- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.081
İnşallah canımİlk zamanlarda tedirginlikler olabiliyor sağlıkla bebeğin seninle inşallah içini ferah tut
Bende de var hem de iki taneAyyy maşşallahhh ne güzelll hepimizin kedisi olması
Yaaaaa harikaaaBende de var hem de iki tanebiri 3 yaşında diğeri 1.5 bebişe ne tepki verecekler bilmiyorum
İnşallah canım ya bu gün bende kese çok küçük varla yok arası değerim çok 8340 ama karından baktı pazartesi bakalım daha görünmezse diye korkuyorum şimdi sen bana umut oldun canım inşallah benimki de öyle olurKızlar ben bugün kalp atışını duydum.❣
Geçen hafta 5+4'tü gittiğimde kesem baya büyüktü ama bebek yoktu dün 6+3'te devlet hastanesine gittim o da aynı şekilde söyledi "ben sadece kese görüyorum bebek görülünce kan testlerini yaparız" dedi. Bu sabah kendi doktorumda randevum vardı ama biraz da umutsuzum hatta boş gebelik hakkında soru soruyordum o sırada "burada küçük bir oluşum var zaten asla boş gebelik degil" dedi ve kalp atışlarını dinletti. Hiç umutsuzluğa kapılmayın dün bebek bile görmemişlerdi bugün kalp atışı duydum. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileligi de kucağımıza alırız bebişleri.
Evet izliyorumYaaaaa harikaaaumrantoyu izliyo musunuz onunki gibi beşiğinden inmezler bence bebişin ahahaha
Korkma banada oluyor misal çok iş yaptım yordum bir ağrı sanki adet olucam gibi geliyor yatıyorum geçiyor dün misafirliğe yemekte vurdum çaktırmadan ama çok ağrı oldu sonra geçti yani normal rahim geriliyor sanırım hatta tuvalete gidiyom birşey oldu sanıyorum ama yok birşey olmaz yani hatta bı tanıdığım çocuğu istemiyordu dolaplardan atlamış çocuk düşsün diye Sapa sağlam çocukNormalde ara ara ağrıyor benim de. Bu tetikledi gerçekten. Uzanıyorum bugün korktum açıkcası.
Canım küçük de olsa kese görünmüş. Kaç haftalık şu an seninki? Biraz bekleyip tekrar git kalbini de duyarsın inşallah gidinceİnşallah canım ya bu gün bende kese çok küçük varla yok arası değerim çok 8340 ama karından baktı pazartesi bakalım daha görünmezse diye korkuyorum şimdi sen bana umut oldun canım inşallah benimki de öyle olur
Kizlar korkmayın ben 10 gün önce küçük bir kaza geçirdim anneme söylemeye eve gitmiştim aynı şehirde değiliz orda otobüse bindim, sağ en arkada oturuyordum arabanın biri tam sağ en arkaya çarptı baya sarsıldım gözlüğüm vardı çat diye yere düştü falan korktum bir şey olacak diye. Ama hiçbir şey olmadı çok şükür. Anladım ki kolay kolay bir şey olmuyor sağlam tutunan bebeğeKorkma banada oluyor misal çok iş yaptım yordum bir ağrı sanki adet olucam gibi geliyor yatıyorum geçiyor dün misafirliğe yemekte vurdum çaktırmadan ama çok ağrı oldu sonra geçti yani normal rahim geriliyor sanırım hatta tuvalete gidiyom birşey oldu sanıyorum ama yok birşey olmaz yani hatta bı tanıdığım çocuğu istemiyordu dolaplardan atlamış çocuk düşsün diye Sapa sağlam çocuk
Bize yeni yatak almış annemiz derlerEvet izliyorumbir süre dikkat edeceğim odasına sokmamaya çalışacağım ama sonra alışırlar kesin inmezler zaten girerlerse odaya
Öldürmeyen Allah öldürmüyo cidden burda kadere inanıyorum yaşayacağı varsa tutunuyoKorkma banada oluyor misal çok iş yaptım yordum bir ağrı sanki adet olucam gibi geliyor yatıyorum geçiyor dün misafirliğe yemekte vurdum çaktırmadan ama çok ağrı oldu sonra geçti yani normal rahim geriliyor sanırım hatta tuvalete gidiyom birşey oldu sanıyorum ama yok birşey olmaz yani hatta bı tanıdığım çocuğu istemiyordu dolaplardan atlamış çocuk düşsün diye Sapa sağlam çocuk
Çok geçmiş olsun canımm verilmiş sadakan varmışKizlar korkmayın ben 10 gün önce küçük bir kaza geçirdim anneme söylemeye eve gitmiştim aynı şehirde değiliz orda otobüse bindim, sağ en arkada oturuyordum arabanın biri tam sağ en arkaya çarptı baya sarsıldım gözlüğüm vardı çat diye yere düştü falan korktum bir şey olacak diye. Ama hiçbir şey olmadı çok şükür. Anladım ki kolay kolay bir şey olmuyor sağlam tutunan bebeğe
5+6 günlük ama beta yüksek kese hala tam gözükmedi acaba senin gibi bende görebilirmiyim pazartesi salı tekrar gel dedi canım kesin görünmesi lazım dedi çünkü beta 2 kattan fazla artıyor sürekli benim ama kese oluşamıyor tamCanım küçük de olsa kese görünmüş. Kaç haftalık şu an seninki? Biraz bekleyip tekrar git kalbini de duyarsın inşallah gidince
İstnbulun neresi. Belki anadolu yakasındaysanız doktor tavsiyeniz vardır diye soruyorum:)36
İstanbul
10 mart
15 aralık
Göğüs hassasiyeti ile sabah ağızda metalik tat belirtilerim, çok nadir arada kasık agrısı oluyor
Ben Anadolu yakasındayım canım ama Pendik tarafları sen hangi ilçeleri düşünüyorsunİstnbulun neresi. Belki anadolu yakasındaysanız doktor tavsiyeniz vardır diye soruyorum:)
Çok geçmiş olsun canım ama dediğin doğru tutunan bebeğe bir şeycik olmuyor ama nasibi yoksa sen ne kadar dikkat etsen de olmuyor o yüzden senin bebişin annesine sıkı sıkı tutunduğu için hiçbir şeycik olmazKizlar korkmayın ben 10 gün önce küçük bir kaza geçirdim anneme söylemeye eve gitmiştim aynı şehirde değiliz orda otobüse bindim, sağ en arkada oturuyordum arabanın biri tam sağ en arkaya çarptı baya sarsıldım gözlüğüm vardı çat diye yere düştü falan korktum bir şey olacak diye. Ama hiçbir şey olmadı çok şükür. Anladım ki kolay kolay bir şey olmuyor sağlam tutunan bebeğe
Benim 10.gün değerim 351di 12.gün 728di ben de acaba mı ikiz diye düşündüm. Tek dondurulmuş embriyo konuldu ama bölünme olma olasıgı geldi aklıma ama kesede bir kese göründü. Sanırım beta değeri pek kriter değilŞaşırdım evet 2 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi ama 12.gün beta hcg benim 351 2 gün sonra tekrarladıgımda 793 tü bende tek diye düşündüm cok mutlu oldum agladım yaa 14 gün sonra tekrar kontrole cagrdı insallah ikiside saglıkla ilerler kalp atışlarını duyarım korkuyorum yaaya bisey olursa diye
Tebrikler sağlıkla kucağına alArkadaşlar merhaba, ben de dün hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg tekrar baktıracağım pazartesi. Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda giderse ben de aralık annesi olacağımSizlere bir sorum var bat ne demek yazmışsınız anlamadım da
Küçükyalıdayım bende. Kozyatağında centrala gidiyorum şuanda. Bu ikinci doktorum:) bir kez gittim. Salı ikinciye gidicem bakalım ama başka doktor arayışına giricekmişim gibi geliyoBen Anadolu yakasındayım canım ama Pendik tarafları sen hangi ilçeleri düşünüyorsun
Hiç umutsuzluğa kapılma canım inşallah bir sonraki gidişinde bebisi de göreceksin.İnşallah canım ya bu gün bende kese çok küçük varla yok arası değerim çok 8340 ama karından baktı pazartesi bakalım daha görünmezse diye korkuyorum şimdi sen bana umut oldun canım inşallah benimki de öyle olur
Tavsiyeleri ben de bekliyorum hem özel hem devlet devlette özellikle şehir hastanesi. Şehir hastanesini öven çok var sanırımAnkara’da olan arkadaşlarım doktor veya hastane önerisi olan var mı?