- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 108
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #1.321
Benden bugün almadı Aile Hekimim :) İdrar tahlilini de tekrar etmedi bol su iç. Değerin de güzel artmış keseyi gör gel dedi. Önceki yaşadıklarımı da bildiği için. Elime de bi saksı çiçek tutuşturdu. Relax oluyoruz çiçek suluyoruz hamileliğin tadını çıkarıyoruz dediSağlık ocağına kan vermeye gittim önceki değerimin 200 olduğunu görünce doktor böyle blr surat yaptı mırın kırın etti biraz daha mı beklesek kan vermek için diyor dedim 4 gün geçmiş zaten daha ne bekleyeceğiz
Lab farklılığı ondan oluyor sürekli aynı yerde verip takip etmek gerekirCanım ben de az önce sağlık ocağına sonuçlarımı almaya gittim. Ve enteresan bi şeyle karşılaştım böyle bi şey yaşayan var mı? Sağlık ocağındaki beta :182 özelde yaptırdığım beta: 235 ikisini de cuma günü yarım saat ara ile yaptırdım
Ah ne güzel bir aile hekimi hayallerde ancak ya ne kadar düşünceli çiçek filan vermesiBenden bugün almadı Aile Hekimim :) İdrar tahlilini de tekrar etmedi bol su iç. Değerin de güzel artmış keseyi gör gel dedi. Önceki yaşadıklarımı da bildiği için. Elime de bi saksı çiçek tutuşturdu. Relax oluyoruz çiçek suluyoruz hamileliğin tadını çıkarıyoruz dedi
Tabi canım kaç kat yükseliyor artışı takip etmem lazım ama benim doktorum bir değişik zatenAy ne alaka 200 olmasıyla saçmalamış. Kaldı ki evet daha neyi bekleyeceksin artış için takip yapiyorsun sonuçta
Tabi laboratuvarlar farklı olduğu için doğal bir durum canım sen ona takılma benim de mesela ilk özele verdim 55 2 gün sonra sağlık ocağında 200 çıktı 4 kat artmış gibi duruyor ama lab. Farklı bugün sağlık ocağında tekrar verdim aynı yer olduğu için kaç kat arttığı daha net anlaşılmış olacak sen de bugün veya yarın ya özelle ya sağlık ocağıyla devam ederek yükselişi takip etCanım ben de az önce sağlık ocağına sonuçlarımı almaya gittim. Ve enteresan bi şeyle karşılaştım böyle bi şey yaşayan var mı? Sağlık ocağındaki beta :182 özelde yaptırdığım beta: 235 ikisini de cuma günü yarım saat ara ile yaptırdım
İyi hadi içim rahatladı canım. Ben bugün özelde gene beta testi için kan verdim. Ordaki artışa bakıcam çünkü sağlık ocağında çok geç çıkıyor 1 saate beta sonucum çıkacak inşallah yükselmiştir12.15 e de kadın doğum randevusu aldım.
Tabi laboratuvarlar farklı olduğu için doğal bir durum canım sen ona takılma benim de mesela ilk özele verdim 55 2 gün sonra sağlık ocağında 200 çıktı 4 kat artmış gibi duruyor ama lab. Farklı bugün sağlık ocağında tekrar verdim aynı yer olduğu için kaç kat arttığı daha net anlaşılmış olacak sen de bugün veya yarın ya özelle ya sağlık ocağıyla devam ederek yükselişi takip et
Bende bulantı olmadı ama bulantı ihtimaline karşı ilaç vermişti sende isteyebilirsinKanama yok ama bulantı başladı doğru ve kaşık ağrısı oluyor sende basladimi bulanti
Hahaha dimi duamı almıştın İlk öğrendiğimdeYaaa o kadar bekleyip seninle aynı anneler topicine düşmek de varmış
Haberlerini bekliyoruz canımİyi hadi içim rahatladı canım. Ben bugün özelde gene beta testi için kan verdim. Ordaki artışa bakıcam çünkü sağlık ocağında çok geç çıkıyor 1 saate beta sonucum çıkacak inşallah yükselmiştir12.15 e de kadın doğum randevusu aldım.
Canım sende kanama oldu muBende bulantı olmadı ama bulantı ihtimaline karşı ilaç vermişti sende isteyebilirsin
Kanama olmadı 1 kere 1 damla kahverengi bişey geldi ogunde çok yorulmuştum ondan sanırım sonra olmadı bel kasık ağrım fazla oluyor bacağıma vuruyor uzanıyorum genelde ağrı kesici almamak içinCanım sende kanama oldu mu
Bel ve kasık ağırsa oldu mu
Değerlerin süper artmış canım bence en olumluyu düşünSelam kızlar hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum 🕊
12.04 de beta 97.80 mıu/ml
16.04 de beta 351 mıu/ml çıkmış (sonucu görmedim doktorum söyledi)
Değer çok güzel artmış dedi ama tedirginlik gitmedi üstümden 2 düşüğüm var bu sıkıntı stresi nasıl atıcam hiç bilmiyorum
Sizce değer iyi mi
İnş bi sıkıntı çıkmadan atlatırız hepimiz bu günleri
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDeğerlerin süper artmış canım bence en olumluyu düşün
Canım kaza mı geçirdi yavrunRahim büyüyor ama. Sebebi o. Kanama olmadığı sürece korkmamak gerek. Hoş kanama da olsa her kanama düşük değil. Ben kızımda iki kez kanama geçirdim biri çok yoğundu yine birşey olmadı.Onun kaderi başkasının elindenmiş şimdi diyorum keşke çabalamasaydım tutmak için.
Yok yb da boğdular. ciğerine mama kaçırıp erken doğdu. (33 haftalık 1900 gr) 1 yıl bitkisel hayatta kaldı. 1 yaş 10 günlükken cennete geldiği yere uğurladım. :)Canım kaza mı geçirdi yavrun
Gözün aydın canım maşallahHerkese merhabalar, doktordan çıktım bende hem kese hem kalp atışı gördük çok şükürdinleyemedim ama daha çok küçük dedi sadece ekranda gösterdi. Şuan haftasiyla uyumluymus. Darısı sizlerin başına inşallah
Ah yavrum. Rabbim sabır versin canım. Çok üzgünüm.Yok yb da boğdular. ciğerine mama kaçırıp erken doğdu. (33 haftalık 1900 gr) 1 yıl bitkisel hayatta kaldı. 1 yaş 10 günlükken cennete geldiği yere uğurladım. :)
Uzun uzun anlatmıyorum her seferinde hikayemiz burada Bir Cennet Kuşu Arya Hikayesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?