- 25 Kasım 2014
- 884
- 948
- 34
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.381
Aynı durumdayiz . Ek gıdaya başladığımızdan beri aşırı derecede kabız oluyor. Mecbur arada fitil kullanıyoruz ,o bile bazen işe yaramıyor . Önümüzde ki hafta kontrol var , bakalım ne diyecek Dr , bağırsak düzenleyiciyi vs birşey isteyeceğim . Günde 2 kere mama veriyorum, içerisine 1 er tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum, sebzelerine aynı şekilde. Hergun mutlaka ya armut ya erik kurusu vs kaka yapmaya yardımcı yiyeceklerden veriyorum, yine kabiz yine kabiz . YıldımMerhaba arkadaşlar. Oğlum uzun zamandır kabız ek gıdaya başladığımızdan beri nerdeyse. Doktor hep normal dedi ama devam ediyor bugün duphalac şurup önerdi kullanan var mı. Ben hiç ilaç verme taraftarı değilim ama başka çarem yok gibi kayısı zeytinyağı her şeyi denedim. Bi kqç kez uyaranla yaptı ama çok serti boktan bi sebeple canım sıkılıyo resmen
Ya ne güzellValla annem bakıyor benim 6 aydan itibaren. Maşallah koltuk kenarlarında duruyor annem öğretmişbaba diyor emekleme yok ama atılma var emekler gibi oluyo devamı gelmiyo. Asla oturmak istemiyor hep ayakta durmak istiyor. Elinden tuttuğun gibi kalkıyor geri oturtmaya çalışınca sopa gibi kıvrılmıyor
Canım ben organik gurmemden bebek zeytinyağı aldımMerhaba arkadaşlar. Oğlum uzun zamandır kabız ek gıdaya başladığımızdan beri nerdeyse. Doktor hep normal dedi ama devam ediyor bugün duphalac şurup önerdi kullanan var mı. Ben hiç ilaç verme taraftarı değilim ama başka çarem yok gibi kayısı zeytinyağı her şeyi denedim. Bi kqç kez uyaranla yaptı ama çok serti boktan bi sebeple canım sıkılıyo resmen
Bizimki de aynıydı buraya da yazdım hatta hiçbi şey çözüm olmadı , suyu arttırdım o işe yaradı susuz kaldığı için de olabilir . Yaz çünkü içtikleri tere gidiyor . Bi kaç gün suyu arttırdım hemen normal sarı cıvık kıvama döndüMerhaba arkadaşlar. Oğlum uzun zamandır kabız ek gıdaya başladığımızdan beri nerdeyse. Doktor hep normal dedi ama devam ediyor bugün duphalac şurup önerdi kullanan var mı. Ben hiç ilaç verme taraftarı değilim ama başka çarem yok gibi kayısı zeytinyağı her şeyi denedim. Bi kqç kez uyaranla yaptı ama çok serti boktan bi sebeple canım sıkılıyo resmen
Canım bır arkadasımın bebeği çok ciddi kabız sorunları yaşadı. artık acıdığı için kakayı tutmaya, bu yüzden kabızlık problemi çözülememeye başlamıştı. hatta yanlış hatırlamıyorsam lavman vs yapılmıstı hastanede. Düzenli duphalac kullanmaya başladı sonra. Doktor'un önerdiyse mutlaka kullan. Bebek bilinçli olarak, canı acıdıgı için, kakayı tutmaya başlarsa sonrası çok daha sancılı geçer.Merhaba arkadaşlar. Oğlum uzun zamandır kabız ek gıdaya başladığımızdan beri nerdeyse. Doktor hep normal dedi ama devam ediyor bugün duphalac şurup önerdi kullanan var mı. Ben hiç ilaç verme taraftarı değilim ama başka çarem yok gibi kayısı zeytinyağı her şeyi denedim. Bi kqç kez uyaranla yaptı ama çok serti boktan bi sebeple canım sıkılıyo resmen
Püre haline mi getiriyorsunuz nasıl veriyorsunuz acaba ?Kızlar biz artık tamamen aile sofrasındsn yemeye başladıkaz önce kuru fasülye yedi mesela 3 yemek kaşığı kadar yemekler aşırı baharatlı ve acı değilse veriyorum. Karabiber, kimyon, pul biber bunlar artık alıştığı tatlar
Merhaba kızlar…. İki gündür gece yarım saatte bir uyanıyor sürekli meme de. Annem normalde ayağında sallar emzik verir uyutur . Şuan asla memeyi almıyor uyumuyor . Ben işte stres oluyorum . Üst dişler geliyor sanırım ya da bi sıkıntı var ama çözemedim
24 saatin rahat 20 saati oyle zaten uyuyan bir bebek degil hepten her saat ciglik cigligaKizlar icinizde bebegi vahsi bir hayvan gibi ciglik atan var mi yacok acaip bir ciglik sanki yirtici bir kus haha. Mutluyken de yapiyor kizginken de. Ne kadar surecek bu donem merak ettim de
10 15 sn en fazla sonra devriliyoDesteksiz oturmaya başlayan varmı kızlar
5 dakika falan oturuyor sonra arkaya atiyor kendiniDesteksiz oturmaya başlayan varmı kızlar
Sesi kisilacak diye korkuyorum valla sagir olmazsak iyi24 saatin rahat 20 saati oyle zaten uyuyan bir bebek degil hepten her saat ciglik cigliga
Kafayi yicem ben zaten bu cocuklaSesi kisilacak diye korkuyorum valla sagir olmazsak iyi
Benimki de öyle10 15 sn en fazla sonra devriliyo
Erkek anneleri bunu anladıKafayi yicem ben zaten bu cocukla
İçim rahatladı kızlar yaa , etraftaki insanların yorumları çok sinirimi bozuyor5 dakika falan oturuyor sonra arkaya atiyor kendini