- 4 Aralık 2020
- 99
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.261
Benim iki düşüğüm oldu genetik test kan pıhtılaşma testi normal çıktı aslında ama doktor tedbir amaçlı enox iğneye başlattıSende hangi genlerde pıhtılaşma vardı?
Anladım, bu sefer sağlıkla gelsin inşallahBenim iki düşüğüm oldu genetik test kan pıhtılaşma testi normal çıktı aslında ama doktor tedbir amaçlı enox iğneye başlattı
Amin hepimizin inşallahAnladım, bu sefer sağlıkla gelsin inşallah
Ben acilde yaptırdım. 1 saate çıktıArkadaşlar bir şey soracağım beta tahlillerini özelde yaptırıyorum çabuk çıktığı için. Sağlık ocağında cuma yaptırdım salı çıkcağını söylediler. O kadar bekleyemediğim için mecbur özelde yaptırdım. Devlet hastanelerinde ne kadar sürede çıkıyor bilginiz var mı
Keseyi yi görünceye kadar artışa bakıyorlar canım.Kızlar ben 13ünde kan testi yaptırdım beta 154 15 inde 527 çıktı. Sizce yarın yine kan vereyim mi
Keseyi görmeye Perşembe gideceğimKeseyi yi görünceye kadar artışa bakıyorlar canım.
Kuzum son adet tarihinin başlangıcı ne zamandi
Hiç gerek yok kuzum bekle keseyi görmeye gidersin strese girme güzel yükselmişKızlar ben 13ünde kan testi yaptırdım beta 154 15 inde 527 çıktı. Sizce yarın yine kan vereyim mi
9 mart ama ilerden gidiyorum ben, şuan hesaba göre 5+5 ama bence 4+0 anca kese gözüktükten sonra doktor verir tam tarihiKuzum son adet tarihinin başlangıcı ne zamandi
Evet senin geç döllenme olmuştu ultrasona bakıp kaç haftalık olduğunu söyler kan tahlilinden de anlaşılıyor sanırım benim ilk beta degerime göre söylemişti9 mart ama ilerden gidiyorum ben, şuan hesaba göre 5+5 ama bence 4+0 anca kese gözüktükten sonra doktor verir tam tarihi
Aslında idrar testi için gideceğim enfeksiyon vardı ya galon galon su içtim bi elim damacanada bi elim tuvalette yaşıomHiç gerek yok kuzum bekle keseyi görmeye gidersin strese girme güzel yükselmiş
İki gün aralıklarla vermenizi öneririmKızlar ben 13ünde kan testi yaptırdım beta 154 15 inde 527 çıktı. Sizce yarın yine kan vereyim mi
Merhaba uyku hali başından beri bende de var. Hele işte olunca öğleden sonra çok fena bastırıyor, zorlanıyorum. Bir kaç gündür de buna bulantılar eklendi. Hakkımızda hayırlısı olsunUyku hali sizdede varmı kızlar uyudum kalktım yine uyuyasim var bitkin uykulu dolaşıyorum birşey yapasim yok
Yarın kan verecem bakalımEvet senin geç döllenme olmuştu ultrasona bakıp kaç haftalık olduğunu söyler kan tahlilinden de anlaşılıyor sanırım benim ilk beta degerime göre söylemişti
Ben dün kese ve bebeği gördüm. Kalp atışı da ultrasonda görülüyordu ama duyamadık çok küçük sonra bakalım dedi doktor. Karından baktı vajinal baksa duyulurdu bence ama sorun yok her şey yolunda görünüyor dediği için bende talep etmedim. 6+3tu gittiğimde. İki hafta sonra tekrar gideceğim.Kalp atışını ne zaman duydunuz arkadaşlar? Kaçıncı hafta gün
Bende geçtiğimiz çarşamba gittim küçücük keseyi gördük şuan 5+4 iki hafta sonra yine gel dedi ama böyle içim içimi yiyor. Ağrılarım oluyor ara ara siz de yaşıyor musunuz ağrıBen dün kese ve bebeği gördüm. Kalp atışı da ultrasonda görülüyordu ama duyamadık çok küçük sonra bakalım dedi doktor. Karından baktı vajinal baksa duyulurdu bence ama sorun yok her şey yolunda görünüyor dediği için bende talep etmedim. 6+3tu gittiğimde. İki hafta sonra tekrar gideceğim.
Bende pek belirti yok ama ara ara bel kasık ağrısı oluyor. Bulantı kusma olmadı kişiden kişiye de değişiyor tabi. Keseyi gördüyseniz içiniz rahat olsun gittiginizde hem kalp atışı duyup hem bebeği görürsünüzBende geçtiğimiz çarşamba gittim küçücük keseyi gördük şuan 5+4 iki hafta sonra yine gel dedi ama böyle içim içimi yiyor. Ağrılarım oluyor ara ara siz de yaşıyor musunuz ağrı
Bugün çok kasık ağrım oldu benim. Biraz üzücü bir gündü benim için yoruldum da. Sanırım ondan akşam geldim uyudum geçmedi şimdi yeni yeni azaldı.Bende geçtiğimiz çarşamba gittim küçücük keseyi gördük şuan 5+4 iki hafta sonra yine gel dedi ama böyle içim içimi yiyor. Ağrılarım oluyor ara ara siz de yaşıyor musunuz ağrı