- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Vajinal duyuluyor 6da ama bazı doktorlar 8 den önce dinlemiyorİnşallah duyariz canım 6.haftada duyanlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal duyuluyor 6da ama bazı doktorlar 8 den önce dinlemiyorİnşallah duyariz canım 6.haftada duyanlar var
İnsan yarası nerdeyse devayı orada arıyor. Kızım vefat etti benim de. Şimdi yüreğimin bi kısmı kız istiyor ama sağlıklı olsun sağlıkla doğsun.Sağ ol canım Tabi kız olma ihtimali var annemde bana hamileyken hiç mide bulantısı olmamış ama erkek kardeşime hamileliğinde mide bulantısından duramamış ben de kız istiyorum tekrar hatta daha hamile kalmadan Çin Rus Japon takvimlerinden cinsiyet araştırdım
Başın sağ olsun canım.İnsan yarası nerdeyse devayı orada arıyor. Kızım vefat etti benim de. Şimdi yüreğimin bi kısmı kız istiyor ama sağlıklı olsun sağlıkla doğsun.
Hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım. Bize yaş, şehir, son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin ve hamilelik belirtilerini yazabilir misin?Merhabalar :) Beni de listeye ekler misiniz bugün regl günümdü test yaptım pozitif. Kan verdim 365 çıktı değerim, inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım
Çok teşekkür ederim. 30 yaşındayım 2. gebeliğim, İstanbulda yaşıyorum, muhtemel doğum tarihi 21/12/2022. Herhangi bir belirtim yok kasık ağrım dışında :Hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım. Bize yaş, şehir, son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin ve hamilelik belirtilerini yazabilir misin?
son adet tarihim 16/03/2022 :)Hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım. Bize yaş, şehir, son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin ve hamilelik belirtilerini yazabilir misin?
Ben kan verdim karından görünmedi, kan sonucuna göre tekrar konuşacağız doktorla umarım görünür vajinal bakacak kan sonucuna göre4+6 da gördük keseyi beta hcg bakılmadı ama 5600 falan olması gerekiyor önceki sonucuma göre. İnşallah siz de görürsünüz
Daha önce kan vermiş miydiniz kaç çıkmıştı betaBen kan verdim karından görünmedi, kan sonucuna göre tekrar konuşacağız doktorla umarım görünür vajinal bakacak kan sonucuna göre
Hiç vermedim cuma adet tarihimdi gebelik testi kaset testte iki köyü çizgi çıktı.Bu ilk olacakDaha önce kan vermiş miydiniz kaç çıkmıştı beta
Betanız kesenin görülmesi için yeterli seviyeye ulaşmamış olabilir. Beta sonucuna göre değerlendirir doktorunuz. Benim adet tarihinden 10gün falan geçmiştiHiç vermedim cuma adet tarihimdi gebelik testi kaset testte iki köyü çizgi çıktı.Bu ilk olacak
Daha beş gün geçti benim inşallah sorun yoktur bundan önce 10 haftalık bir kürtajın varBetanız kesenin görülmesi için yeterli seviyeye ulaşmamış olabilir. Beta sonucuna göre değerlendirir doktorunuz. Benim adet tarihinden 10gün falan geçmişti
Son adet tarihinden itibaren en az 40 gün geçmiş olması gerek kese için dedi doktor banaHiç vermedim cuma adet tarihimdi gebelik testi kaset testte iki köyü çizgi çıktı.Bu ilk olacak
Benimde tam tersi erkekti ilk bebeğimBenimde aynen bu şekil. Önceki düşüğümde mahvolmuştum bulantı, yemek yiyememe, halsizlik. Bunda maşallahım var. Sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi. Ama bulantı belirtileri kız bebek sanırım ilki kızdı çünkü. Bunun erkek olduğunu düşünmeye başladım
Merhabalar, öncelikle hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş. Son adet tarihlerimiz aynı 25 mart, kan testi mi yaptırdınız acaba? yoksa kaset test mi yaptınız?Merhaba,
38 yaşındayım. 13 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var. 3. Bebeğe hamileyim ama henüz kan testi vermedim. Son adet tarihim 25 Mart. Hem heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. Pandemi sebebi ile hep erteledim 3. Bebeği. Şimdi yaşım beni korkutuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi inşallah
Başınız sağ olsun biraz baktım hikayenize gerçekten çok zor şeyler atlatmışsınız ama inşallah kucağımıza alacağız bu sefer bebeklerimizi tek duam cinsiyet filan hiç önemli değil sağlıklı ve vaktinde doğsunlar gerisi mühim değilİnsan yarası nerdeyse devayı orada arıyor. Kızım vefat etti benim de. Şimdi yüreğimin bi kısmı kız istiyor ama sağlıklı olsun sağlıkla doğsun.
Benim bulantım hiç yok. İlk gebelik o yüzden sanırım minikten bulantı olsun diye bekliyorumKızlar gunaydinnn mide bulantısı olanlar olmayanlar bi kendini belli edebilir mi ben adet sancısı dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç bulantim yok
Ben 35.günde gördüm mesela. Günden ziyade sanırım beta değeriyle alakalı. 1500 civarı vajinal, 3500 civarı karından deniyor.Son adet tarihinden itibaren en az 40 gün geçmiş olması gerek kese için dedi doktor bana
Canım benimde cuma günü kese görmeye gidecem 5 haftalık olacak o gün insallah beta hcg 6 gün önce 793 cıkmıstı sizce cuma günü kese görünür mi yoksa vajinal mi görünür cok heyecanlıyım 3 yıldır bu anı bekliyorum yasım 20 br tüp bebek bu arada benim ki sormak istedim sanaBen karından ultrason ile görmek istedim önce görünmeme halinde vajinal olacaktı. Aşırı değil normal bi sıkışıklıkta gittim doktor iyi yapmışsın dedi ve kese göründü