diye düşünüyorum
Aynen ya. Bebeğimi öğrenmeden önceki hafta işten ayrıldım. Şu an acayip mutluyum çalışmadığım için yatabiliyorum diye. 11.30dan önce kalkamıyorum. Eşime sahur hazırlıyorum, sabah işe gönderiyorum. Sürekli uyku bölününce bu sefer uyanamıyorum.Sizin gene iyimiş benim bütün gün bulanıyor.
Allah hepimize kolaylık versin ama çalışan hamişlere ayrıca yardım etsin ya benim evde günlerim zor geçiyor çalışsam ne olurdu diye düşünüyorum
Bende sadece bu sene öğlenciyim Allahtan diyorum ders 1.30 da başlıyor erken kalkmama gerek kalmıyor ama yine de bugün epey zorlandım 10 gündür evdeydim alıştım ev moduna öyle olunca teneffüslerde bir uyku bastırdı beni yemek temizlik zaten hiç yapasım yok ne olacak bilmem artıkAynen ya. Bebeğimi öğrenmeden önceki hafta işten ayrıldım. Şu an acayip mutluyum çalışmadığım için yatabiliyorum diye. 11.30dan önce kalkamıyorum. Eşime sahur hazırlıyorum, sabah işe gönderiyorum. Sürekli uyku bölününce bu sefer uyanamıyorum.
Allah yardımcın olsun canım. 3 ayı atlatınca normale döneriz inşallahBende sadece bu sene öğlenciyim Allahtan diyorum ders 1.30 da başlıyor erken kalkmama gerek kalmıyor ama yine de bugün epey zorlandım 10 gündür evdeydim alıştım ev moduna öyle olunca teneffüslerde bir uyku bastırdı beni yemek temizlik zaten hiç yapasım yok ne olacak bilmem artık
O konu beni de bir korkutmadı değilAllah yardımcın olsun canım. 3 ayı atlatınca normale döneriz inşallahtabi doğumda kusan arkadaşı görünce bi işkillenmedim değil toparlarız ya! Yani inşallah
Benim hala tabi mide bulantım yok 1-2 haftaya ne olur bilmem tabi ama öncekinde yaşamamıştım bakalım bunda nasıl olacakAllah yardımcın olsun canım. 3 ayı atlatınca normale döneriz inşallahtabi doğumda kusan arkadaşı görünce bi işkillenmedim değil toparlarız ya! Yani inşallah
Annem beni doğuruncaya kadar hep kusmuşO konu beni de bir korkutmadı değil
Benimde bütün gün var bulantım. Su içmek bile istemiyorum. Akşam yanında yoğurtla yemek yiyiyorum ama:) bugün doktora gittim. 7+1 im. İlaç verdi prilam dr diyeAslında aç değilim gibi yemek yemek istemiyorum ama açlıktan elin ayağın titrer ya öyle oluyorum. Halsizlik bende de var. 3gündür de bulantım var. Bu bulantılar sabah olmuyor muydu sadece benim bütün gün oluyor sizin de öyle mi
Yaa gerçekten mi ay Allah herkese kolay sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah. Ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez annemle anneanneme bulantı ve çatlak yaşadılar mı diye sordumAnnem beni doğuruncaya kadar hep kusmuşVar böyle örnekler amanınn
Canm inşallah annene çekmemişsindirAnnem beni doğuruncaya kadar hep kusmuşVar böyle örnekler amanınn