- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.481
Evet ilaç veriliyormuş bugün duydum ben de. İlaç pek kullanmak istemiyorum ama bakalım ilerleyen haftalarda ne olucam. İnşallah sizinki de geçer çünkü bişey yiyemeyince halsizlik de oluyorBenimde bütün gün var bulantım. Su içmek bile istemiyorum. Akşam yanında yoğurtla yemek yiyiyorum ama:) bugün doktora gittim. 7+1 im. İlaç verdi prilam dr diye
İlk hamileliğimde sürekli bulantım vardı. Yemek yiyemiyor, su içemiyordum. Sabah akşam prilamla yaşıyordum. Allah yardımcın olsun canım.Benimde bütün gün var bulantım. Su içmek bile istemiyorum. Akşam yanında yoğurtla yemek yiyiyorum ama:) bugün doktora gittim. 7+1 im. İlaç verdi prilam dr diye
İlk hamileliğimde öyleydim. Şimdikini karşılaştırınca bu yaşadığım hiç bir şey diyorum. Çok şükür.Yaa gerçekten mi ay Allah herkese kolay sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah. Ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez annemle anneanneme bulantı ve çatlak yaşadılar mı diye sordumgenetik etkisi de var sonuçta inşallah sizinki annenize çekmez
Amin inşallah. Doktor bir iki haftaya geçer dedi ama bakalım herkesin farklı. İnşallah geçerde yoksa bu şekilde günler çok zor geçiyoİlk hamileliğimde sürekli bulantım vardı. Yemek yiyemiyor, su içemiyordum. Sabah akşam prilamla yaşıyordum. Allah yardımcın olsun canım.
Ben çalışıyorum sabah uyanip bilgisayarın başına geçmek çok zor geliyor cidden ama şükür ki evden çalışıyorum. Şirkete haftada 2 gün gideceğiz bu hafta itibari ile kusma vs yok şimdilik ama olursa diye biraz gerginimSizin gene iyimiş benim bütün gün bulanıyor.
Allah hepimize kolaylık versin ama çalışan hamişlere ayrıca yardım etsin ya benim evde günlerim zor geçiyor çalışsam ne olurdu diye düşünüyorum
Aynı bende sabah alarm kurdum Tiroid hapını içiyorum gün içinde açım diye zorla yiyom yemek göresim yok yağlı salçalı etli vs istemiyorum hafif yemekler olicaklimonlu salata yicem arada sağ kaşıktan bacak çekmesi oluyor iş yapasim yemek yapasim hiç yok yatıyorum kalkiyom tekrar yatiyomSürekli acıkıyorum. Yemek yerken tokluk hissi geliyor az yiyorum. Ama sürekli içim kıyılıyor. Halsizlik var. Sabah hap almak için uyanıyorum içim bulanıyor. Yemek yapasım hiç yok. Sizlerde durum ne kızlar?
Kısır döngü dimiAynı bende sabah alarm kurdum Tiroid hapını içiyorum gün içinde açım diye zorla yiyom yemek göresim yok yağlı salçalı etli vs istemiyorum hafif yemekler olicaklimonlu salata yicem arada sağ kaşıktan bacak çekmesi oluyor iş yapasim yemek yapasim hiç yok yatıyorum kalkiyom tekrar yatiyom
Evet maalesef depresif halde var üstümde gecicek ins ya diyorumKısır döngü dimiher gün ötekinin aynısı veya daha fazlası. Misal şu an uyuyamıyorum, yarında kalkmak bilmeyeceğim.
Astrolojik açıdan gökyüzü konumu şu an hiç iç açıcı değil zaten. Onun etkisini de yaşıyoruz canım. Ramazan sonrası yürüyüşe başlamak lazım. Hava almak, insan içine karışmak iyi gelir.Evet maalesef depresif halde var üstümde gecicek ins ya diyorum
Sağol canım benimDemir’e yanlış hatırlamıyorsam 16. Hafta gibi başlanıyordu canım şu an için bir sıkıntı yaratacağını sanmam cuma günü gidince sorarsın yine ama bir sıkıntı olmaz canım hiç takma kafana
İyi örnek de vereyim kızıma hamileyken 33 hafta bi kere bile kusmadımAllah yardımcın olsun canım. 3 ayı atlatınca normale döneriz inşallahtabi doğumda kusan arkadaşı görünce bi işkillenmedim değil toparlarız ya! Yani inşallah
Bende aynı evden çalışıyorum. Haftada 1/2 kez dışarıdayım. O günler zor olacakBen çalışıyorum sabah uyanip bilgisayarın başına geçmek çok zor geliyor cidden ama şükür ki evden çalışıyorum. Şirkete haftada 2 gün gideceğiz bu hafta itibari ile kusma vs yok şimdilik ama olursa diye biraz gerginim
Sağlık ocağı bazen uzun sürüyo kuzucumKızlar ya cuma günü sağlık ocağında bi sürüz kan aldılar benden pazartesi bazıları çıkmış ama sonuçlarından hala çıkmayan var bu kadar geç açıklanması normal mi yani. Kaç gün geçti üstünden
Nasil kilo verdin canim taktik verir misin bizde verelimKızlar çatlak kremi için daha erken değil mi ya ben 3.aydan sonra kullanırım diye düşünüyordum ama siz hemen başlayacak mısınız? Bir de ben şu an sağlıklı besledigim için zaten kilo verdim öğrendiğimden beri 1 kilo civarı yüksek ihtimal 3.aya kadar bı 4 5 kilo gidecek toplamda. Karnımız ne zaman şişmeye başlar ki bilemedim
Canim ben psikiyatri ilaclari kullaniyodum onlarda hep asiri istah aciyodu onun yuzunden hicla kilo aldim her yerim yirtildi mahcoldu göğsüm bile yirtildi. Kollarim bacaklarim belim berbat oldu o yuzden kendimle barışık olamiyorum ancak olabilmem icin bayagi zayiflamam gerekicekYani anca göğüsler çok şişmeye falan başlarsa sürülür herhalde ya göğüste o kadar çatlak oluyor mu ben pek bilmiyorum cidden o kadar olmaz diye düşünüyorum
Pazartesi demişlerdi. Çoğu çıkmamış aile hekimim de söylendi çok mu yoğun laboratuvar acaba diyeSağlık ocağı bazen uzun sürüyo kuzucumsöylemediler mi şu kadar sonra çıkar sonuç diye kan alırken
Canım çok bir şey vermedim ama hep akşamları atıştırmalık yiyiyordum ve nerdeyse her gün dışardan yemek söylüyoruz çalıştığım için yemek yapamıyorum. Öyle olunca insan kilo alıyor tabi, şimdi sağlıklı beslenmeye başlayınca biraz gitti o yüzden. Yemek söyleyince de temiz bir yerden ev yemeği yiyiyorum önceden genelde fast food oluyordu malesef kiNasil kilo verdin canim taktik verir misin bizde verelimcok ihtiyacim var kilo vermeye
Ama sen ilaç kullanıyormussun canım onun etkisi vardır muhakkak. Şu aralar pek kilo düşünmemek lazım aslında ama işte hamileyiz diye de canımızın çektiği her şeyi yememek lazım. Doktorum bana direkt yasaklamadi hiçbir şeyi ama dikkat et canın çekerse az ye totalde 8-10 kilo ile alman gerek dediCanim ben psikiyatri ilaclari kullaniyodum onlarda hep asiri istah aciyodu onun yuzunden hicla kilo aldim her yerim yirtildi mahcoldu göğsüm bile yirtildi. Kollarim bacaklarim belim berbat oldu o yuzden kendimle barışık olamiyorum ancak olabilmem icin bayagi zayiflamam gerekicek