- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
6.nci haftada baslicak dedi doktor ama bekliyorum bendede durum ayniKızlar gunaydinnn mide bulantısı olanlar olmayanlar bi kendini belli edebilir miben adet sancısı dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç bulantim yok
Hoş geldin canım, güzel haberlerini bekliyoruz, bebişin hayırlı olsun. Rabbim nasip ettiyse üstesinden gelirsin hiç korkma. Bize şehrin ve hamilelik belirtilerini de yazabilir misin?Merhaba,
38 yaşındayım. 13 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var. 3. Bebeğe hamileyim ama henüz kan testi vermedim. Son adet tarihim 25 Mart. Hem heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. Pandemi sebebi ile hep erteledim 3. Bebeği. Şimdi yaşım beni korkutuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi inşallah
Hayırlı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz.Merhaba kızlar ben de bugün kan testi verdim 55 çıktı değerim daha çok düşük tabi inşallah yükselirse Aralık ayı annelerinde yerimi alacağım
Ben ilk hamileliğimde hiç öğürmemiştim bile.Kızlar gunaydinnn mide bulantısı olanlar olmayanlar bi kendini belli edebilir miben adet sancısı dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç bulantim yok
Hayırlı olsun canım bebişin. Bize yaş, şehir, son adet tarihin, tahmini doğum tarihin ve hamilelik belirtilerini yazabilir misin?Merhabalar bende şu an için Aralık annesi olarak yazabilirsiniz adetim 26 Mart olmam gerekiyordu 4 nisanda 13 beta hcg ile öğrendim .
Konuşunca buraya yazın ne diyecek başka doktor bende bilgilenmiş olurunEvet şuan 32 yaşındayım bende direk veriyorlar daniscam başka doktora öyle içim rahat olur ilaç konuusnda kaygılı bir yapım var sevmem ilaç içmeyi
Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al İnslallah bebeğini.Medicana Ayla Aktulay
Hoş geldin canım, bebeğin hayırlı olsun.Beni de ekler misiniz yaş Mayıs'ta 31 oyüzden 31 yazalım. Şehir İstanbul sat 17.03.2022 beklenen d.tarihi 21.12.2022
Bbelirtiler göğüs ucu sızlaması; yumurtlamanın 6. Günü. Yürütmeyecek şekilde kasık ağrısı. Gündüz ayaklarımın ısınmaması gece de tam tersi yanması
Benimde aynen bu şekil. Önceki düşüğümde mahvolmuştum bulantı, yemek yiyememe, halsizlik. Bunda maşallahım var. Sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi. Ama bulantı belirtileri kız bebek sanırım ilki kızdı çünkü. Bunun erkek olduğunu düşünmeye başladımBende ilk gebeliğimde 18 hafta süren yoğun bulantı kusma yaşamıştım
Bunda henüz bir şikayetim yok inşallah da olmaz
İlkine göre çok daha iyi gidiyor inşallah böyle devam eder
Galiba hepimiz aynı durumdayız bendede hiç belirti yok bu yıl da erkek yılı inş hepimiz sağlık ile kucağımıza alırızBenimde aynen bu şekil. Önceki düşüğümde mahvolmuştum bulantı, yemek yiyememe, halsizlik. Bunda maşallahım var. Sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi. Ama bulantı belirtileri kız bebek sanırım ilki kızdı çünkü. Bunun erkek olduğunu düşünmeye başladım
Aramıza hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım.Yasim 32 eylülde 33 olucam ins. Almanya/Stuttgartdayim son adet tarihim 4 mart muhtemel dogum tarihi 9 aralik belirtide bas dönmesi uyku modu böyle
Ben canım çoook şükür.Kızlar gunaydinnn mide bulantısı olanlar olmayanlar bi kendini belli edebilir miben adet sancısı dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç bulantim yok
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Sağ üst köşede son adet tarihine göreDoktor 5haftalık civarı dedi 5+ diye demedi. Kağıtta da yazmıyor valla
Benim geçen hamileliğimde kızdı canım ve gram mide bulantısı olmamıştı cinsiyete bakmıyor bence zaten 9. Haftada anlamıştım hamile olduğumu 21. Haftamda da kaybettim geldiği gibi gitti güzel kızım ama inşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımBenimde aynen bu şekil. Önceki düşüğümde mahvolmuştum bulantı, yemek yiyememe, halsizlik. Bunda maşallahım var. Sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi. Ama bulantı belirtileri kız bebek sanırım ilki kızdı çünkü. Bunun erkek olduğunu düşünmeye başladım
Başın sağ olsun canım. Rabbim bu bebişinle yüzünü güldürsün inşallah. O zaman hala kız şansım var demekBenim geçen hamileliğimde kızdı canım ve gram mide bulantısı olmamıştı cinsiyete bakmıyor bence zaten 9. Haftada anlamıştım hamile olduğumu 21. Haftamda da kaybettim geldiği gibi gitti güzel kızım ama inşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah duyariz canım 6.haftada duyanlar varBen de henüz gitmedim doktora. Yarın keseyi düşünürken kontrolde kalbi de duyar mıyım acaba?ben de sırt ve bacak agrısı oluyor çok aktif olamıyorum. Dinlenme modum hep açık
Ay evet ben bazen unutuyorum hamile olduğumu, acaba orda mi bebiş hala diye aniden aklıma geliyorKızlar gunaydinnn mide bulantısı olanlar olmayanlar bi kendini belli edebilir miben adet sancısı dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç bulantim yok
Sağ ol canımBaşın sağ olsun canım. Rabbim bu bebişinle yüzünü güldürsün inşallah. O zaman hala kız şansım var demek