- 17 Aralık 2016
- 3.305
- 5.948
- 39
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.301
Coraspine başladı isen sıkıntı yapmana gerek yok dediğim gibi benim doktor iğneden daha etkili dediAkşamları bir coraspin içiyorum canım, yarın kan verecem, salıya randevu aldım. Sağlıkla gelsinler inşallah
Amiiin, hangi genlerinde heterozigot vardı?Coraspine başladı isen sıkıntı yapmana gerek yok dediğim gibi benim doktor iğneden daha etkili dedi
Bu arada ben başladım oksapar iğneye her gün düzenli inşallah rabbim sağlıcakla elimize almayı nasip etsin
Bende de var kasık ağrısı. Hatta bazen korkutuyor, korka korka lavaboya gidiyorum gelen bir şeyler var mı diyeBugün çok kasık ağrım oldu benim. Biraz üzücü bir gündü benim için yoruldum da. Sanırım ondan akşam geldim uyudum geçmedi şimdi yeni yeni azaldı.
Kahve ve pembe bu zamanlar olabilir. Kırmızıya dönmediği sürece sorun yok. Yine de artarsa doktoruna söyle, progestan başlayabilirBenim bu akşam kanamam oldu kızlar ya tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe kan geldi bir kez oldu devamı gelmedi ama ne yapsam bilemedim
Kaçtasın şuan? Erken mi başlamış neMide bulantısı çok fenaben doğana kadar böyleydim ilkinde şimdi de başladı hayırlısı diyorum
Çarşamba gideceğim doktora zaten inşallah artmazBende de var kasık ağrısı. Hatta bazen korkutuyor, korka korka lavaboya gidiyorum gelen bir şeyler var mı diye
Kahve ve pembe bu zamanlar olabilir. Kırmızıya dönmediği sürece sorun yok. Yine de artarsa doktoruna söyle, progestan başlayabilir
Artmaz artmaz merak etmeÇarşamba gideceğim doktora zaten inşallah artmaz
Benimde ara ara ağrım ve özellikle batma gibi ağırlarım oluyor çok ilginçBende geçtiğimiz çarşamba gittim küçücük keseyi gördük şuan 5+4 iki hafta sonra yine gel dedi ama böyle içim içimi yiyor. Ağrılarım oluyor ara ara siz de yaşıyor musunuz ağrı
Miniğin kendisine içerde yer edindiği içindir inanıyorum seninle kalmaya sağlıklı bi şekilde devam edicek içini ferah tut dualarımız bir olsun inşallah Allahım korusun bizleriBenim bu akşam kanamam oldu kızlar ya tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe kan geldi bir kez oldu devamı gelmedi ama ne yapsam bilemedim
Sağ ol canım inşallah sıkı sıkı tutunuyordur da yerleşme kanamasıdır dualarımız hep bir zaten kuzum inşallah hepimiz alacağız kucağımıza bebeklerimiziMiniğin kendisine içerde yer edindiği içindir inanıyorum seninle kalmaya sağlıklı bi şekilde devam edicek içini ferah tut dualarımız bir olsun inşallah Allahım korusun bizleri
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahBen dün kese ve bebeği gördüm. Kalp atışı da ultrasonda görülüyordu ama duyamadık çok küçük sonra bakalım dedi doktor. Karından baktı vajinal baksa duyulurdu bence ama sorun yok her şey yolunda görünüyor dediği için bende talep etmedim. 6+3tu gittiğimde. İki hafta sonra tekrar gideceğim.
Canım benim de oldu bu sabah kahvemsi gibiydi daha çok peçeteye geldi biraz sonra sildikce azaldı, çok fazla da değildi zaten ama korktum. Tekrar gittiğimde lavaboya yok gibiydi. Adet zamanı da oldu sonra bebeği de gördük zaten normaldi her şey o sebeple çok telaş yapmiyorum. Biraz daha takip edip doktorumu arayacağım öğlene doğru zaten kan ve idrar sonucu için arayacaktim. Sana da haber veririmBenim bu akşam kanamam oldu kızlar ya tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe kan geldi bir kez oldu devamı gelmedi ama ne yapsam bilemedim
Tamam kuzum çok sağ olCanım benim de oldu bu sabah kahvemsi gibiydi daha çok peçeteye geldi biraz sonra sildikce azaldı, çok fazla da değildi zaten ama korktum. Tekrar gittiğimde lavaboya yok gibiydi. Adet zamanı da oldu sonra bebeği de gördük zaten normaldi her şey o sebeple çok telaş yapmiyorum. Biraz daha takip edip doktorumu arayacağım öğlene doğru zaten kan ve idrar sonucu için arayacaktim. Sana da haber veririm
Ben tutmuyorum canım susuz kaliyor vücut sonuçta ayrıca sabah akşam da vitamin alıyorum. Bazı doktorlar tutulabilir diyor ama bebek için çok iyi değil benceKızlar doktorlarınız oruç için bir şey söyledi mi?
Bende insülin direnci yüksek. Şeker ilacı kullanıyordum gebelikle biraktım. Bol su içmem gerektiği için orucu da bırakmamı söyledi doktorum. Ama dediğim gibi benim altta yatan bir sorunum olduğundan bıraktım.Kızlar doktorlarınız oruç için bir şey söyledi mi?
Sende hangi genlerde pıhtılaşma vardı
Burhaniye 'de acilde yapmıyorlar. Kadın doğumcudan randevu alıyorum, o tahlile gönderiyor.
Sağlık ocağına kan vermeye gittim önceki değerimin 200 olduğunu görünce doktor böyle blr surat yaptı mırın kırın etti biraz daha mı beklesek kan vermek için diyor dedim 4 gün geçmiş zaten daha ne bekleyeceğiz
Ay ne alaka 200 olmasıyla saçmalamış. Kaldı ki evet daha neyi bekleyeceksin artış için takip yapiyorsun sonuçtaSağlık ocağına kan vermeye gittim önceki değerimin 200 olduğunu görünce doktor böyle blr surat yaptı mırın kırın etti biraz daha mı beklesek kan vermek için diyor dedim 4 gün geçmiş zaten daha ne bekleyeceğiz